Nie no dziewczyny proszę Was...

Przecież pisałam, że jadę dziś na stópki, a wczoraj wieczorem przecież forum nie działało

Widzę, że mnie tu na bieżąco monitorujecie, ale jak wiecie ja Wielki Mistrz Konspiry tak wszystko zakamufluje, że jak będzie po wszystkim to Wam napiszę

Tego faktu już nie ukryję
Ola ja stopy sama sobie jeszcze jakoś daję radę robić, ale samemu to nie to samo co porządną frezarką wszystko zetrą

teraz mam nóżki gładziutkie i delikatniutkie

Ten wózek to nie jest taki zły pomysł. Może teraz się zainteresuje, Ty będziesz pchała jeden wózek a ona rugi. Jeśli bawi się lalkami to chyba jej się spodoba ten pomysł.
Nikola Natalka też uwielbia Myszkę Miki

Teraz jeszcze doszła do tego hello Kitty, a lubi też oglądać bajkę Bali i to najchętniej odcinek o świętach i choince
Ilonko jeszcze nie

i jakoś chyba narazie zdaje mi się że jeszcze trochę na spokojnie dociągnę do końca maja

Karola ma rację - niezrobiona nierodzę

to moje motto

a poza tym torba jeszcze niespakowana choć tu mi R. już od kilku dni o tym przypomina... Ale jakoś nie mogę się za to zabrać.
Karolina ja sama jestem tego ciekawa

w ogóle czy będzie do niej podobny i jaki będzie
Ania no co Ty

Wczoraj wieczorem wypiłam pierwszą szklanę herbaty z liści malin. Smakuje jak zielsko...

A dziś wieczorkiem wizyta u dżina

24.05 - adamiewa
25.05 - Anjuschka
26.05 - LilithGoth
27.05 - Żaneta_81
28.05 - pamela
29.05 - bubulina
30.05 - malgosiask
31.05 - Di
01.06 - marzenieee
02.06 - aadaa, Elcik
03.06 - Ninka, chlebosia