Hej dziewczyny

Mam dla Was dwie wiadomości jedną dobrą i jedną zła.. zacznę może od tej dobrej.. na metomorfozie było genialnie..

Dawno nie miałam takiego dnia tylko dla siebie..

z fryzurki jestem zachwycona.. co do sukienek to utwierdziłam się, że moja jest najpiękniejsza

Makijaż.. bardzo mi się podobał, bo był mocny ale bardzo kobiecy.. tylko podkład był zdecydowanie za słaby.. więc idę na próbny do Pani Nogal.. Zobaczymy jak ona mi zrobi

Florysta był ten od Patrycji

Bardzo sympatyczny Pan, robi takie bardzo oryginalne wiązanki

Tak więc Pati powinnaś być zadowolona

No a teraz zła wiadomość.. moje zdjęcia ukażą się dopiero w marcowym numerze ś jak ślub

i do tego czasu mam zabronione gdziekolwiek pokazywać zdjęcia..

zresztą nawet jeszcze ich nie mam, bo pan fotograf mi ich jeszcze nie przesłał.. Mam tylko zrobione zdjęcie komórka.. to jak jutro uda mi sie wgrać je na kompa.. to mogę Wam powysyłać na priv.. No niestety taka była ich prośba i muszę ją uszanować. Wytrzymacie do tego czasu???
A dziś byliśmy z Marcinem i Zuzką na basenie w Schwed i było genialnie.....

)) Zuza szalała niesamowicie.. najbardziej podobała się jej ślizgawka

A po południu byliśmy na 30stce mojego braciszka i było bardzo sympatycznie.. Zuzka nam padła dopiero o 22:30.. Mam nadzieję, że dzięki temu prześpi całą noc..
PS. Aaaa i Marcin jak mnie zobaczył to padł z zachwytu hehe

Bo oczywiście miałam małą przygodę i auto mi stanęło u nich w Pilchowie.. ale Marta była na tyle miła ze swoim mężem, że mnie podwieźli na Bramę Portową, a tam czekał na mnie już Marcin.. i mnie nie poznał

hehe

więc chyba było dobrze