Mi się na początku ciągnęło a teraz to już leci z górki
Gosia może i wyprzedaż mają ale jakie im produkty zostały? 3 na krzyż to nie ma z czego wybierać...
Haniu tak ekspresowo to i ja bym chciała

ale może jeszcze zdanie Ci się zmieni - spójrz na mnie, jak się zapierałam i w ogóle przeklinałam a teraz? CO prawda nie jestem zdecydowana jeszcze ale jakoś to mi się teraz wydaje takie bardziej naturalne... Zresztą Ty miałaś już cc więc drugie też by było cc.
My po wizycie u dżina

Wszystko ok, żadnego rozwarcia, wszystko twarde i zamknięte. Dominiś waży 1400 i serducho bije jak dzwon

Lekarz zadowolony z wyników i wagi więc żyję sobie spokojnie do następnej wizyty i tego bardzo szczegółowego usg

Wróciwszy nastraszyłam męża że nie ma Dominisia - jemu zrzędła mina ale zrozumiał że wiecie co (coś najgorszego) a ja od razu dodałam, że za to jest Dominisia

ale ja nie umiem kłamać i zaraz mi się już śmiać chciało a lekarz oczywiście potwierdził jajka

Do tego jeszcze przed lekarzem przyszło 2 gości na wycenę szafy, no i 1 od razu wyliczył nam cenę a drugi wymierzył i ma zadzwonić. Ale na necie tyle tych ogłoszeń że zwariować można... Nawet nie będę dzwonić do nich wszystkich, ale przegięcie - nie wiadomo kogo wybrać.
Coś czuję, że skończy się na tym, że to R, będzie robił szafę własnoręcznie, ale zobaczymy - jeszcze nic nie jest zadecydowane.