Ewa no właśnie prawie się dusiłam ze śmiechu

ale myślałam, że jak będę udawać że śpię to ona też przymknie oczy
Pamela Natalka też nie śpi ze mną

Ona śpi na swoim łóżeczku, które jest obok naszego

Jeju ale się dziś nałaziłam! Po przedszkolu pojechałyśmy do mojej mamy, tam zostawiłam Natalkę a sama wybrałam się na wielkie łowy

Najpierw Biedrona - pieluchy no i zobaczyłam poduszkę Myszkę Minnie i nie mogłam jej nie kupić dla Natalki

Dalej Agata meble co by pooglądać jakie mają obrazy ale u nich kicha.
Potem, skoro już byłam obok to weszłam do Carrefoura - wynik: w Takko koszulka na ramiączkach, w tym drugim sklepie Szachrajka czy jak on tam się nazywa (nie pamiętam) kupiłam sobie top, bluzkę, gacie i torebkę... Normalnie nie uwierzycie jaką torebkę kupiłam!!! Listonoszkę ale kolor!! Niebieski!!! Ale kurcze tak mi się spodobała że nie mogłam jej nie kupić!!! Jak przyszłam do domu to kolor jednak ciut inny niż był w sklepie no ale kupiłam to mam

Fajna wiosenna

Tylko nie wiem czy pasuje nosić taką niebieską (chabrową) torebkę do jasnych pomarańczowych mokasynków??
Dalej pojechałam do Bobolandu - kilka rzeczy dla Natalki, reszta dla Dominisia. Wyprawkę już prawie że mam odchaczoną. Jeszcze tylko w maju kupię odpowiednie kosmetyki do kąpieli dla dwójki i krem na lato i to już chyba będzie wsio. No może sobie jeszcze kupię maść na ranę jak mnie natną. Z apteki rzeczy też mam zamówione, także tylko czekam kiedy będą do odebrania. No i pozostaje tylko poprać i czekać.
A Boboland... Nie lubię robić tam zakupow. Mało miejsca, obsługa normalnie uciekająca albo patrząca wzrokiem "tylko mnie o nic nie pytaj"

No i na ostatku Rossmann. Jakieś pierdoły i kurcze kupa kasy nie moja...
Normalnie padam. Jak dobrze, że mam samochód bo jakbym miała łazić wszędzie na piechotę albo jeździć autobusem to bym jednak pozamawiała wszystko na allegro

Ale i tak plecy bolą strasznie. Do tego Natalka zasnęła mi w aucie (nie miała drzemki tylko tyle co w samochodzie) i najpierw popędziłam z gratami na górę, a potem z Natalką i jeszcze jedną torbą... A Natalkę musiałam nieść na górę na rękach bo była śpiąca i płacząca... Ale taka z niej cwaniara że jak w domu po cichaczu położyłam ją na poduszkę to ta już miała oczy otwarte i zacieszała michę

W dodatku Pani w przedszkolu wychwalała dziś Natalkę, że ona jeszcze takiego dziecka nie widziała co się tak szybko zaklimatyzowało, że ona taka kochana, grzeczniutka, słucha się, ładnie je, bawi się z innymi dziećmi

Miło jest słuchać tego wszystkiego

24.05 - adamiewa
25.05 - Anjuschka
26.05 - LilithGoth
27.05 - Żaneta_81
28.05 - pamela
29.05 - bubulina
30.05 - malgosiask
31.05 - Di
01.06 - marzenieee
02.06 - aadaa, Elcik
03.06 - Ninka, chlebosia