Ojeju to juz w ogole oczoplasu dostane!!!

Tak siedzimy sobie teraz z Michalem i sie smiejemy ;)Tutaj dziewczynom opowiadasz o targach zapraszasz,zadnej nie udalo sie dotrzec ja na forum od czerwca nie mam pojecia o Tobie(wybacz,ale nie mam zbyt duzo czasu na forum wiec nie wszystkim sie wlaczam do odliczanek

)a tu kompletnie przez przypadek wpadamy na siebie,ogolnie jak mi powiedzialas ze masz tydzien po nas slub to nie ukrywam ze pomyslalam sobie o forum..ale pomimo tego zdjecia z coreczka na reku cholera nie skojarzylam sobie z Toba

:mdleje:Chociaz dobrze znam to zdjecie,na poczatku myslalam ze jestes moja kumpela z Polic

Dobry wybor z tym doboszem,slyszalam ze fajne wesela tam robia,jedzenie ok itd mielismy tam termin na 18 czerwca ale zrezygnowalismy,zapropnowali nam za male sale na nasza ilosc osob a nie chcieli wiekszej,wiec jakos nam nie pasowalo,Marcelko to jest jest nasza 4 data jak nie 5,2 razy zaliczki wplacalismy i wyplacalismy,nie moglismy sie zdecydowac ale w koncu stanelo u panstwa Sniezkow ;)Ciesze sie ze sie poznalysmy,jestes bardzo fajna i ciepla osoba Twoj narzeczony zreszta tez