Autor Wątek: asiek i artee mają juz miłosza  (Przeczytany 172707 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Odp: asiek i artee mają juz miłosza
« Odpowiedź #1380 dnia: 30 Maja 2007, 22:13 »
Asiu, z Miłka to chyba niezły rozrabiaka jest, co?! Super sa te foteczki, normalnie wszędzie go pełno ;D

Gratuluje wszystkich nowości!!!!!!!!!!!!!

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1381 dnia: 31 Maja 2007, 09:02 »
hi hi alez z Miłka to rozrabiaka co pewnie 2 minut spokojnie nie posiedzi :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #1382 dnia: 31 Maja 2007, 12:35 »
Hej kochane Mamusie!!!
Jak miło,że do nas zajrzałyście  :jupi: :jupi: :jupi:

wercia, Mariolka, demka, martulka, Tajusia, merkunek, Martaxyz11

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa    :oops::serce: :serce: :serce:

Tak - Miłęk to mały rozrabiaka i wszędzie go pełno  :Olaboga: :mrgreen: Ale chyba raczej z tego się cieszę, bo wolę,żeby tak szalał,niż siedział jak trusia...  :hopsa:

Nie wiem, chyba Wam nie pisałam,że w ostatnią niedzielę byłam z mamą i MIłkiem nad morzem - wiało troszkę,ale mieliśmy parawan i MIłek miał okazje pobawić się w końcu w "wielkiej" piaskownicy !! Robił babki,potem sprawdzalismy wodę w morzu (nawet się nie bał)ale się zdziwił,hii.No i potem chciał do morza zasuwać,ale przyniosłam mu wodę w wiaderki\u i pluskał przy nas.Potem robił ścieżkę zdrowia dookoła parawanu  :hopsa: :mrgreen:Miałyśmy z niego ubaw po pachy.
Jak zgram zdjęcia,to oczywiście Wam to udokumentuję.

werciu   prezesik wyściskany  :calus:. Co do alergii, to niestety zrobiła się z niej choroba cywilizacyjna... Musisz Miesia obserwować i być czujna.
A remoncik?? Hmm. posuwa sie jakoś. Jak juz będzie chata gotowa,to Wam oczywiście pokażę zdjęcia z obecnego stanu (roboczego..bardzo roboczego) i zrobionego...Niestety nie będzie nas stać na nowe meble w każdym pokoju (przeprosimy jeszcze stare ) bo niestety koszta są masakryczne.Jednynie co zrobiliśmy - zamówiliśmy kuchnię nową, na zamówienie. Będzie piękna, hihi i najprawdopodobniej gotowa na nasz powrót do domku  :jupi: :jupi:
Poza tym mamy obsów czasowy z drzwiami (pokojowe i łazienkowe) i z ościeżnicami i trochę się to wszystko przedłuża...Nie można robić wielu rzeczy dopóki ich nie ma osadzonych  :tak_smutne: :tak_smutne:
Mój mąż dodatkowo jeszcze zdziera podłogę,bo okazało się,że pod naszym linoleum(gimolit,czy jak tam to się zwie) jest ten włos...rakotwórcy..No i Artur zdziera go...No i czas...A dziś mają nam pozdejmować kaloryfery hydraulicy,żeby zrobić porządnie ściany pod oknami i założyć nowe, bo w kuchni i łazience wymieniamy na nowe-drainkowe. Ale sie rozpisałam.Jednym słowem - jeszcze kupa roboty.Ale mój mąż spisuje się bardzo dzielnie i jestem (tak wiecie- cicho sz,hihi) bardzo dumna, bo pracuje na 2 etaty do pożna lub w nocy,pilnuje remontu,sporo tam jeszcze robi sam(żeby nie zapłacić fachowcom..-wszystko kasa..) i jeszcze załatwia,lata kupuje wszystko i na dokładkę mieszka nie u siebie  :urwanie_glowy: :depresja: Co prawda u przyjaciół naszych,ale sami wiecie - nie u siebie... To wystarczy,prawda.
ALE W NIEDZIELĘ TĄ PRZYJEDZIE DO NAS I SIĘ ZNÓW ZOBACZYMY !!!!  :skacza:

Mariolu może masz rację z tymi włoskami  :drapanie: :hmmm: Wiadomo,że matka na co dzień tego nie zauważa,hihi. A że wydoroślał,to też Wy widzicie,hihi.Ale fajnie,znaczy,że rośnie. 2 czerwca skończy 16 miesięcy !! Szok  :mdleje: :Uu:

Martulka ja tu w Koszalinie bucików tej firmy co pisałaś, nie widziałam.Ale jeszcze dobre i zdrowe buciki ma ellefanteen (nie wiem,czy tak się pisze)

demeczko, mam nadzieję,że pogoda sie poprawi (już dziś lepiej jest)

Tajusia ja to bym nie chciała,hihi,żeby on za szybko stał się samodzielnym mężczyzną  :brewki: :brewki:Wiadomo dlaczego,hihi. Tak mi jakoś juz się tęskno robi za tym okresem,jak był malutki  :Serduszka: :Serduszka:CHyba powoli czas na drugire,hihi .Ale to jeszcze przynajmniej rok. Muszę zmęczyć się znów w pracy  :hahaha: :Nie_powiem:

merkunek chyba Miłek jak Kubu s - powsinoga się robi ,hihi.Dogania starszego kolegę w poznawaniu świata  :wink:

Martaxyz11 czasem się uda ze 4 minutki posiedzieć  :p :hahaha:

No a jeszcze dodatkowo - coraz większe (tfu tfu) postępy mamy z nocniczkiem - już zaczyna siadać sam z gołą pupą na nocnik (podczas zabawy na razie),ale już 1 raz złapałyśmy siusiu do nocniczka,jak latał z gołą pupą i zdziwił się i z zainteresowaniem patrzył,co tam jest...hihi.

Ale się rozpisałam,pewnie Was zanudziłam   :hmmm: :oops: :oops: :oops:

POZDRAWIAMY WAS BARDZO GORĄCO    :!: :!: :!: :!:

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #1383 dnia: 31 Maja 2007, 13:33 »
Wcale nas nie zanudzasz swoimi opowieściami - uwilebiam je czytać :) :) :)

Proszę o jeszcze więcej i mnóstwo foteczek :) :) :)

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #1384 dnia: 31 Maja 2007, 13:43 »
Asiu z tymi alergiamii to faktycznie porażka :mdleje: Będę czujna u Miesia, zobaczymy co powie alergolog :drapanie:
Jeśli chodzi o remoncik to na samym początku należą się wielkie  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: dla Twojego męża. Ale on musi byc kochany, tak się stara żeby wszystko było ładnie  :Najlepszy: Mebelki mogą poczekac, nie wszystko na raz. Nie od razu przecież Rzym zbudowano...(jak to mówią) :grin: Będę czekac na foteczki :tupot: :tupot: :tupot:
Buziaczki  :uscisk:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #1385 dnia: 31 Maja 2007, 21:36 »
Asieńko ales miałą wene :D prosze częściej o takie posty :D Dobrze, że remont posuwa sie do przodu  :D będziecie mieli sliczne gniazdko :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #1386 dnia: 1 Czerwca 2007, 20:27 »
asiek widzę, że prace remontowe idą pełną parą, i to nie jest jakiś tam remoncik tylko porządny remont kapitalny. Mężusiowi należą sie brawa za zacięcie i wytrwałość

A swoim postem wcale nas nie zanudziłaś tylko tak troszkę zaspokoiłaś naszą ciekawość. A jak jeszcze foty będą to uuuu

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1387 dnia: 3 Czerwca 2007, 12:22 »
topyciu,  wercia, demka, martulka
DZIĘKUJĘ WAM ZA MIŁE SŁOWA!!! Bardzo mi milutko,że te moje wypocinki czytacie  ;)

Brawa dla mojego męża przekażę (czekam na niego-mam nadzieję,że juz jedzie do nas)
Jestem z niego dumna bardzo i będę mu przy każdej okazji o tym przypominać  ;D

A u nas z nowości to to, że od czwartku (Boże Ciało) będę miała przez miesiąc dwoje dzieci  ::) ::)
Bowiem przyjeżdża do nas, tzn do mojej mamy mój bratanek,czyli kuzyn Miłoszka - duży ośmiolatek.
Jego tata,czyli mój brat jest za granicą w pracy,a bratowa ma kurs w Poznaniu i Bartkiem musimy zając się my. A dokłądnie w czerwcu JA  :P :P Bo moja mama urlop weźmie dopiero w lipcu,więc będę miała dwoje dzieci.

To tyle nowości.Wczoraj byliśmy z babcią na spacerku nad morzem - bez wózka.No i zaszliśmy na deserek do restauracji.Miłek jadł swoją gruszeczkę, a my naleśniczki z lodem i bitą śmietaną.Babcia stawiała  ;D ;D

To tyle.
Pozdrawiamy serdecznie

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1388 dnia: 4 Czerwca 2007, 12:41 »
nalesniki z lodami i bita śmietana...poezja...mniama :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #1389 dnia: 5 Czerwca 2007, 09:50 »
:hello:
WITAJCIE ;D Ja też uwielbiam czytać Twoje posty i nawet jak są długie (tym bardziej :) )
Fajnie ze u Was do przodu - widzę że remoncik idzie jak burza :) no i słowa pochwały dla mężusia - widać że się chłopak stara dla swojej rodzinki :brawo:
U mnie chwilowy zastój bo mąż pomaga moim rodzicom w urządzaniu ogrodu i nie ma już kompletnie siły lecieć do naszego (a tam najgorsza robota go czeka - lakierownie podłóg :mdleje: ) ale od przyszłego tygodnia ma ambitne plany :)

Kochani Ci nasi faceci :serce: ale w koncu przeciez dlatego za nich wysżłyśmy, no nie?

Nie martw sie - remont szybko się skończy i znów bedziecie razem :przytul:

A co do Miłka to spokojnie - ja tak żartuję z tą dorosłością i wierzę że wcale Ci sie nie uśmiecha myśleć o nim jak o "kawalerze na wydaniu" :D jeszcze długooo będzie tulił się do Mamy :przytul:
A potem - sama mówisz - czas na drugiego bejbika :ok:

P.S> Czekam na Wasze fociaki bo zawsze są takie śliczne :) :) :)
całuski *cmok*
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1390 dnia: 11 Czerwca 2007, 08:43 »
Asieńko i jak sobie radzisz z 2 dzieciaczków ?:) zyjesz ? :)

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1391 dnia: 11 Czerwca 2007, 12:31 »
Witam Was serdecznie!!!!
Dziękuję za odwiedzinki u nas, tzn u Miłeczka   :skacza:

Co u nas??

OD czwartku mam dwoje dzieci,ale tak całkiem to od wczoraj w sumie.Bo wczoraj po południu pojechała na kurs moja bratowa i juz zostałyśmy z mamą i dwoma łobuziaczkami  ;D
A dzisiaj od rana jestem juz całkiem sama,bo mama moja w pracy. Nie jest źle - Bartek to mądry i duży chłopczyk, który sie potrafi zająć sobą i MIłoszkiem też.Muszę oczywiście uważac na nich, bo Bartek czasem wpada na nieobliczalne pomysły ...  :los: :los:

A cały weekend od czwartku minął pod znakiem plaży i morza  :hopsa: :jupi: W piątek i w sobotę byliśmy wszyscy nad morzem, plażowaliśmy a w niedzieę odpoczywamy od plaży.Na weekend zapowiadają ładną pogode i bratowa ma przyjechac i znów jazda na plażę!!

A wczoraj byłam wieczorem u dentysty - czekają mnie jeszcze ze dwie wizyty i znów będzie spokój na jakiś czas.Wykorzystuję zawsze moją obecność w Koszalinie, bo mój dentysta jest niezastąpiony.A i ja moge nawet wieczorem pojechać na fotel,a mama zostaje z chłopakami  :ok:
A w tym tygodniu jadę do Szczecina na kolejną swoją szczepionkę,czyli zobaczę co się dzieję na placu remontu  :Olaboga: :Co_jest: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

No i niestety przez to,że drzwi nam się opóźniły to chyba i remont się przesunie  :Placz_1: :Placz_1: Ale trudno... najważniejsze,żeby było ładnie.

No to teraz kilka foteczek jeszcze sprzed długiego weekendu.

Moja mama docinała wykładzinę do pokoiku,w którym śpimy i MIłoszek oczywiście wlazł gdzie???

Pod łóżeczko, które stało na wersalce !!!

tu nad morzem - MIłek pokazuje jaka pyszną gruszeczkę wcina (my lody  ;D)

mały cudaczek - w wózku się wygłupiam

tak szumi morze

tam jest morze

taaaki duży samochód wjechał na plażę

u babci po schodach też wchodzę

no i plażuję

wyglądam zza parawanu

i chlupię w wodzie morskiej  ;D

i w domku -szaleństwa z taczką

mama znalazłą pacynkę

To na razie tyle......
Resztę powklejam,jak sie obrobię z ich odwróceniem i zmniejszeniem.
A teraz zerknę,co u Was,bo mam spore- tygodniowe zaległości  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

pozdrawiamy gorąco znad morza!!!

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
« Odpowiedź #1392 dnia: 11 Czerwca 2007, 13:48 »
Asia ale ze mnie gapa az mi wstyd nie wiedzialam ze Twoj synus jest juz taki duzy Swietna fotki  ;)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #1393 dnia: 11 Czerwca 2007, 17:35 »
No Miłek jak zwykle śliczny.No ale Ty Asiu jaka laseczka... opalona i wogóle the best. Naprawdę slicznie wyglądasz...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1394 dnia: 11 Czerwca 2007, 19:22 »
jakie śliczme foteczki :D Miłek nad morzem wyglada superaśnie :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #1395 dnia: 11 Czerwca 2007, 20:01 »
Ale Miłek rośnie - jak na drożdżach! Fajny chłopczyk z niego - wesoły, uśmiechnięty. Super  :brawo_2:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #1396 dnia: 11 Czerwca 2007, 20:40 »
kobitko ale Ty wychudłaś :mdleje: :mdleje: :mdleje:

super wygladasz ale bardzo Cię prosze nie chudnij wiecej!plissssssss :D

powodzenia u stomatologa :ok:
i "na placu boju" :skacza:

P.S. Wiesz że jestem zakochana w Twoim synku (ale ciiiii nie mów mojemu mężowi :D ) - jak nam sie urodzi chłopaczek to chciałabym zeby był podobny do Miłka - on jest takim kochany i pociesznym dzieckiem :D
uroczy - uwielbiam oglądać jego minki i uśmiechy :D
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1397 dnia: 11 Czerwca 2007, 21:50 »
Asia, wyglądasz pieknie, szczuplutka, opalona, piekna po prostu!!!

Zazdroszczę Wam tego morza, ech...cudnie się Miłoszek w piasku bawi, fajny chłoptaś!!!

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1398 dnia: 12 Czerwca 2007, 13:43 »
Kastor, Mariolka, demka, asia, Tajusia, merkunek
DZIĘKUJĘ ZA DOWIEDZINKI
Dziewczynki kochane,aż sie zarumieniłam!!!  :oops: :oops: :oops: :oops:

Dziękuję za te komplementy,ale tak mi tu posłodziłyście,jakbym tu powklejała sto swoich foteczek  :wink: :oops: :oops: :oops:

Kastor miło,że i teraz do nas zajrzałaś  :!: :!: :!: Zapraszamy ponownie  :hopsa:
Tajusia kochanie,ja nie schudłam - naprawdę.Ja tu u mamy to raczej przytyłam,ale tego na tym zdjęciu nie widać,bo ramiona zawsze miałam szczupłe i kościste  :oops: Cała reszta się kryje w biodrach i w .. pupie   :Kwasny: ale tego całe szczęście tu nie widac. Niemniej jednak nie narzekam na siebie,tylko prostuję moje chudnięcie  :lol:

Nie mam czasu popatrzeć co u Was.Widziałam,że jagódka urodziła i cąła masa innych nowościwszędzie,a ja nie mam kiedy zajrzec.Jutro jadę do Szczecina na dzień i znów tu nie zajrzę.

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkich tu i nie tylko tu obecnych!!! :calus:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1399 dnia: 12 Czerwca 2007, 15:26 »
Asiu będziesz miła czas to nadrobisz :D nie przejmuj się...zdawaj nam chociaż relacyjki co tam u Was :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #1400 dnia: 13 Czerwca 2007, 09:14 »
asiek super foteczki  ;D :skacza:

Gratulacje tak rozesmianego , cudownego synusia  :brawo: :brawo:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1401 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:19 »
Asiu ile super fotek! I jakie Miłek ma śliczne ząbki :)

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1402 dnia: 14 Czerwca 2007, 09:22 »
Asienko Miłek jest juz taki duzy i jaki samodzielny :) fajnie ze jest kretywny z pomysłami gdzie tu polezakować sobie :)

Co do remontu to mam nadzieję ze nie opźni sie za bradzo a efekt będzie POWALAJĄCY  :)

Z pobytem na plazy to fajowo :) nie mogę sie doczekac kiedy kupimy Nince pierwsze wiaderko i grabki do piasku :)

Całusyyy :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1403 dnia: 14 Czerwca 2007, 22:36 »
Jaka ty zgrabna i szczupła jestes !
A Miłek jak zwykle sliczny i taki kochany chloptaszek :D

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1404 dnia: 14 Czerwca 2007, 23:11 »
demka, Jagna77,  rybkawiedenka,  Martaxyz11, ela

dziękuję Wam zakomplementy!!!!!!!

demka - tak uczynię  ;)
Jagna77 - bardzo nam miło,że nas odwiedziłaś w wąteczku!!!
rybkawiedenka - ciekawe jakie te ząbki będa później hihi
Martaxyz11 - a jak zacznie uderzać w foremki na "babko babko udaj się"- padniesz z wrażenia  ;D.A co do powalającego efektu mieszkania - mam taką nadzieję  ;)
ela - kochanie dziękuję za miłe słowa!!!

No i znów nie pobuszowałam po forum.
Rozrosło się tak ogromnie,że tu na wielkie raty wszystko trzeba oglądać i czytać.A nie wspomnę już o pisaniu czegokolwiek!!
Ale nadrobię to,spoko - kiedyś mi się uda  ;D ;D

W Szczecinie załatwiłam wszystko co miałam załatwić i obejrzałam mieszkanko. Wyglada juz znacznie lepiej (tzn widać robotę) ale jeszcze zostało nam troszkę : kafle w kuchni i łazience (plus biały montaż zainstalować), podłogi w całym mieszkaniu, pomalować ściany wszędzie i dopieścić wszystko .... Niby niedużo,ale już mamy 14 czerwca....

A poza tym ok. Miłęk i Bartuś mają sie dobrze, cosiktylko Miłek ostatnio jakiś marudek mały wieczorami (może jakieś zębiska mu się wykluwają). Ale ogólnire jest ok.Słownik się rozrasta, już mówi - tam, ciocia, Ba (Bartek).Pokazuje i rozumie chyba wszystko (ale udaje,że nie rozumie zakazów  ;D ) No i uwielbia swój nowy rowerek.Ale zdjęcia będą w późniejszym terminie.

Pozdrawiamy Was gorąco!!!

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1405 dnia: 15 Czerwca 2007, 08:47 »
Na samą mysl o mówieniu Ninki mam łezki w oku :)

hmm to wcale nie tak mało zostało z tym remontem... ::) aleee :) dadzą rade :)

hi hi mówisz zakazów nie rozumie :) juz to widze jak udaje głuchego jak cos mówsz ze nie mozna :)  ;D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1406 dnia: 15 Czerwca 2007, 09:53 »
Dzieci sa takie fajne, chyba żadno z nich nie chce słyszec słów sprzeciwu i zakazów :D Mojej kuzynki córa robi wtedy takie świetne miny :D
Ucałuj od nas Miłoszka :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1407 dnia: 15 Czerwca 2007, 11:59 »
Na samą mysl o mówieniu Ninki mam łezki w oku :)

hmm to wcale nie tak mało zostało z tym remontem... ::) aleee :) dadzą rade :)

hi hi mówisz zakazów nie rozumie :) juz to widze jak udaje głuchego jak cos mówsz ze nie mozna :)  ;D

oj tak - łezki będą  ;D
mam nadzieję,że dadzą radę
tak,miny robi prześwietne i jaki zapatrzony wtedy w jakiś punkt.Albo jeszcze lepiej - po prostu się wścieka i ma tylke siły w rękach,że jestem w szoku (trzymając coś,co chcę zabrać np) Ale musze być twarda.

Dzieci sa takie fajne, chyba żadno z nich nie chce słyszec słów sprzeciwu i zakazów :D Mojej kuzynki córa robi wtedy takie świetne miny :D
Ucałuj od nas Miłoszka :D
oj tak-miny sa prześwietne.Można boki zrywać,a tu powagę trzeba zachować grobową,bo jak się śmiejesz,to dajesz dziecku przyzwolenie...Albo gorzej -jeszcze bardziej się wścieka...  :P

Mięłk ucałowany- dzięki!!!!

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1408 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:02 »
Ale musze być twarda.

no ba!!!  ;D

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1409 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:12 »
Ale musze być twarda.

no ba!!!  ;D
ale pewnie sama Asiu wiesz,prawda,jakie to czasem trudne.... Ale popłąci w przyszłosci  ;D