Autor Wątek: wyczekany na maksa.. 21.05.2011 :)  (Przeczytany 95104 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Odp: wyczekany na maksa.. 21.05.2011 :)
« Odpowiedź #420 dnia: 18 Stycznia 2011, 17:26 »
A ja jestem uczulona na slonko od mniej wiecej 5 roku zycia,bylam odczulana kilkakrotnie i nic mi nie pomoglo. :-[Musze smarowac sie w lecie kremami z najwyzszym filtrem a i tak mnie dopada wysypka :Kwasny: :Kwasny: Tyle ile kasy wydalismy na odczulania to glowa mala..i NIC wiec zazdroszcze wam kochane ktorym udalo sie odczulic,ja chyba na wysypke jestem skazana do konca zycia-jedyne rozwiazanie solarium lub unikanie slonka...
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #421 dnia: 18 Stycznia 2011, 18:49 »
Paulincia:) tylko, że alergie skórne to zupełnie inna bajka niż te wziewne ;) ;) ;) A nie znam lekarza, który by zapewnił w 100% pełne odczulenie ::) ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #422 dnia: 18 Stycznia 2011, 22:56 »
A ja znam kogoś takiego kto da gwarancje 100% i to w dodatku dożywotnią.. jeśli się uczulisz raz jeszcze odczulanie jest za darmo.. Też się odczulałam i leczyłam przez mnóstwo lat u Pani Karaś.. i niestety nie polecam.. Za to polecam BI COM. Poza tym u takich małych dzieci jest troszkę inaczej bo testy skórne są kompletnie niemiarodajne do 3 lat. A moja Zuzia miała straszną nietolerancję pokarmową i tylko Bi COM mógl jej pomóc i pomógł na maksa.. Co prawda droga to zabawa ale według mnie warto. Lekarze oczywiście nie uznają tej metody, ale dla mnie jest najważniejsze że pomaga.. Odesłałam tam mnóstwo ludzi i wszyscy byli zadowoleni. Tą metodą zajmuje się taki facet na Getta Warszawskiego (lekarz zresztą). Aniu jak chcesz mogę dać Ci namiary. I tam dosłownie na wszytsko można odczulić, ale czy na słońce to nie wiem :)
Kasia ale numer.. jejku nawet nie wiesz jak coś takiego cieszy :) Po targach dopiero dochodzę do siebie.. Powiem tylko tyle, że jest bardzo dobrze :):)
Nie mam za bardzo na nic czasu tylko, bo jutro mam kontrolę z UNI. Bo ja dotację dostałam w sierpniu. I jutro pierwsza kontrola. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #423 dnia: 19 Stycznia 2011, 06:35 »
Moja przyjaciółka i jej 2 -letnia córeczka odczulają się tą metodą.
Są zachwycone efektem biorezonansu magnetycznego.
Najbardziej są zadowolone z tego,że po ukąszeniu owadami, czy to komarem, czy pszczołą nie ma już bąbli i spuchnięć.

Trzymam kciuki za wizytację kontrolną.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #424 dnia: 19 Stycznia 2011, 07:20 »
Ciekawa sprawa z tym rezonansem, słyszałam o tym troszkę, moi lekarze są z reguły otwarci na różne nowości to zdarza nam się podyskutować. Natomiast zatrważające są przypadki kiedy dzieciaki są naprawdę chore(w sensie już stwierdzono) i przyjmują leki a rodzice myśląc że ten biorezonans cuda czyni odstawiają leki i dziecko trafia do szpitala, tego jest niestety sporo i może stąd reakcja lekarzy?Że całe to działanie nastawione na marketing nie ostrzega pacjentów przed możliwymi skutkami ;)

Trzymam kciuki za kontrolę!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #425 dnia: 19 Stycznia 2011, 07:44 »
marcella na każdego działa coś innego ;) wiadomo że u małych dzieci robi się testy z krwi ale nie o sposób wykrycia uczulenia tu chodzi a o efekt leczenia ;) ;) ;) Poza tym w ciągu życia nasilenie uczuleń i same uczulenia się mogą zmieniać..jako dzieciak nie mogłam przebywać w pomieszczeniu gdzie był kot bo się zaczynałam dusić...teraz?nie ma najmniejszego problemu 8)

Trzymam kciuki za tą kontrolę :ok: :ok: :ok:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #426 dnia: 19 Stycznia 2011, 10:06 »
Marcella na bank wszystko macie na tip top więc pewnie nie macie się o co martwić!  ;D
jednak w razie "W" trzymam kciuki  :)

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #427 dnia: 19 Stycznia 2011, 11:40 »
Mka zgadzam się z Tobą, że na każdego działa coś innego ;) W ogóle to bardzo ciężki temat do rozmowy.. Najważniejsze to żeby się wyleczyć.. a jaką metodą to już nieważne :) Ale też uważam za głupotę odsawianie leków gdy ma się już alergię. W Każdym bądź razie ja nie spotkałam osoby której bi com by nie pomógł.. no chyba że się nie przestrzega zasad.. Moja Zuza była uczulona na gluten i kleik ryżowy.. Dwa razy wylądowałam z nią w szpitalu.. nikomu czegoś takiego nie życzę.. Ojj  długo by opowiadać :) Może lepiej zmieńmy temat :) Za 1,5 godziny mamy kontrolę.. wiem, że wszystko mam ok ale i tak się strasznie stresuję..

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #428 dnia: 19 Stycznia 2011, 20:49 »
I jak poszło??wszystko ok? :uscisk:

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 19 Stycznia 2011, 21:10 »
No i po kontroli.. :)  :skacza: Dzięki za kciuki!!!  :-* Poszl gładko, ale Pani posiedziała aż 2 godzinki.. oczywiście mój Marcin zagadał ja na śmierć :) Było naprawdę bardzo miło. Teraz na dniach mam się spodziewać monitoringu :) do końca stycznia mam czas aby napisać wniosek o wsparcie pomostowe przedłużone.. mało komu przyznają.. ale może akurat nam się uda :) Oby!!! Bo bez tych pieniążków będzie nam bardzo ciężko.. teraz jest martwy sezon.. aby wytrzymać do maja :) no ale koniec narzekania :) jutro jedziemy do Kościoła do Jasienic przywitać się  z proboszczem, pokazać mu zgodę na ślub od mojego księdza no i musimy mu powiedzieć o tym, że mamy Zuzię i przedstwawić całą sytuację związaną z Marcinem.. rozwód cywilny, unieważnienie kościelne.. bo mimo, że niby wszystko już jest załatwione to teraz proboszcz musi jeszcze wystąpić o dyspense do biskupa :) Trwa to  ok miesiąc czasu.. Myślę, że nie będzie problemu.. mam przynajmniej taką nadzieję :):)
W sobotę mam tą metamorfozę i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać :)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #430 dnia: 19 Stycznia 2011, 21:21 »
to super, że kontrola poszła gładko  ;)
ja też nie mogę się doczekac twojej metamorfozy  ;D na pewno bedziesz wygladac przeslicznie  ;D tylko nie zapomnij o fotkach dla forumek  :skacza:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #431 dnia: 19 Stycznia 2011, 21:33 »
No to ciesze sie ze wszystko poszlo dobrze,3mamy kciuki o kolejne pomostowe ;D ;D i Powodzena jutro w kosciolku,nie powinno byc problemu,chociaz ksiadz pewnie usiadzie jak sie dowie jakie macie wiesci ;D ;D
... i liczymy na zdjecia z metamofrozy ;D
milego wieczorku Marcelko :przytul:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 20 Stycznia 2011, 10:41 »
Wiedziałam,że będzie ok!!!  ;D
Pomostówke też wam przedłużą-zobaczysz  ;D
Dobrze,że teraz już się wybieracie do księdza-bo to nigdy z nimi nie wiadomo...niby miesiąc a później się przedłuża  ::)
A co to za metamorfoza?Bo ja jak zwykle nie wiem  :mdleje:

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #433 dnia: 20 Stycznia 2011, 14:20 »
No to czekamy na zdjęcia z metamorfozy :D
Trzymam kciuki za załatwienie tego przedłużenia pomostówki :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #434 dnia: 20 Stycznia 2011, 14:31 »
ja tez nie w temacie z metamorfozą :P kiedy mialam w Policahc metamorfoze wiec moze to ta sama...

co do mojej koleżanki co była wami zachwycona na targach to pewnie nie pamiętasz ale ich slub ma byc krótki i cywilny w lutym /marcu.

w kazdym razie trzymam klciuki za zalatwienie sprawy u proboszcza
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 20 Stycznia 2011, 14:52 »
ufff...już myślałam, ze jedyna nie wiem o co chodzi z tą metamaorfozą  ;)

dzieki za info o odczulaniu. jak będę miała wolniejszą chwilę to skrobnę do ciebie na priv w tej sprawie  :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #436 dnia: 20 Stycznia 2011, 16:46 »
Wiedziałam, że kontrola pójdzie ok ;)

Ciekawa jestem efektów metamorfozy, także z niecierpliwością czekam  ;D ;D ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 20 Stycznia 2011, 18:57 »
No to teraz widać jak mnie czytacie hehe :) Żaruje oczywiście. Już jakiś czas temu pisałam o tej metamorfozie :):) Metamorfozę będę mieć robioną przez gazetkę ś jak ślub już w tą sobotę. Będzie makijaż, fryzura (u mojej fryzjerki, która specjalnie dla mnie kupiła jakąś extra lokówkę.. bo mimo, że mam kręcone włosy to mi się prostują jak ktoś mi loki zrobi.. tak dziwnie...), a w salonie z sukniami oprócz przymierzania sukienek będzie na mnie czekać florystka :) I wszystko za darmo tak więc jestem very happy z tego powodu :) Najbardziej fryzury i makijażu nie mogę się doczekać... Panią Nogal mam już zarezerwowaną.. ale kto wie jak makijaż fajnie wyjdzie to może zmienię :) Zdjęcia ma robić jakiś fotograf, więc mam nadzieję, że je dostanę.. ale wezmę też swój aparat.. a co :) Tak więc obiecuję, że zdjęcia będą :)
Skoro trzymałyście kciuki to nic dziwnego, że kontrola poszła gładko.. forumkowe kciuki są najlepsze :))) Dzięki ogromne!!!!!
Dziś byliśmy w Jasienicach u księdza (proboszcza). Przemiły starszy człowiek.. Nie robił nam w ogóle problemów :) 3 msc przed ślubem kazał przynieść papiery i powiedział, że wcale nie trzeba pisać o tą dyspensę do biskupa, bo te papiery co mamy są wystarczające :) Tak więc rewelacja... No i godzina 17:00 już zarezerwowana tak więc moja mama cała szczęśliwa...
Aaaaa i jeszcze byliśmy dziś w cukierni IZYBAR w Policach no i się okazało, że współpracują z Doboszem.. a oni robią genialne torty.. już pisałam w wątku mka że Sowa ma w końcu konkurencję... I nie trzeba wybrać takiego tortu jak oni mają w katalogu tylko mogę znaleźć na necie zdjęcie i oni mi takie cudo jakie chcę wyczarują.... Teraz robią np tort w kształcie kortu do tenisa..... :) Tak więc na dniach będę szukać NASZEGO tortu :) No i jutro wysyłam zaproszenia do realizacji skoro kościół mamy potwierdzony :) :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #438 dnia: 20 Stycznia 2011, 19:00 »
Czyli świetny dzień jednym zdaniem  ;D
Łe a jak się zgłosić do takiej metamorfozy???Chociaż do takich akcji akurat nie mam szczęścia,więc na bank by mnie nie wybrali  :'(
A powiedz mi kochana jak jest koszt tortu w Policach?

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 20 Stycznia 2011, 19:03 »
potwierdzam , Izybar robi najlepsze torty w zach-pom. Nawet wczoraj jadłam u mojej przyjaciólki. Pyyycha
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #440 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:29 »
Ale masz fajnie z tą metamorfozą - czekamy na fotki ;)

No i gratuluję pomyślnie załatwionych spraw!!!  :-* :-*

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #441 dnia: 21 Stycznia 2011, 08:47 »
witaj :)

dopiero teraz natrafiłam na twój wątek :)

przeczytałam cały  ;D

suknia bardzo ładna ;D

i jesli mozesz to wyslij swoje zaproszenia mi na priv , bo jestem bardzo ciekawa ;D ;D

Zuzia już duża widzę :)

bardzo ładna dzidzia :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #442 dnia: 21 Stycznia 2011, 13:01 »
To prawda Izybar swietna cukiernia, i robia rozne ksztaly tortow ja np 2 lata temu robilam panienski przyjaciolce i zamowilam w ksztalce meskich genitaliow ;D ;DNo nie powiem prawie ja oryginal :P Wiec  cieszyla sie ze ten ostatni raz moze dotknac innego :P :PA jaki byl pyyyyszny!! ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #443 dnia: 21 Stycznia 2011, 13:40 »
Weszłam tam sobie na stronę i chyba znalazłam właśnie mój najpiękniejszy tort ;) orientujesz się, czy dowożą?

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #444 dnia: 21 Stycznia 2011, 13:50 »
To prawda,że maja przepiękne torty ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #445 dnia: 21 Stycznia 2011, 20:06 »
Cieszę się że się wszystko tak dobrze układa.
Mam nadzieję też że jutro będziesz zadowolona :) Ja cały czas pamietałam o metamorfozie :D

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 21 Stycznia 2011, 23:45 »
Dzięki dziewczyny!!! Izybar na stronie ma nieciekawe propozycje.. oprócz tego z różyczakami.. więcej jest na facebooku ;) Ale najfajniejsze jest to, że moge sobie znaleźć na necie taki jaki mi się wymarzy a oni przywiozą.. nie pamiętam ceny i nie wiem czy dowożą.. ale jak się zadzwoni tam to na 100% odpowiedzą. :) Cieszę się, że i Wy macie dobre zdanie o tej firmie.. to tylko utowerdza mnie w przekonaniu, że tort mam brać od nich a nie od Sowy :) Anjuszka, a który Ci sie tak spodobał???
Ciriness dzięki za pamięć :*
Netka tak w ogóle  :hello: Miło mi, że tu jesteś :)
A metamorfozę mam przełożoną już na 13:00.. mam nadzieję, że nie zajmie to aż całego dnia.. chciałabym z Zuzą spędzić troszkę czasu.. Mam cholerne wyżuty sumienia, że ona ma tak mało mnie.. Na temat Zuzi staram się tutaj nie pisać(chociaż ciężko mi czasem), bo większość z Was dzieci jeszcze nie ma a to już zupełnie inna bajka jest.. ale za to jaka cudowna :) No ale wieczorem jak pójdzie spać (skoro będę miała już zrobioną i fryzurę i makijaż) idziemy na imprezkę :):):) ale bez % bo z samego rana jadę po Zuzaczka :)
Przepraszam, że tak mało piszę u niektórych z Was ale mam malutko czasu dla siebie.. i dopiero jak Zuzia zaśnie spać i jeszcze dwie prace.. i czasu naprawdę mi brak.. Ale staram się jak mogę...
A tak w ogóle to od dziś dokładnie 4 msc do NASZEGO ŚLUBU................................

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #447 dnia: 22 Stycznia 2011, 00:01 »
Jejku, no to już bardzo bardzo mało czasu zostało ;)
Ale super!
Wyczekałaś na maxa...ale teraz to już dni liczymy ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

• Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 22 Stycznia 2011, 00:23 »
Juz nie moge sie doczekac fotek z metamorfozy ;D ;D
Ja wiem ze dzieci sa cudowne...moze sie po slubie zdecydujemy..fajnie tak zajsc w noc poslubna ;D ;D ;DJak nie zaraz po slubie to moze chwile po.. :P :PJuz tak jakos odzywa mi sie instynkt macierzynski i mysle ze chyba na mnie juz czas..misiek moj nie strajkuje ;Dwiec mam nadzieje ze cos z tego bedzie po slubiku ;D ;D

Z Izybara torty zawsze bierzmy na swieta typu urodziny, imieniny,oczywiscie jak swietujemy w Policach,sa dobre,delikatne i nie przeslodzone,bardzo lubie sowe ale dla mnie te torciki sa ciut za slodkie....chodz tak czy inaczej chetnie odwiedzam ta cukiernie :P :P ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 22 Stycznia 2011, 09:34 »
O to muszę zadzwonić do Polic i się zapytać  :P
Marcella a czy w tej metamorfozie nie bierze czasem udziału "moja" pracownia florystyczna ?  :brewki: