Marcelko swietne te torty

Tez mam identycznego twisterka

Tak dziewczyny schudlam na tym dokladnie 22kg,naprawde!!!Cwiczylam tylko i wylacznie na Twisterze i powiem wam ze skosne miesnie brzuszka mialam,nie jakis tam kaloryfer na brzuchu :Pale normalnie zarys mieśnia byl.Zaczynalam od 15 minut dziennie...po pewnym czasie 15 min bylo za malo to sobie wydluzalam o 5 minut az doszlam do jednej godziny dziennie

;Di tak 7 dni w tygodniu

;DAle spokojnie,nie musicie tak sie katowac ja mialam cholerne zawziecie.albo cwiczcie sobie 15 min codziennie,albo np 3 razy w tyg po 40 min. Jezeli macie czas to najlepiej robic to rano,wtedy metabolizm sie przyspiesza o 40% i szybciej efekty beda,ja tam cwiczylam o 18 i tez ladnie schudlam wiec w sumie kto ma kiedy czas

Powiem wam ze bardzo dobre na schudniecie jest zjedzenie na kolacje cos pikantnego-np jak jecie kanapeczke to na pomidroka czy ogoraska sypnac sobie ciut chili,nie zeby palilo!!tylko zeby lekko ostrawe bylo,na noc jak znalazl bo sie metabolizm przyspiesza o 30% i w stanie spoczynku tak nam kalorie nie beda sie odkladaly

;)Jest kilka waznych trikow ktore jak sie w zycie swoje wprowadzi to mozna schudnac.

Fajne jest zastapienie bialego chleba ciemnym,2 kromki takiej samej wielkosci maja tyle samo kalorii ale ciemny chleb ma blonnik ktory dobrze sluzy naszemu brzuszkowi,jedzenie nie bedzie tak zalegalo w jelitkach.
Moja metoda MŻ (mniej żryj)moje posilki zostaly podzielona na 2,jadlam polowe mniej, i takim oto sposobem plus cwiczenia osiagnelam wage 58kg a wazylam wczesniej 80..

przepraszam za duzego posta