Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 361441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ty nie narzekaj- że mało osób wchodzi- każdy ma jakieś zajęcia ;) , a poza tym to relacyjki ciągle nie ma :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Wercia jeszcze parę dni a suwaczek Ci ruszy  :) jak fajnie, bedzie rok a potem to już poleci z górki  ;)

Niestety ciężko znaleźć trochę czasu żeby odwiedzać forum, a jeszcze trudniej żeby mieć go więcej żeby zdąrzyć coś napisać. ZOstawiam buziaczki na pocieszenie  :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ależ zaglądamy do Ciebie :)
zostawiam buziaczki  :-* :-* :-* i zdrówka życzę, bierz grzecznie magnez ! :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Oj Werciu nie narzekaj  :P ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja zaglądam Werciu :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Werciu ja tez zaglądam - i już Ci  miałam pisać, żebyś tą relację lepiej pisała a nie jakieś głupotki wymyślała  :D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
werciu zawsze zagladamy,nawet jak nic nie pisze to czytam i staram sie cos zawsze skrobnac,buziaki na dobranoc :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witajcie kochane  :-* :-*

przepraszam, co mnie wczoraj jakos tak sie zrobiło  :oops:

asiu, agatko, diankusia, olu, fasolku, wisniowa, castia, justys  :-* :-*  dla was

Od wczoraszego wieczorku jestesmy juz w naszym mieszkanku  ::) szkoda, bo dzis taka piekna pogoda sie zrobiła. Ach nie moge sie odnaleść  ::) Wczoraj na angielskim dałam czadu, az babka była w szoku  ;D ;D nio werka posiedziała troche i wiedac rezultaty  :P :P

justys to ze jestem online to nie znaczy ze jestem na forum... po prostu robie swoje i od czasu do czasu zagladam wiec go nie wyłaczam  ;D ;D

Zaczynam ostro wprowadzac zmiany w zycie. znaczy sie zamierzam wiecej ćwiczyc i ograniczyc słodkie. Hm... chyba mięśnie mi popuchły bo dzis wazyłam 51 kg.   :o :o To chyba nie mozliwe przybrac tyle w ciagu 1 dnia a od wtorku daję sobie mały wycisk. Jak myslicie? Qurcze mam nadzieje ze to nie po hormonach, bo w ciagu miesiaca przybrałabym 3 kilo a choler*ka mniej jem niz jadłam wczesniej i wage trzymałam na etapie 47-48 kg. justys to bardziej do ciebie pytanie czy po duphaston sie tyje  ??? mi gin powiedział, ze niby nie, wiec dziowny zbieg okolicznosci  :-\ kolejna sprawa to wstawanie rano, nio zeby po 9-10 godzinach snu rano z łozka nie moc sie podnieśc to juz przesada. wyczytałam, ze to moze byc przez nadmiar słodyczy w diecie. hm... nio ja je pozeram. Zamierzam spróbowac nie jeśc po 14. Jej ale mozna batonika skutecznie czymś zastapić abym nie oszalała? Moze z czasem zaczne podnosic sie z łozka w 10 minut a nie w godzinę  8)

Czyli mocne postanowienie

pobudka o 8:00 (oj bedzie ciężko)
śniadanko 30 minut pózniej plus kawusia i cos słodkiego
czas dla siebie
około 10 jak tesciowa pójdzie z dzieckiem gimnastyka  ;D
czas na forum   :-* :-* i na naukę plus obowiązki  ::)
15 obiadek
do 17 róznie
17-19 angielski lub tany
20 kolacja
i do 23 czas dla mojego kochanie, znajomych wizyty u mamity i inne
23 lulu

jak wam sie podoba?

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Wszystko zaplanowane jak w zegarku, tylko teraz żebyś się stosowała do tego  :P co do tycia to wydaje mi się że mogą to być hormony nawet jak lekarz mówi że nie  :) poza tym udowodnione jest że ludzie którzy się ustatkowali, zamieszkują razem itp tyją  :) troszkę inny tryb życia wychodzi  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
eh... olu może i jest coś w tym tylko, ze ja niewiele zmieniłam tryb życia ba nawet mogę powiedzieć, ze teraz jest bardziej aktywny ;) bo do lutego to praktycznie siedziałam cały czas przy kompie  8) a  od kwietnia praktycznie przybyło mi w oczach  :waga: aj... to ja już nie wiem co lepsze kilka kilogramów więcej czy powiększone jajniki i bolesne miesiączki   :luzak:

Offline Diankusia

• entuzjasta
Jak nie dla figury to dla zdrowia trzeba się trochę poruszać. OD siedzenia dupka rośnie ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
napisałam 3 strony... ale mi to idzie  :mdleje: a w tym tygodniu chce skończyć z ta teorią  :-\

ale sie wnerwiłam na mojego M. zamiast jechać na tany to ten poszedł spać i spi uwaga od 15:30 az do teraz... Och... rozumiem, z jest zmęczony ale na marnowanie czasu np. wczoraj to miał siły oglądać jakieś "you cam dance" ale zęby jechać ze mna na tany to oj "mam tyle nauki, jaki ja jestem zmęczony..."  faceci  :ckm: Eh... ale do znajomych na kawkę to chętny, pierwszy...
Od tego siedzenia przy pisaniu pracy to dopiero dupka mi urośnie  ::) nio połakomiłam sie na 4 ptasie mleczka o 16 ale musiałam sobie zycie osłodzić  :Olaboga:  a zaraz będzie pizza Nio tak to tylko będzie mi wchodzić  w boczki. Eh... oj... dawno ja już tak sobie nie wyliczałam... :'( najgorsze jest to, ze ja juz niewiele jem wiec z czego tu jeszcze uszczknąć? dianka ale ja wcześniej więcej siedziałam i dupke mała miałam i właśnie dlatego zauważyłam zmiany :o właśnie powyższy plan jest ułożony na podstawie trybu życia jakie prowadziłam do teraz, nio z wyjątkiem wstawania o 8 i gimnastyki  8) Ja raczej jem regularnie 3 posiłki plus kawa i słodkie w odstępach 5 - 6 godzin. wg new planu od śniadania do obiadu wyjdzie mi prawie 7 h. albo może lepiej coś przekąsić  około 12 hm...

Offline agu-s

• Chuck Norris
Werka moja kuzynka brała jakieś leki hormonalne i zaczęła tyć- jak to zauważyła to dosłownie jadła jeden serek wiejski dziennie i ewentualnie jabłko (głupota ::)) a tyła dalej, dopiero jak odstawiła leki to wszystko wróciło do normy ::)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* zostawiam ogromne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Przepraszam nie mam za wiele czasu ale jak dla mnie to być może że przez te hormony przybrałas na wadze, lekarz mówi że nie żeby nie przestraszyć pacjentek i nie zniechęcić do brania tabletek  :)

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Nadrobiłam swoją nieobecność..
Super, że nie zapomniałaś o wzięciu hormonów, nie super, że (prawdopodobnie) zaczęłaś od nich tyć..

Fajnie, że spędziłaś trochę czasu i mamy i naładowałaś baterie.. To jest czasami każdemu z nas potrzebne.. :D

Buziaki wieczorne zostawiam dla Ciebie :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja też myślę, że to może być od hormonów nawet jak lekarz mówił coś innego  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-*

ja kiedys brałam i zaczełam tyc po tym...wiec przestałam  juz to brac ale tez są inne moze akorat te zle wpływaja na twoj organizm

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Buziaki na piątek :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
ja tez potwierdzam ze hormony tlucza, sama wiem po sobie, ale to pewnie tez zalezy od rodzaju hormonow

Werka jak mi sie chce bardzo mocno cos slodkiego to biore lyzeczke miodu aby sie zaslodzic :)

Morgan
  • Gość
a ja potwierdzam słowa poprzedniczek ze hormony tucza, jestem zywym przykladem, bralam ponad dwa lata hormony bo sie leczylam ... mi od razu powiedziano ze mimo aktywnego trybu zycia przytyje i ze mam sie z tym liczyc... wiem tez ze podczas ciazy hormony mi sie unormuja i wkoncu bede miala jak nalezy i bede mogla normalnie schudnac :)))
Niemniej jednak kiedys po rozpisanej diecie Justynki schudlam 5 kg :) przed weselem :) wiec wiecie... :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
a o relacyjce ani slowa :/

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
wpadłam zostawic  :-* :-* :-* weekendowe

Offline Diankusia

• entuzjasta
No to w takim razie bardzo mi przykro. Bo wnioskuję że to od hormonow. A nie możesz zmienić na jakies inne? Bo każdy organizm inaczej reaguje. Ja przy poprzednich tabletkach przytylam wiec je zmieniłam i teraz nie mam problemów z waga.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* Weekendowe

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Buziaki weekendowe  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie kochane forumki

Nio przepadłam jak kamień w wodzie ale hm... mam nowy fryz  ;D  ;D W piątek miałam kupę spraw do załatwienia odnośnie mieszkanka. Ba... M. pracuje i cóż robię, za sekretarkę hihi... A wiecie, hm... nie wiecie... W czwartek nieźle sie napaliłam za pracą. Nie magisterska tylko zarobkową. Potrzebowali specjalistę na stanowisko promocji i turystyki. Musiałabym sie troszkę od tej drugiej strony dokształcić. Na 1/2 etatu jak marzyłam, zarobki nawet oki ale jeden mankament.. Praca tylko i wyłącznie w weekendy od 11 do 19.  :'( Nio po prostu zastrzelić się.  :mdleje:

A po południu szwagierka wparowała do teściowej z koleżanka-fryzjerką. Nio i wszyscy zmieniali image hihihi ja sie załapałam i za plecami M. rozjaśniłam włosy (M. to wielki przeciwnik farbowania, utleniania...) Kidy przyszedł do kuchni miałam juz pół głowy zrobioną hehe ale był zły  ;D ;D Ale czuje sie super, taka bardziej sexy  :brewki: :brewki: W życiu bym nie pomyślała, ze dam się namówić na jasne pasemka, ale chyba było warto  :D :D Jak chcecie zdjatko to wieczorkiem coś wkleję  :mrgreen: hehe przefarbowałam sie chyba w porę, bo ostatnio co ja wyprawiam to przechodzi wszelkie oczekiwania  :Co_jest:

A teraz siedzie we wrocku grr... i zabieram się za lekturę. Jak starczy mi czasu będzie cd. relacyjki. A później moze wybiorę się do centrum handlowego za jakimś płaszczykiem

A co hormonów.... jeju... jak mi urosły perełki. Matko, mam big baloniki  ::) hm... chyba bede kontaktować się z ginem w następnym tygodniu. Dziś biorę 10 tabletkę a następną mam za 17 dni  :mdleje: Ale nie chce ich brać jak takie cyrki sie dzieją    :-\

justyś, gosiu, dorotko, betti równiez buziaki dla was  :-* :-*

dziękuje wszystkim odwiedzającym  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

:-* :-* dla was

Offline Diankusia

• entuzjasta
Pytanie, pewnie że chcemy zdjęcie Ciebie w nowej fryzurce. Obowiązkowo :)

A co do hormonów, to lepiej się skontaktuj z lekarzem, bo może masz zle dobrane i wystarczy zmienic i wszystko bedzie dobrze :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
pewnie, ze chcemy fotki ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
fotki, fotki!
buziaczki  :-* :-* :-*