Asia, no coś Ty!!!! To przez te łączące się posty...
no tak się łudziłam i na to liczyłam
Gratulacje dla Rodziców! Znamy się osobiście ze spotkań i gal a tu taka wtopa z mojej strony
dzięki Dawid !!!! Wtopę wybaczam,hihi,cieszę się,że do nas dotarłeś
No to chcemy zobaczyc zdjęcie Miłka w akcji
ale tańca się nie da zapodać w fotkach,to trzeba osobiście zobaczyć

!!!! Naprawdę !!!na fotkach widziałybyście go stojącego lub siedzącego.On np na kolankach ,tzn na piętkach jak siedzi,to przy muzyce tak delikatnie podskakuje,jak stoi i się czegoś trzyma,to dupką rusza w przód i w tył,a jak siedzi to rusza ramionakmi,brzuszkiem i główką,a jak siedzi na rękach,to tak delikatne podskakuje .
Nie dam rady Wam tego fotkami pokazać
a break dance tańczy??
jeszcze braak'a mu nie zapodała,ale lubi tańczyć przy swoich piosenkach (ale zadziwiające,że przy usyiankach nie

) i przy naszych np z listy Niedźwiedzkiego itp,no i przy skocznych hitach
To dobrze , ze potrafi sie sam soba zajac i nie woła mamusi co 5 minut .
wiadomo,są dni,że nie chce,ale dzisiaj to przesadził,hihi
No i wyobraźcie sobie,zasnął dopero o 13,czyli o tej godzinie, o której zwykle się budzi i wstał po 40 minutach

Nie powiem,żeby był wyspany,ale cóż.No i poniewaz była babcia,to ja skoczyłam na zakupy i potem już go nie kładłam tylko wcześniej wykąpałam i zasnął o 19.30.Tylko,że coś dzisiaj się budzi znowu,ale to chyba za sprawą (o której zapomnilam dodać!!!)
ZĄBKA, KTÓRY DZISIAJ SIĘ PRZEBIŁ - to górna prawa dwójka.A wyczułam ją jak go do spania szykowałam
Możliwe więc,że jeszcze wychodzi (tzn na pewno, bo tylko malutko poczułam) i pewnie to powód jego złego spanka.
Ale rzynajmiej wyszedł ten długo oczekiwany ząbek.U niego co miesiąc.Ta lewa dwójka górna wyszła dokładnie miesiąc emu - w Mikołaja,6 grudnia.
No,to pozdrawiamy.
Chyba powinnam na kilka dni się "wyłączyć" z forum, bo nie mogę zrobić wielu rzeczy w domu, bo ciągle tu siedzę,hihi.Ech,to forum....uzależnienie....