WITAMY!!!!
Cały weekend mieliśmy gości i nie miałam chwili,żeby tu zajrzeć!!!!Do Miłoszka przyjechał Szymonek > syn przyjaciół may i taty ze swoimi rozicami oczywiście.I było super!!! Chłopaki mieli okazję po raz pierwszy ( i Miłek i Szymek)bawić sę, być na codień przez 3 dni ze sobą.A różnica wieku to niecałe 2 miesiące,więc chłopaki w podobnym wieku.
Było super,poimprezowaliśmy,chłopcy najpierw robili podchody,potem się ładnie bawili
opowiadaj jak postępy w ujerzdżaniu
hehe,na razie chwyta ją za rękę
Mnie przekonuje opcja nr 2
zdecydowane Martuś!!!! Udowodnione jest,że jak dzieci mają wokół siebie za dużo rzeczy do zanbawy lub jak maja bałagan (w zabawkach najczęściej) to nie potrafią skupiać uwagi w późniejszym czasie (właściwie na początku hjuż też) na czymkolwiek dłużej (jak w przypadku Twojej koleżanki z przykładu nr 1) Także od dziecka należy uczyć porządku i zabaw jedna zabawką lub 2 ,a następne,po odłożeniu pierwszych.
A co do dziadków,hihi,oni tak mają.Mówią,że wnuki kocha sie jeszcze bardziej niż swoje dzieci!!!!To pomyślcie,jak nam jest trudno w sklepie opanować w sobie zakup czegoś dla naszego szkraba (jeśli mamy kasę,hehe) a co dopiero dziadkowie!!!!!!
Przyznam się szczerze, że nie sprawdzałam. Ale z tego co wiem, to przecież temp. w różnych miejscach na ciele może się nieznacznie różnić . Ja zawsze sprawdzam główkę i mam porównanie.
Martulka,dziękuję,ale jakbys miała kiedyś chwilkę to poproszę Cię o sprawdzenie.Bo mnie bardziej zależy nie na sprawdzeniu ,czy pod pachą jest mniej (lub więcej) niż n czółku,tylko czy mierzona temperatura normalnym rtęciowym termometem jest bardzo zbliżona do tego co Ty masz.Czy tep z czoła nie jest w jakimś stopniu zakłamana.

Nie wiem,jak to wytłumazyć.Bo nie ukrywam,że zaintereował nie ten termometri chce sprawdzić wszystkie opcje i opinie (ale nie sprzedającego rzecz jasna).Bo np ta z ucha wiem,że sę różni kilkoma stopniami od temp. spod pachy)Tylko zastanawiam sie nad firmą tego termometru.Bo tego co masz Ty,już nie ma.a są inne i nie wiem,który lepszy
Pyrdulka, dzięki za iformacjeposzperam,może znajdę.