Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358548 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Dziewczyny odnośnie diety (nie jest moja) ;) gdyby ktoś był zainteresowany, po proszę meile na prv :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
dziś do 13 przeleżałam w łózko.... nic mi się normalnie nie chciało  ::) jak nigdy wzięłam koc, pilot i oglądałam sobie tv az do znudzenia  ::) mało tego rzuciłam się na zoo juniorki  :Olaboga: :Mdleje_1: tak to na bank nie schudnę  ::)

nie dam rady z ta dietą  ::) o... ja..... przecież tu prawie wszystkiego jeść nie wolno :o :o tu są same owoce... blee.... nie przeżyje nawet dnia na tym  :mdleje: :mdleje: jabłko jem raz na miesiąc, grejpfruta na pół roku....  ale codziennie  :Naciaga:

nemezis pewnie nie jedna jeszcze konfliktowa sytuacja będzie  ::) za tydzień jedziemy zawieść podpisane już zapowiedzi, do cukierni i do hotelu rezerwować noclegi i co ??? wprosiła się M. mamusia  :ckm: :ckm: :ckm: myślałam, ze cholera  mnie wczoraj weźmie, ale M. nawtykałam .... jak jego mamusia to i moja pojedzie  :obrazony: :obrazony: przynajmniej poskromi ta babę .... hehe teściowe się pokłócą  :hahahaha:

czigra hehe to może wyślę ci pocztą a odeślesz równiutko wycięte  :P :P :hahahaha: Michał się zmartwił, ze przy nich sie zajadę i poprosił o zmianę projektu, a na moją skrzywiona minę, stwierdził ze przez 12 dni mogę robić po 10 :P :P

asiu mi tablety na szczęście tak przesunęły @ że spokojnie na 15 @ uniknę, bez kombinacji jakiś :D :D

haniu hehe kupno nie wchodzi w grę.... mam swój projekt  :brewki: :brewki:

myszko musimy rade dać :D :D ;) ;)

Morgan
  • Gość
jak nie lubisz owocow to na dukana przejdz :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
a ja uwielbiam owoce, sałatki owocowe ;D za grejpfrutami i jabłkami tez nie przepadam ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj ja grejfrutów nie lubie, bleeee!
Ale za to inne owoce uwielbiam, a salatki owocowe ... Mmmm palce lizac!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A ja uwielbiam grejpfruty! :P ;D
Tylko nie można ich za dużo spożywać, jeśli przyjmuje się jakieś leki, bo grejpfrut osłabia ich działanie... ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
hello:)

mnie coś w ogóle nie ciągnie do owoców.... uwielbiam sok grejpfrutowy ale do grejpfrutów mam królicze zęby ::) itp. jakoś owoce wole w sokach prócz moreli i brzoskwiń i bananów ;D ;D

wczoraj babeczki kupiliśmy pozostałe napoje :skacza: :skacza:, oraz winko, którego wzięliśmy 3 rodzaje :skacza:  kolejna rzecz do odhaczenia  :D :D

a dziś o 11 mam fryza próbnego ;D ;D ;D nie mogę się doczekać efektów :tupot: :tupot: :tupot:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
To czekamy na zdjęcia od fryzjera :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Oj tak, już się nie mogę doczekać foty :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
no to bedzie foteczka ;);)

Offline werka23

• Chuck Norris
foty?? o jakich fotach mówcie?? ja nic nie wiem :p :p maja być jakieś fotki? ;) ;)

eh...  jak wy już mężatki radziłyście sobie z tym całym stresem?? my sobie nie radzimy... ja już straciłem pewność, co do tego czy chcę ta cała ceremonię... jakoś dociera do mnie jakie to poważne zobowiązanie wobec siebie, jaka nierozerwalna więź nas połączy, i zaczynam się czasem bać a czasem mam wątpliwości ::)

M. mnie się zapytał "na dobre i na złe -pamiętaj musisz być tego pewna" ... a chyba nie jestem ::) na moje pytanie "na dobre i na złe -pamiętaj musisz być tego pewna -a ty jesteś " powiedział  "zobaczysz w kościele"  ::)

normalnie mam ochotę zwiać :auto: 

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To zwiewaj :)

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe wczoraj już torbę pakowałam  :P :P ale M. mnie przytulił, pogłaskał po twarzy i przeszło gdzieś  ::)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
oj nie zwiewaj, nie zwiewaj :) ja się aż do przysięgi bałam, że mi chłop ucieknie, albo się rozdecyduje, nie wiem czemu ;P ale nie zwiałam ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
mnie coś w ogóle nie ciągnie do owoców....

To ja mam identycznie z warzywami :P W ogóle masakrycznie źle trawię warzywa ::) Za to owoce mogę pochłaniać kilogramami ;D

Z tą pewnością na dobre i na złe to bez przesady :P Chyba wszystkie mamy czasem wątpliwości - to jest ludzkie i normalne :) Poza tym, gdyby wszyscy, którzy decydują się na ślub, byli na 100% pewni swojej decyzji, to nie byłoby tylu rozwodów ;)

Pisałaś, że masz do mnie pytanie na PW a wiadomości żadnej nie widzę ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Jakie winka wybraliście ?:)
Dużo ich macie?

Ehh...super dla tych co sią 100% pewni, ja Cię rozumiem  :przytul: Zawsze się ma jakieś obawy a pewnie przed samym ślubem to już tylko głupotki do głowy przychodzą!

Offline werka23

• Chuck Norris
nemezis hehe ja nie mysle o slubie w ten sposób by wziąć zaraz rozwód.... raczej poważnie podchodzę do sprawy  ;) :-* pytanie wyślę ci jak będę miała chwilkę, nie pisałam bo nie wiedziałam czy mogę je zadać   :P :P

nio w sumie macie racje z tymi emocjami przedślubnymi  ;) ;) lepiej nimi nie sugerować się ;) :D już mi lepiej ale jestem jakaś...... :twisted: :twisted: wściekła  :P :P rozmawiałam ze znajomą, ponoć te emocje to normalka, ale oni nie wytrzymali i właśnie 2 miechy przed ślubem wszystko odwołali  ::) do dziś sa razem ale jako nie małżeństwo ;) ;)

co do zdjęć fryzurki, nie będzie  ::) wzięłam ta z neta, co wklejałam fotki... wszystkim wam sie podobała, M. też, mojej mamie również ale jak zobaczyłam ja na swoich włosach prosiłam o rozpięcie włosów ::) wyszła strasznie.... stwierdzam, ze fryz jak z suknia ślubną.... na focie jedno a w rzeczywistości drugie  ;) ;) w piątek mam próbna kolejną, tym razem  zdaje się na fryzjerkę i jej wizje   ;) ;)

a z zespołem zaraz dzwonie do rzecznika, zaczyna mnie to już nie wkurzać a wnerwiać.... chce wiedzieć jakie mamy prawa    ;) ;)

acha a winkio..... wzięliśmy wytrawne bourdoux (4 butelki) (chyba tak się to pisze), półsłodkie białe (8 butelek) - ta sama nazwa,  czerwone półsłodkie tez B. (4 butelki) i kadaraka 8 butelek  ;) ;)

ogólnie wiem ze bouroux jest smacznym winkiem, bynajmniej nasze ulubione  ;) ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
A ja się nie bałam...
Byłam i jetsem pewna, A. też takiej pewności w jego głosie nigdy nie słyszałam :)
My się nie stresowaliśmy, ani nie baliśmy "banan" na twarzy non stop.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Ja sie najbardziej boje ceremonii zaślubin, tej podniosłej atmosfery, płaczu bliskich, ze szczęścia albo ze smutku :P tego ze usłyszę Ave Maria i się rozbeczę, niestety tak mam, jak usłyszę romantyczną melodie lub zobaczę, ze ktoś płacze, momentalnie mam łzy w oczach i robie sie czerwona ???

Offline Nemezis

• maniak
Nie martw się, Czigra, spod makijażu nic nie będzie widać ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Piczko jedna.....alkohol zakupiony a zawieszki  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:

Offline Nemezis

• maniak
Oj tam, przecież zawieszki nie są niezbędne, żeby wesele było udane, to tylko mały element dekoracji :razz: Ja chyba nawet nie widziałam zawieszek na żadnym weselu, na którym byłam... Jak ich nie zrobisz, to nie będzie tragedii ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Nemezis...Ty mi tu nie kop dołków pod Werką...zawieszki motyle mają być koniec kropka :D :D :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Z fryzurka tak to jest , na jednej glowce slicznie wylada, a na innej zle.
Tak jak mówisz,lepiej zeby Ci fryzjerka doradzila,ona pewnie ma jakas wizje co do fryzurki.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja sie najbardziej boje ceremonii zaślubin, tej podniosłej atmosfery, płaczu bliskich, ze szczęścia albo ze smutku :P tego ze usłyszę Ave Maria i się rozbeczę, niestety tak mam, jak usłyszę romantyczną melodie lub zobaczę, ze ktoś płacze, momentalnie mam łzy w oczach i robie sie czerwona ???

Ja również się tego samego boję!! że łzy polecą same, niekontrolowanie... ;)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Kochana nie stresuj się . Nie ma czym ;)
Ja bardzo to przeżywałam ale nie bałam się przysięgi bo w końcu wiem kogo wybrałam i z kim chciałam dzielić całe życie - tego byłam pewna.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
U Nas podobnie jaku Ali było bezstresowo, oboje od początku do końca uśmiechaliśmy się do wszystkich na około, do siebie, do księdza, ależ to była radocha  ;D Żadnych obaw nie miałam  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
hej kochane :-* :-*

37 dni

:serce:

czigra, agulka ja na sama myśl o ślubie i przysiedzę mam łzy w oczach ze wzruszenia :D :D hehe na ślubie chyba będę pierwsza ryczeć  :P :P

hehe dziewczyny ja nie boje się ze M. mi zwieje tylko ze ja  :P :P hehe żartuje  :p :p

z tego co czytam, to widzę, ze przed ślubem jest różnie  ;) ;) jedni się stresują, drudzy śmieją.... nie wiem jak będzie w dniu ślubu ale hehe może teraz wytresujemy się a w maju będzie już luźniej

wygadałam się tu i tam.....były obawy, i obawy przeszły...  wczoraj był pierwszy wieczór od nie wiem ilu gdzie oboje mogliśmy spokojnie porozmawiać... dozo dała mi ta rozmowa... M. przedstawił męski punkt widzenia na świat i czego oczekuje ode mnie a ja kobiecy.... hehe nio nie ma co różni się  8) 8) ale mi ta rozmowa dała poczucie stabilizacji emocjonalnej że tak to ujmę ;) ;) wiecie co, teraz zdaje sobie naprawdę sprawe jak ważna jest rozmowa nie krzyk czy frustracja :D :D :D już jest dobrze :hopsa: :Zakochany:

hehe emeczka  mobilizująca nemezis demobilizująco-uspokajająca .... dziewczyny jesteście świetne  ;D ;D :-*

acha... rozmawiałam wczoraj z rzecznikiem praw konsumenta.... z tym zespołem to tak, możemy ich przycisnąć do muru by wywiązali sie z umowy tak czy w inny sposób lub zapłacili dodatkowo różnicę w cenie jaką poniesiemy biorąc zespół inny ale..... raz czy już na starcie nowego życia warto się sadzić? dwa... mogą wziąć jakaś pierwsza lepsza laskę i odwalić nam kaszane na ślubie... raczej nie jest dobrze, kiedy młodzi i zespół drze koty ze sobą  ::) w związku z tym postanowiliśmy, ze chcemy odzyskać zaliczkę, i jutro jedziemy zobaczyć jak gra credo na żywo... wtedy decyzja zapadnie  ;) ;) trudno wydamy trochę ale w końcu może będzie spokój w tym temacie  ;) ;)

emeczko nie bij nie maiłam kiedy wczoraj usiąść do tych motylków.....

ale mamy... zapowiedzi już podpisane :hopsa:byłam wczoraj w kancelarii parafialnej  :D :D :D kupiliśmy tez papier do wydrukowania tych motylków   :P :P nio i pojechalismy z jeszcze jednym zaproszeniem.... w domu byliśmy około 20  ;) ;)

zaczyna się być bardzo pracowicie  :blant:

Offline mka

• Chuck Norris
Kupiliście papier, to już coś :brewki: :brewki: :brewki:
Jutro zespół mówisz? To dzisiaj masz dużo czasu :bicz: :bicz: :bicz: :los:
Dobrze, że oczyściliście sobie atmosferę przed ślubem..oby tak pozostało :ok: :ok: :ok:
Buzi fruzi :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe emeczko jest4es kochana.... dzięki tobie o zawieszkach na pewno nie zapomnę :D :D .... dziś pisze cv, i list motywacyjny, muszę ogarnąć chatkę i jak będzie chwilka wezmę się za motyle  :P :P :P

nio trzymajcie kciuki by taka atmosfera została... aż miło  :D :D

mam dla was niespodziankę..... fotki z wakacji  :D :D

a oto my.... chcemy ta fotkę dać w podziękowaniu la parents

kto jest silniejszy???
Michał czy ja

troszkę krajobrazu

i ja.....  :D :D