Jejku dziewczyny czuję się taka malutka.. normalnie nie pamiętam kiedy słyszałam tyle komplementów hehe

Jesteście kochane!!!!!!!!!!!!!! Ale chyba troszę przesadzacie hehe

Przepraszam, że za pierwszym razem do wszystkich nie wysłałam, ale po poludniu byłam tylko na chwilkę w domku i w sumie całą tą chwilkę spędziłam przy forum

(żeby wysłać Wam fotki). Jeśli ktoś jeszcze nie dostał a by chciał proszę pisać śmiało

Dzięki jeszcze raz za wszystkie komentarze!!!!!

Co do makijażu to oczy są pomalowane właśnie tak jak najbardziej lubię, chociaż jeszcze za słabo fiolet widać no i tak jak już wcześniej pisałam podkład zdecydowanie za słaby.. ciriness dobrze zauważyłaś, że się odznacza.. ale pani makijażystka była bardzo miła i słuchała moich próśb, więc może następnym razem zrobiłaby tak jak bym chciała.. Pati jeśli uważasz, że mój makijaż oczu jest za mocny to zastanów się jeszcze nad panią Nogalową, bo ona robi bardzoooo mocny makijaż.. Najlepiej idź na próbny i będziesz mieć swoje zdanie.. Ja akurat (jak już pisałam) kocham mocny makijaż, zwłaszcza u siebie
Kasiu dzięki za radę.. muszę przyjżeć się tym podpięciom..
Włoski będą takie na ślubie jak na tej metamorfozie.. Wszystkim dziewczynom polecam panią Dorotkę z zakładu "SHE". To ona wyczarowała mi takie cudo

Mój Marcin nie dawał wiary, bo za każdym razem jak wracłam od fryzjerek to wyglądalam jak swoja babcia.. a tu proszę.. jednak dla chcącego nic trudnego.. ale naprawdę bardzo się napracowała..
Ohhh no i strasznie się cieszę, że suknia się Wam podoba

))))) W ogóle jesteście cudowne!!!
A w piatek na spotkanku forumkowym jak najbardziej będę..
Muszę dziś dokończyć listę zaproszeń z adresami.. jak skończę to zabieram się za Wasze wątki

Zuza już śpi więc może mi się uda jeszcze dziś