Dziewczyny wszystkie rady chętnie przyjmę

I dziękuję pięknie za Waszą troskę o mnie i Zuzaczka!!!!
Przytulanki dziś już były

Herbata z miodem i cytryną również

Werka a tą wodę utleniona rozdrobnić z wodą w jakich ilościach??
Anullali dzięki wielkie :*
Basimir ja mam taką nietypową anemię.. mi brakuje tych krwinek co przenoszą tlen w organiźmie.. mam ich tylko 30% a to dosyć mało.. i przyjmuję specjalne żelazo i chyba nie powinnam łykać do tego innego.. ale na kolejnej wizycie u hematologa się spytam

Zaba ja się leczę właśnie u hematologa i ona powiedziała, że wpierw muszę to anemię wyleczyć a dopiero potem możemy się brać za mój układ immulogiczny

Babka wydaje się, że zna się na rzeczy.. Bardzo dokładnie mnie przebadała i przepytała na pierwszej wizycie..
Przynajmniej wierzyła w to co mówię.. bo niestety większość lekarzy nie wierzyło.. a to dla mnie było najgorsze.. jakbym miała jakiś cel w okłamywaniu samej siebie.. no chore po prostu!!
Raz jak byłam tak mocno chora już kilka tygodni to dostałam skierowanie do szpitala.. to powiedzieli, że mnie nie przyjmą bo za bardzo chora jestem i poleżałabym tak z 2 tygodnie.. a oni mogą mnie przyjąć góra na 3 dni...... no masakra co się dzieje w naszej służbie zdrowia...
Byłam dziś ze sobą i z Zuzią u lekarza (bo niestety ale ją też dopadło) ale narazie nic nam nie dała.. kazała leżeć.. dobre sobie.. przy Zuzi

Najbardziej żal mi małej bo widać po raz pierwszy po niej, że jest chora.. i cały dzień chodzi i mówi "nie boje się".. nie wiem skąd jej się to wzieło

Nie jestem za tym, żeby brać antybiotyk.. ale też nie lubię jak się niepotrzebnie przedłuża cierpienie.. ale jestem dobrej myśli i liczę, że nasze organizmy będą na tyle silne, że same sobie poradzą

tak więc jestem w bojowym humorze..
Nie mam tylko za bardzo siły na nic.. no ale staram