Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 363986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
ale sie rozkokocili..jeszcze jej nie ma  ;D ;D ;D
moze tesciu ubil tym kabanosem? ;D ;D
Juz na fotki i opowiesci czekam :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Hej  :) Wracaj  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
agatko, sylwiu, Diankusia  dzięki za odwiedzinki  :-* :-* :-*

justys i jak herbatka ? :D :D

Eh... kolejne kilka dni u mamy. Wczoraj musiałam je wywalczyć i szczerze to beczałam jak małe dzieco, że chce do mamy  ;D ;D ale podziałało  :hahahaha:

Ach... wybaczcie nieobecność moja  choć ciągle mi wybaczacie, pewnie do czasu  :-\

W niedziele spędzimy mile czas tylko we dwoje... Nio rano odbyła sie nieprzyjemna sprzeczka o abstynencje mojego kochanie ale co ja mam zrobić, że w sobotę przyjechałam prawie nieżywa i na igraszki nie miałam zupełnie ochoty a rano... rutyna po hormonach mam śpiączkę jakąś   :oops: Ale jak u facetów testosteron zaczyna rządzić to góry mogą przenosić i nie ma zmiłuj się  8)

A wracając do niedzieli... to po przeprosinach i upojnych chwilach hihi pojechaliśmy ma budowę... M. spisywał gniazdka a ja na kartonach wyciągnęłam się i łapałam promienie słoneczne  :okularnik: nio lipa, że mnie słonko szybko nie bierze  :P :P Później pojechaliśmy do mamy na obiadek... A były leniwo-kopytka bo z M. do konsensusu nie moglismy dojść  :Co_jest: I po obiadku poszliśmy grac w badmintona( nie wiem jak to sie pisze) Później czas zleciał na pogaduszkach i niestety pojechaliśmy do domu. niestety bo juz niedziele mieliśmy zostać na noc   ::)

Ale wczorajszy poranek i dzień do 16 to porażka. Spędziłam go na leniuchowaniu a właściwie obijaniu się. Boże, jak mi się chciało spać  :mdleje: Wczoraj robiłam "nic" Ani szukani zespołu, ani posiedzieć na forum ani uczyć się.... Kompletnie nic. Wypiłam dwie, mocne kawy to myślałam że puszcze pawia... och... dobrze, że dzis już lepiej  :D :D A wieczorem była tak wykończona jakbym cały dzień pole orała  :P :P

Oczywiście niedzielny wolny czas mile spędzony a nauka poszła w kont. I wczoraj pokutowałam na angielskim ale co tam warto było, tylko wstydu sie najadłam  ;D ;D

:-* :-*  

acha... a co do przygotować, to totalna lipa.... wczoraj miałam rozmowę z teściową...  gr... szkoda gadać  :Kill: Wkurzyła mnie kobieta ale się nie dałam  :brewki:

a teraz mamy problem z ciastami, bo kobieta która miała nam piec ma wesele córki tego samego dnia co my  :'( nio w cukierni to zapłacimy drugie tyle  :-\ ale moja  mama zobligowała sie do upieczenia 4 blach  ;D ;D wiec możne będzie akcja pieczenie  :D :D i będzie po kosztach  :) zobaczymy
« Ostatnia zmiana: 5 Maja 2009, 11:30 wysłana przez werka23 »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Kiedy bedzie relacja ??  ;D ;D ;D

Poszukajcie gdzieś ciast w cukierniach , my np znalezlismy nie drogą  ;) Za blache ciasta jest ok 55 zł - cukierniczej  ;) a w innej jak sie pytalismy - 80 zł - wiec różnica jest spora  ;)
Nam też tesciowa i bratowa moja chciały piec , ale stwierdzilisy ze nie bedziemy im dawać roboty przed weselem i tak bedzie sporo pracy a tu jeszcze ciasta, aczkolwiek jak ktoś czuje sie na silach to nie widze nic w tym złego  ;)
a herbatka była bardzo dobra , właśnei etraz taka sama pije  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
może jutro przejdę sie do cukierni w której zamawialiśmy teraz tort i był pyszny i zorientuje sie w cenach... jak nie to hm... 15 blach chyba wystarczy... to 4 mama i zaangażujemy rodzinkę... U tej babki za 15 blach zapłacilibyśmy około 600 -700  zł 

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
oj Werciu ... a gdzie ta relacja no?  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
qurcze, dziewczyny nie bijcie... muszę prace pisać i angola sie uczyć...  postanowiłam sobie, że do 15 maja będzie.... w zależności od wolnego czasu... juz jeden dzionek mamy za sobą  :mrgreen: :mrgreen: a może byc to dla was niespodzianka bez zapowiedzi  ? ;D

hm... może tez się skusze na taka herbatkę... w ogóle staram się ograniczyć słodkie ale rzucam się na batony jak ryba na robaki...  ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
kochane tylko nie zgłoście się na mnie  >:(

macie może jaką receptę na słodycze?  ;)

właśnie przesłuchuje zespoły  :mdleje: masakra

moje uszy... chcecie posłuchać? 

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Dawaj ;D

Co masz namyśli mówiąc 'recepta na słodycze"? Chcesz przestać je jeść? ;) Jak tak to radzę- kup sobie ilosć hurtową ulubionych batoników i zjedz wszystkie jeden po drugim w jeden dzień, albo kilka pod rząd- gwarantuję, że szybko przestaniesz mieć ochotę na nie :P Ja tak się z nutelli wyleczyłam- w tydzień zjadłam łyżką prawie 2 kg i do tej pory mam spokój- czyli już jakieś 5-6 lat ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
oj Werka jak ja Ci wpsolczuje ze caly czas musisz myslec o nauce i pisaniu pracy! Az przypominaja mi sie stare dobre czasy studenckie, ale szczerze mowiac nie chcialabym wracac do tych wiecznych wieczorow z ksiazka....

ja tez uwielbiam slodycze i nie znam zadnej recepty  ;D

Fasolek Twoja recepta ciekawa!!! chyba sprobuje z czekolada z orzechami, kupie 10 sztuk i zobaczymy jaki bedzie efekt :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Oleandro, spróbuj, może 10 sztuk starczy, ale jak jeszcze po tych 10 tabliczkach cię nie zmedli solidnie to zjedz kolejne :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
hehehe ale sie uśmiałam   :hahahaha:

ale wiecie co, to na mnie nie działa.... jak jestem "na głodzie" to taka kuracja może wystarczy na tydzień a później to nawet galaretkę będę wyjadać z szafki... a moja decyzja to zaczynam mi sie troszkę przybierać na wadze... może to przez hormony... ja nic prawie nie jem a przybyło mi 2 kilo, nio z wyjątkiem słodyczy  :P :P czuje się jak słonik  ::) 

albo przez te siedzenie bez ruchu  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
chyba znalazłam zespół!!!!!!!!!  :D :D :D zobaczymy, co M. powie ale ja jestem napalona hehe

Offline Justys851
  • Chuck Norris
daj posłuchać  :D :D :D

Offline werka23

• Chuck Norris
a jak wysłać tu  format mp3  ??? ;) bo mi przesłała babka utworki na maila  :drapanie: macie pomysł to prześle  :brewki: :brewki:  i o tysiaka taniej 220 zł godzina na weselu plus 200 zł dojazd i 200 zł godzina na poprawinach czyli jakieś 3620 zł  ;D ;D 
poprosiłam zespół o przetrzymanie terminu  :D i będziemy z nim w kontakcie... Mamy zaproszenie na wesele na 20 czerwca aby zobaczyć jak grają i prowadzą imprezkę. Jak zdecydujemy się to możemy podpisać z nimi od razu umowę. Za tydzień będą mieli stronkę to moze wtry prześle wam link na pv i dla porównania ten zespół za 4800  ??? ;) co wy na to  ??? ;) bo ja nie wiem jak to wkleić  :drapanie:

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Oleandro, spróbuj, może 10 sztuk starczy, ale jak jeszcze po tych 10 tabliczkach cię nie zmedli solidnie to zjedz kolejne :P

ja naprawde zamierzam sprobowac  :D , nie wiem kiedy, ale dam Wam znac jaki byl efekt :)

nie mam pojecia jak umiescic mp3, ale tez z checia poslucham

Werka, zanim podpiszecie umowe warto by bylo wybrac sie "na zywo" na wesele na ktorym beda grali, oczywiscie jesli macie taka mozliwosc.
Chociaz to nie zawsze jest wyznacznik... moj brat byl w zeszlym roku na swietnym weselu, z rewelacyjna orkiestra. Kolega ktory tez tam byl  zamowil ta sama orkiestre na swoje wesele, ktore odbylo sie dokladnie tydzien temu i moj brat powiedzial, ze goscie prawie w ogole sie nie bawili,  na parkiecie bylo maks 10 - 15 par - zal mi Panstwa Mlodych. Ale to swiadczy o tym ze to przede wszystkim zalezy od gosci i klimatu weselu jaka bedzie zabawa. Chociaz na pewno zespol jest baaaardzo wazny!!

Offline werka23

• Chuck Norris
nio fajnie, bo będziemy mieli taka możliwość ale orleando racja, zespół to jedno ale goście i ich upodobania drugie  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-*
hehe dobra ta kuracja batonikowa, gorzej jak nie zadziała :skacza:
Werciu super ze masz(prawie) zespol :) tez mnie ciekawi ale nie mam pomyslu jak tu mp3 wrzucic

Offline werka23

• Chuck Norris
wiecie, tak patrze na suwaczek za równe 10 dni będę schodzić juz z roczku  :hopsa:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie, że udało się znaleźć zespół Werciu... nie wiem jak wrzucić mp3 na forum  ::) może poczekaj aż stronę otworzą to wtedy nam linka podasz i posłuchamy... ale jeżeli macie możliwość posłuchac ich na żywo to koniecznie z tego skorzystajcie  :)

dieta batonikowa? brzmi super  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
a moze sprobuj na wrzuta.pl zamiescic i wtedy nam poslesz linka? :)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
zostawiam caluski tak na szybkiego  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dzień doberek  :D :D

Miałam dziś cały dzień się uczyć, ale musiałam zajrzeć na forum  :D :D

pogoda nie zachęcająca, ide dziś do lekarza z wynikami  ;) zobaczymy co powie

madziu nio myślałam o tym, jednak nie wiem czy nie byłoby to naruszenie praw autorskich. Jakby zespół chciał być na wrzucie, to by tam dał filmiki  :drapanie: nii nie wiem, takie jest moje zdanie  ;) moze poczekajmy, aż stronkę otworzą. Michał nie bardzo jest przekonany, to powiedziałam mu aby sam szukał  :P :P

asiu buzioli i dla ciebie   :-* :-*

dobra, biore się za angielski bo dziś to za drzwi wylecę  ::)

słoneczne buziaki dla was  :-*  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Hehehe widzę że masz pododbną taktykę  :D
Jak mojemu G sie coś nie widziało i móziłam zeby sam zaczał szukać to jakoś tak zawsze mu pasowało co znalazłam bądź co wymyśliłam  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe justys muszę przyznać, że jest bardzo skuteczna u mnie, jak na razie hehe a jak u ciebie ? dało rade tak do końca przygotowań ? ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
heh u mnie jest tak samo :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
 :-* :-* :-* wpadłam zostawic

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pewnie że dało rade do końca  ;D ;D ;D
Jedynie co sam sobie znalazł to garniak  ;D ale mi tez sie spodobał więc nie było problemu  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
hahaha stałam sie Chuckiem Norrisem  :Co_jest:

tylko, że nic nie zrobiłam a teraz ide gotować obiadek  :P :P

U lekarza terapia magnez przez dwa tygodnie  :P :P

A jak wam sie podoba nowy suwaczek ?  ;)

oj... juz mało kto ma ochotę na odwiedzinki u mnie  :'(

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładny  ;)
wercia moze zaczęłabyś relacyjkę  ;D ja od rana czekam widze że jestes a tu nei ma i nie ma  ;D ;D ;D