hahaha, dziewczyny to nie oglądajcie żadnego filmiku z porodu bo to już naprawdę hardcore i trzeba mieć mocne nerwy
Edzia no tak - masz rację. Ja raczej strategicznie przy danej temp nie założyłabym tej bluzki
Wieści dla niecierpliwców:Wszyściuteńko, od A do Z jest w jak najlepszym porządalu, co oznacza że żadnego rozwarcia nie ma a szyjka jest mocna i twarda. Co od razu powiem, że w tej kwestii liczyłam już na jakieś rozwarcie zwłaszcza po ostatnich bólach w szyjce a tu kiszka. Ale jest jeszcze czas.
Dominiś waży 2400 i ogólnie chyba też będzie dużym dzieckiem ale Pan dr mnie pocieszał że drugi poród łatwiejszy, że mały już jest główką wstawiony do kanału, no i że postaramy się tej ciąży nie przenosić.
Do tego wszystko w jak najlepszym porządku, Dominiś dokładnie sprawdzony i pomierzony i wsio ok.
Nie wiedzieć czemu, mimo mojego wcześniejszego strachu o poród sn to teraz jestem strasznie bardzo na tak i odczuwam taką własną wewnętrzną potrzebę. Cóż, głupia jestem że sama się na to piszę ale kolejny raz powtórzę: "raz się żyje". Aczkolwiek w razie w (choć mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności) będę błagać o cc

hahahaha
Na 30.04 jestem wstępnie umówiona na oglądanie porodówki w Stargardzie