No to teraz widać jak mnie czytacie hehe

Żaruje oczywiście. Już jakiś czas temu pisałam o tej metamorfozie

Metamorfozę będę mieć robioną przez gazetkę ś jak ślub już w tą sobotę. Będzie makijaż, fryzura (u mojej fryzjerki, która specjalnie dla mnie kupiła jakąś extra lokówkę.. bo mimo, że mam kręcone włosy to mi się prostują jak ktoś mi loki zrobi.. tak dziwnie...), a w salonie z sukniami oprócz przymierzania sukienek będzie na mnie czekać florystka

I wszystko za darmo tak więc jestem very happy z tego powodu

Najbardziej fryzury i makijażu nie mogę się doczekać... Panią Nogal mam już zarezerwowaną.. ale kto wie jak makijaż fajnie wyjdzie to może zmienię

Zdjęcia ma robić jakiś fotograf, więc mam nadzieję, że je dostanę.. ale wezmę też swój aparat.. a co

Tak więc obiecuję, że zdjęcia będą

Skoro trzymałyście kciuki to nic dziwnego, że kontrola poszła gładko.. forumkowe kciuki są najlepsze

)) Dzięki ogromne!!!!!
Dziś byliśmy w Jasienicach u księdza (proboszcza). Przemiły starszy człowiek.. Nie robił nam w ogóle problemów

3 msc przed ślubem kazał przynieść papiery i powiedział, że wcale nie trzeba pisać o tą dyspensę do biskupa, bo te papiery co mamy są wystarczające

Tak więc rewelacja... No i godzina 17:00 już zarezerwowana tak więc moja mama cała szczęśliwa...
Aaaaa i jeszcze byliśmy dziś w cukierni IZYBAR w Policach no i się okazało, że współpracują z Doboszem.. a oni robią genialne torty.. już pisałam w wątku mka że Sowa ma w końcu konkurencję... I nie trzeba wybrać takiego tortu jak oni mają w katalogu tylko mogę znaleźć na necie zdjęcie i oni mi takie cudo jakie chcę wyczarują.... Teraz robią np tort w kształcie kortu do tenisa.....

Tak więc na dniach będę szukać NASZEGO tortu

No i jutro wysyłam zaproszenia do realizacji skoro kościół mamy potwierdzony