Di a tam majaczy - pamiętajcie, że kobiecie w ciąży wszystko wolno i zawsze ma rację

kurcze, tylko czym ja będę się wykręcać jak już ciąża się skończy? Będę musiała coś wymyślić
Mysikróliczek ooooooooo, jak miło

nawet nie przypuszczałam, że zagoniłabyś się w te hektary forum

witam i zapraszam częściej - bez ściemniania to ja Twój wątek też podczytuje ale jakoś nie wszędzie się ujawniam

natalka przesyła buziaka

w podziękowaniu i oczywiście dopisuję Cię do listy
Aga to jak będziesz wiedziała co i jak to daj mi znać to jakoś się zorganizujemy

Dzisiaj Natalka nie poszła do przedszkola bo miałyśmy wizytę w ośrodku Tęcza i od rana przechodzi po prostu samą siebie - wszystko rozwala, zrzuca, nic się nie podoba i wszystko jest na nie. A już w ogóle chciałam skwasić ją na kwaśne jabłko jak zwiała mi spod samochodu i biegła w stronę placu zabaw przez "ulicę" - no może nie jest to typowa ulica co uliczka osiedlowa ale jeżdżą tu też szaleńcy, którzy pędzą o wiele za szybko aż się kurzy a ten bąk pędził na złamanie karku uchachany i oczywiście ja co? Brzuch pod pachę i dosłownie SPRINTEM (!!!) za nią!!! No myślałam, że ją przełożę przez kolano i zleję... Złapałam ją, kucnęłam i mówię do niej że tak niewolno i cała pogadanka i za chabety i do domu... Ta z miną skwaszoną grzecznie szła...
Ale mówię Wam, takiego przyspieszenia to ja dawno nie miałam... A po tym oczywiście wszystko zaczęło mnie boleć... Teraz odpoczywam bo Natalka śpi, a dziś do samego wieczora jestem z nią sama i nie wiem co ja z nią będę robić bo ledwo żyję...
No i coś jeszcze miałam napisać i wyleciało mi z głowy... Skleroza nie boli... Może potem mi się przypomni.
23.05 - marcella
24.05 - adamiewa
25.05 - Anjuschka
26.05 - LilithGoth, agu-s
27.05 - Żaneta_81
28.05 - pamela
29.05 - bubulina
30.05 - malgosiask
31.05 - Di
01.06 - marzenieee
02.06 - aadaa, Elcik
03.06 - Ninka, chlebosia, Mysikróliczek