Karolina no to jest dobre, że jeszcze mogę używać dwóch fotelików

Ostatnio Natalka też jechała w tym nowym i chyba w tym już będzie jeździć a ten drugi fotelik zostanie w tamtym samochodzie.
Ania dietowanie idzie bardzo dobrze

Od dzisiaj znów jesteśmy na samych proteinkach więc czekam z niecierpliwościa jak ta waga będzie spadać

Jak było P+W to waga nieładnie trochę się podniosła, ale były poranki, że waga była nawet niższa niż na samych proteinach. Ogólnie jest bardzo dobrze

Jak narazie jesteśmy zadowoleni, choć nie powiem - czasami (zwłaszcza wieczorem) chciałoby się przegryźć jakąś czekoladkę lub wafelka ale idzie przeżyć

W sobotę są urodziny naszego chrześniaka

Kończy 5 lat. Kurcze, już taki duży chłopak z niego... Na prezent kupujemy kurtkę zimową a do tego jakiś samochodzik co by chłopak miał też coś do zabawy - chyba, że wpadnie nam coś innego w oko dla 5-latka, ale on taki maniak samochodowy, że nie ma co innego wybierać

Z tej okazji idę też w sobotę do fryzjera

Chcę jakąś zmianę na głowie, ale nie wiem kompletnie co... Chyba trochę przyciemnie włoski, nadal blond ale ciemniejszy z jaśniejszymi refleksami... Grzywka podcięta, z długości włosów nic nie chcę ścinać, tylko końcówki i bez cieniowania... W sumie poza kolorkiem i grzywką niewiele się zmieni