Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358636 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka23 piękne tango !! gratulacje wyboru  :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
wczoraj zarysowałam samochód....

Eeee spoko, ja ostatnio wgniotłam się..tzn. drzwi od złotej strzały o rury z mojego taty samochodu  :D :D :D

Co do ciotki..ja bym jej nie zaprosiła...sama piszesz, że nie masz ochoty na jej towarzystwo ::) ::) ::) A co Twoja mama na to?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Hmmm ciężka sprawa z tą ciotką  ::)
ja sama chyba bym jej nie zaprosiła ale nie jestem w Twojej skórze  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej laseczki  :-*

wiecie jaki mnie stresor ogarnął  :o :o :o do 2 w nocy nie spałam, łażę jak na krecona a wewnątrz to  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: ze wszystko mi leci, wylałam kawe na drukarkę, wyżywam sie na biednym kocie i aaaaaaaaaaa......... nawet głupie zdanie cięzko mi złożyć eh

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
spokojnie kochana  ;) :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Piosenka na pierwsze tango - piękna!! Gratuluję wyboru!

Codo ciotki, ja bym nie prosiła, może być to nawet papież, a nie chrzestna, ale po co masz mieć jakiś kwas, tym bardziej, że nie masz ochoty na jej towarzystwo...

Nie stresuj się, miłego dnia!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć  :-*

nio widzę ze i dla was z ta ciotka trudna sprawa  ::) eh..... bardziej jestem skłonna jej nie zaprosić niż zaprosić  ::) moja mama daje mi wolna rękę, jak nie zaproszę jej to powiedziała, ze to zrozumie  ;)

oj chwilkę mnie nie było i watek umiera  ::) wczoraj miałam straszny zień wszystko na przekór  ::)

nie miałam weny o was pisać.....

wkurzył mnie gin, który w grudniu twierdził, ze jest w stanie mi pomóc wczoraj rozłożył ręce, ma nadzieje ze to jeden jakiś tam hormon podwyższony jest przyczyna io dał mi tablety na wyrównanie. Tylko do Ch* co sie zieje i skąd te dolegliwości ??? nie chce mi sie już o tym pisać i gadać, w końcu wyląduje w jakiejś klinice i tyle  :'( albo  na laparoskopii  :'(

wczoraj wkurzyły mnie ciotki M.  :ckm: :ckm: :ckm: mówiliśmy przecież wszystkim ze będziemy organizować bus albo autobus w zależności ile będzie osób chętnych a one, wczoraj wydzwaniały do M. mamy ze jak kto, ze nie będzie dojazdu..... a my tak  :szczeka:  jak to usłyszeliśmy  ::) wiecie co no commen  to po co my jeździmy i marnujemy czas, a później wymyślane sa super scenariusze  :ckm: :ckm: :ckm: naprawdę nie wiem jak to skomentować. We wrotek był dobry kuzyn M. w wieku 16 lat, wyskoczył z pytaniem "a będę mieć swój pokój?" :mdleje: :mdleje:  od razu apartament z czerwonym dywanem i śniadaniem do łóżka  :P :P

coś mnie bierze, mam nos ciężki, gardło drapie..... bu...... a wczoraj przemarzłam bo co z tego ze słonko swieciło jak wiało ze mało głowy mi nie urwało  :-\ :-\ :-\

zaraz zmykam do kosmetyczki :id_juz:

Offline kivi_23

• uzależniony
Kosmetyczka na pewno poprawi nastrój ;D a z tymi plotami tak to jest.. ciotki będą gadać i już :P a z tym gin.. może spróbuj do innego :drapanie: mi to też każdy wymyśla co innego  :||

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
ło matko...brak słów.
U nas była taka sytuacja ,że kuzynka mojego M rozryczała się nam na weselu bo nie miała pokojuu osobnego tylko z inna parą. Ona chyba liczyła na jakąś upojną noc z chłopakiem a tu taki pech

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wiecie jak tak czytam w niektórych watkach o rodzince to ja muszę chyba stwierdzić ze moja rodzina to skarb  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Justys ja takie wrażenie na temat swojej odnoszę gdy patrzę na rodzinę A. albo na niektóre opowieści z forum... Moja ma kilka minusów, ale tak to jest super! ;D ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Oj werka, ale jesteś drażliwa  :P  ;D

Kochana, piosenka na 1 taniec bardzo nietypowa, super!!!  :ok: Lubię takie rozwiązania :)

A co do ciotki... olej ją jak masz się denerwować, skoro mama rozumie to niech się ciotka wypcha ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kochana nie wiem jak Ci pomóc  :przytul: ...tak to czasem bywa, że stresa łapiemy i dobija nas dokładnie wszystko. Ja mam dni, że wkurza i doprowadza do płaczu krzywo położona narzuta na łóżku... ::)

Domyślam się, że ze swoimi gine problemami byłaś u wielu lekarzy? A może dobrym rozwiązaniem byłoby skierowanie do jakiegoś dobrego szpitala, żeby tam Cię przebadali od deski do deski..?? Nie chcę tu jechać reklamą, ale napiszę Ci coś na prv...co mi pomogło nie raz już wyjść z opresji zdrowotnych ;)

Buziak  :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Kochana, jak bym tej ciotki absolutnie nie zapraszała!!! :nie: Też mam jedną taką ciotkę (siostra mamy), po prostu czarna owca w rodzinie... Ja do niej nic osobistego nie mam, ale moja mama już w dzieciństwie wiele przez nią wycierpiała, później też doznała od niej wielu krzywd, więc absolutnie nie wyobrażam sobie, żeby zapraszać taką osobę na wesele. Twoja sytuacja jest trochę inna, musisz sama podjąć decyzję, ale chyba nie chcesz ryzykować, że zazdrość i podłość chorej osoby zepsuje Wasz ślub? Naprawdę, nie warto...

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane

dziękuję ze jesteście i że staracie sie mi pomóc  :-* :-* obiecuje, że odpisze jak lepiej sie poczuje   :-[

jestem chora, z nosa leci mi jak z kranu  :'( :'( :'( w dodatku dziś dostałam @ i musiałam wybrać gripeksy, sudafed czy olfen, ten silny przeciwbólowy :'( :'( :'( :'( wybrałam przeciwbólowy bo choler*a zwijałam sie o 6 z bólu  :Placz_1: dobija mnie to już  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ja chce żyć normalnie a nie po tym *pii** olfenie momentami łażę zgięta w pół i podwójnie jakby mnie ktos w głowę rąbnął  :tak_smutne:

a z tym ginem to wiecie co, jakby to był inny facet tylko w tej samej skórze, w grudniu był pełen zapału a w środę bezradnie rokada ręce

dziś będę testować kolejne tablety, :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: boje sie jak cholercia, ale @ mi wypadnie prosto na 15 maja.... nie wyobrażam sobie po olfenie stać przy ołtarzu, strasznie mnie osłabia  :-[ mam nadzieję, że w szpitalu dzis nie wyląduję ale ***** nie już bierze

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj Kochana masz rzezcywiscie słaby organizm, olfen jak olfen mi po nim nic nie jest a biore nie raz i to 100SR , przestają mnie stawy bolec i tyle  ;)

a i jak masz takie akcje to ja odradzam sudafed  ::)

dziwi mnie ta niemoc lekarz jak masz takie bolesne @ - powinni przyczynę zbadac a nie dawać kolejne p/bólowe tabletki  ::)

tak poza tym olfen działą też p/bólowo, p/zapalnie i p/goraczkowo  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Werciu a nie mogłabyś przełożyć @ tabsami? Wystarczy, że miesiąc wcześniej byś je zaczęła brać... a po ślubie odstawiła?  ???

Ja na pewno tak zrobię jak będę miała dostać @ na ślub  ::)

Buziaczki! Mam nadzieję, że już lepiej  :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wercia strasznie Ci współczuje, ja też miałam podobne problemy w dzieciństwie, ból był nie do zniesienia, często kończyło się wizytą w szpitalu ::) odkąd biorę tabsy, to jestem szczęśliwą kobietą, zero stresu, czasami zdarza sie drobny ból, nie wyobrażam sobie odstawienia tabletek, nie mam pojęcia jak to będzie jak sie zaczniemy starać o dzidziusia :mdleje:

Mysia to bardzo dobry pomysł z tymi tabsami, to właściwie tylko miesiąc, a wiele rzeczy może werci ułatwić ;)

Offline kivi_23

• uzależniony
Werciu kochana :przytul: mi bolesne @ przeszły właśnie po tabsach..

Offline m_lena

• uzależniony
zostawiam  :-*
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline niuniuśka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.06.2009
Werciu ja miałam straszne bóle pogotowie do mnie jeździło a po porodzie jak ręką odjąć, nawet nie wiem kiedy ;)
Buziaczki :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Werciu a nie mogłabyś przełożyć @ tabsami?

No nie wiem, czy to się sprawdzi... Jak brałam tabletki, to często dostawałam @ w trakcie ich zażywania a nie podczas tej przerwy, kiedy teoretycznie powinien wystąpić... :drapanie:

Offline werka23

• Chuck Norris
cześc laseczki  :-*

ja nadal chora i zakatarzona łaże  ::) pojechałam do Wrocka ale to był kiepski pomysł. po trzech godzinach z powrotem do domku

z tymi tabletami, nio właśnie i tu był problem, nie wiem czy część z was pamięta jak po yaz teściowa pogotowie chciała wzywać a po cillest M. robił mi płukanie żołądka :-\ biore teraz jakieś na N.  na razie po jednej tablecie jest oki, zobaczymy jak dalej mam nadzieje ze te tablety jakośc moj organizm przymnie,

idę do wyrka bo leci mi z nochala hhehehe zamiast być zajączkiem to w renifera rudzia sie zmieniam :id_juz:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Novinette? też kiedyś brałam, z reszta czego ja nie brałam ::)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
mam nadzieję, że jednak ten gin jakoś CI pomoże... kurcze... chyba od tego jest?

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
Werka @ się nie martw bo coś Ci się poprzesuwa...ja też miałam mieć dokładnie na 15.05 i tak o dzień dwa w 3 cyklach mi się przesunęło że jak narazie to wychodzi na tydzień przed:) więc jak w kwietniu się coś nie pokręci to będzie ok...a tabsów się będę brała bo mia plany pokrzyżują :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie 15 ::) Biedaczko :przytul:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
@ 15 maja mowimy nie :)

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  :-* :-*

dziękuję kochane ze zagadacie i wspieracie mnie  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka:

dziś już się lepiej czuje, przynajmniej z nosa mi nie cieknie ;)

justys ja też biorę olfen 100SR ;) mnie ogólnie tabletki przeciwbólowe ścinają z nóg teraz jeszcze przeziębienie zrobiło swoje  ::)

Novinette?
tak  ;) u mnie to do trzech razy sztuka i tym razem się udało..... nie cieszę sie za wcześnie ale póki co nie wylądowałam w toalecie ani z silnymi bólami brzucha w łóżku. dziś rano miałam małe mdłości, wczoraj podobnie ale przeszło  ;) nio i @ mi się zatrzymała, 2 dnia miałam tylko plamienie  ::) nie wiem czy to normalne czy jak  :hmmm: jej.... strasznie sie cieszę bo jeśli będę mogła brać te tabletki będę miała problem @ w dniu ślubu z głowy :jupi: :jupi: :jupi:  i tak jak mówicie może w końcu problem bolesnej miesiączki stanie się złym wspomnieniem  :D
trzymajcie kciuki, pliska  :blagam: by te tablety mój organizm zaakceptował

niuniuśka :hello: u mnie, naprawdę super ze po porodzie wszystko sie u ciebie unormowało  ;) w sumie u mojej szwagierki również, jednak 35 procent kobiet pozostaje z tym problemem nawet po porodzie  ;) :-*

aniuw ciężko będzie sie nie stresować  ;D ;D im bliżej ślubu to większy stres u mnie. hehe w lutym przed cywilka to hehehe @ świnia tak mi sie przesunęła, że dostałam dzień przed ślubem cywilnym  ::) moje szczęście  :P :P

a co u nas?  ;D ;D straciliśmy kontrole nad zaproszeniami  ;D ;D ;D wczoraj rozdaliśmy 4 wraz z moja grypą :P :P a M. dziś do pracy zawiózł 16  :mdleje: (prosi na wesele ale nie będzie robić imprezki w pracy) tylko wiecie co wyszło nam 164 zaproszonych gości  :szczeka: hehe a wesele miało byc na 100  ;D ;D nio cóż, najwyżej będziemy kombinować i będzie big wesele  ;D ;D ;D ;D w sumie to i tak podcięłam M. skrzydełka bo doszlibyśmy do ponad 180 :o :o :o
moja super kumpela, ze studiów licencjackich już potwierdziła przybycie  :hopsa: :hopsa:

zastanawiam sie nad dekoracją samochodu, będzie na pewno z rattanu tylko hm, nie wiem czy lepiej dwa serduszka zrobić czy dwa motylki  ;D ;D ;D hehe robimy kolejne głosowanie :P :D

idę na śniadanko  :-* :-*

a moze chcecie fotki kiciusia ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pewnie, że chcemy fotki :P
Motylki czy serduszka... Nie wiem, musiałabym zobaczyć :P Ale w sumie może lepiej serducha żeby motylków nie było za dużo?
Fajnie, że znalazłaś te tabletki wreszcie, trzymam kciuki by dalej było wszystko oki! :)
A co z salą, macie jakieś ograniczenie jeśli chodzi o liczbę osób?