Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358621 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
skoro facet podaje to za powod a wiem ze nie jest idiota i nie napisze tego w rozwiazaniu umowy... ja bym mu powiedziala ze ma mi tak wpisac skoro to jest jego powodem, nie podpisalabym wypowiedzenia tylko poszla do sadu pracy i tyle. Ty rob co zechcesz ja nic nie sugeruje :) ja pisze tylko o sobie bo znam siebie :) nawet jezeli nie chcialabym zostawac w tej firmie, ale udowodnilabym mu ze nie ze mna te numery. bo z tego co widze wyraznie szuka sobie pretekstu do zwsolnienia. Skoro sie uparl niech wpisze za co. Druga sprawa ze zdaje sobie sprawe ze moze powiedziec z PiPie czy sadzie ze niewykonywalas dobrze obowiazkow itd...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hej

dziękuję kochane za wsparcie i rady  :-* :-* :-* dajmy już tej przykrej sytuacji spokój  ::) muszę sie jakoś wziąć w garść eh.... a nie wiem co powiedzieć  :-\ :-\

a tak dla rozładowania atmosfery fotki  :hahahaha: :hahahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris
ale u mnie cicho sie zrobiło  :'( :'( :'(

chyba nudny ten watek się zrobił  ::)

miłej niedzieli  :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja jestem psiara, ale cudna kiciia :)
A co do pracy to ja wiele przeszłąm już kilka krotnie zmieniałam pracę, a teraz odnalazłąm się :)
Doceniają mnie, przedłużyli umowę pomimo ciąży, więc trzeba suzkać :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
J jestem i czytam ;D kicia ma niesamowity kolor sierści, szczerze mówiąc to zgłupiałam, bo na wcześniejszych zdjęciach miała taką grafitową, a tu wygląda na szarą :drapanie: farbujesz ja po nocach?? :glupek:

Co do pracy, to ja bym nie rezygnowała, sama wiem jak trudno znaleźć dobrą pracę. Pracowałabym dalej i jednocześnie szukała czegoś nowego. :-X Póki nic nie znajdziesz, to może lepiej nie ryzykuj ???

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
wercia wszyscy wiosnę czuja i na spacery chodzą, a te bardzie pokrzywdzone pisza prace lic. i mgr.

Kicia słodki. Co do pracy nie wqypowiadam się bo chcyba nie chcesz już ciagnąc tego wątku... Ale tak na marginesie to przypomniała mi sie akcja z mojej poprzedniej pracy.... (miałam podobny koszmar co Ty)
jednego dnia (sobota!!) skończyłam pracę i pieszko wracałam do domu (szłam tak około 45min). Nagle jak hukneło (burza) to momentalnie wyłączyłam komórke.... wiem że to dziecinne ale ja bardzo boję sie burzy, mam pietra... więc to był odruch. Doszłam do domu. Mama mówi ze dzwoniła szefowa bo coś chciała. No to biorę telefon i odzwaniam (chociaz nie rozumiem po co ona dreczy moich rodziców na telefonie domowym ale pies ją ugryzł), wyjaśniłam co chciała i po sprawie. Ale to tylko mi się tak wydawało.... W pn... mówie do szefa dzień dobry a on na mnie z ryjem na placu.... Wszyscy słyszeli... że co to ma znaczyć że ja komórki nie odbieram... On dzwoni a ja nie raczę się odezwac.. To mu tłumacze ze miałam komorkę wyłączoną a on że go to guzik obchodzi bo jak ON dzwoni to ja musze odbierac od razu. No jak sie wqrf....am to mu odpalailam ze to moja komorka prywatna i nie musze jej odbierac a tym bardziej jak on dzwoni, jak mi sie podoba to moge ja nawet do kosza wywalic a jemu nic do tego. Bylam po pracy w dodatku po nadgodzinach i byla burza to telefon wylaczylam a jemu nic do tego... A on dalej swoje ze mam miec zawsze wlaczony i odbierac.... ze mi premie zabierze... i juz nie pamietam ale pluł sie dosc dlugo, chlopacy z pracy slyszeli cala kłótnie i boki zrywali... ale to przepełniło czary... już dośc miałam pomowień (dodam ze to byla jedna z wielu rzeczy negatywnych... ciagle sie darli, obwiniali, wyrzywali za swoje zle malzenstwo, szefowa potrafila nacpac sie lekow przyjsc do pracy powyrzywac, do tego zapic alkoholem i w ogole, wtrącali się w moje życie... a jacy byli źli ze im nie daje kierować sobą...) Do tego te podteksy o seksie... Istny mobbing. Po nocach ryczałam PM w koszulę, że nie chce tam iść. Od jakiegos czasu szukalam prace ale obecna powodowala, że nie bylam dyspozycyjna jesli chodzi o rozmowy. Potrzebowalismy kaske na slub takze staralam sie przetrzymac jak najdluzej ale w konu za namowa Skarbka szybko złożyłam wypowiedzenie... Uwierzyłam mu że damy radę tylko z jego pensją... Miał rację a ja święty spokój do tego za 2 miesiace dostałam nową prace... Niebo a ziemia. W końcu jestem doceniania, chwalona, szanowana. Wracam do domu zmęczona ale z uśmiechem. Nie martwię się o to co mnie jutro czeka a w poprzedniej pracy już w niedziele łaziłam z kąta w kąt w strachu że znów mi sie dostanie za nic.  Wercia musisz przemyslec czy warto tracic nerwy, zdrowie na taką pracę. Jesli macie problemy finansowe to moze lepiej pomecz sie troche ale szukaj intensywnie cos nowego. Ale nie tak na pół mocy, tylko dając z siebie 100% inaczej nic nowego nie wpadnie. A w obecneą traktuj jako mocną zaprawę do wymarzonej pracy. Jedyś kończe wywód bo sie tu rozpisałam sorrrrrryyyyy  :blagam: :blagam: przebacz  

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-* niedzielne
Werciu, w weekendy zawsze na forum pustki ;)
Słodziak ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuję, ze wpadłyście do mnie  :-* :-* jakoś mi tak lżej i raźniej z wami  ;)

jakos nie mogę dojść do siebie, jedna noc nie przespałam, dzis miałam koszmary skacze mi powieka cały dzień i chodzę jakby mnie ktoś w łeb rąbnął  ::) jak ja wytrzymam w domu nie wiem ile.... chyba oszaleję  :-[

od poniedziałku nie pracuję, powiedziałam dyrkowi, że dziękuje za taka współpracę, bo za miesiąc i tak mnie zwolni, bo nad wszystkim można pracować ale ciężko będzie nad pismem w wieku 25 lat ... zatem zbył mnie do 14 po czym, zapytał czy jestem tego pewna a ja, ze tak i mi nawtykał ile mógł dodając ze co nie napisze pozytywnego o sobie w opinii to wszystko podpisze  :-\ :-\ czuję sie poniżona a w ogóle nie rozumiem całej tej sytuacji.... w sumie od początku lutego czepiał sie mnie o wszystko ale nie rozumiem.... pracownicy mówili mi abym nie szukała przyczyny w sobie ale czuje sie jakby walec po mnie przejechał  :'( :'( :'( :'( :'( a w ogóle sie czuje nic nie warta, wykorzystana i zniszczona :'( :'( w dodatku wzięliśmy kredyt kolejny, bo nie spodziewałam sie tego ze strony mojej pracy także będzie bardzo ciężko z jednej pensji  :-\

czigra bo on jest taki liliowy, zależy w jakim świetle sie znajduje  ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
:przytul: :przytul: :przytul: będzie dobrze Werciu, znajdziesz coś nowego, zobaczysz!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Wiem, że późno, ale czy mogę jeszcze dołączyć?

Offline m_lena

• uzależniony
Trzymam kciuki, byś szybko znalazła nowe zajęcie i naprawdę kobieto to nie Twoja wina, ze trafiłaś na takiego durnego buca! Takie czubki, to i do czajnika sie przyczepią, ze za długo sie woda gotuje  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mam jedo pytanie - Czy to było Twoja pierwsza tego typu praca, tzn nie jakas dorywcza tylko właśnie na umowę o pracę na cały etat ??

Przepraszam mam nadzieję że nie odbierzesz tego źle ale może wyobraziłaś sobie inaczej, nastawiłaś się na rozwój, na zupełnie coś innego a szara rzeczywistość Cię przybiła ??

Ja nie neguje tylko czasami tak jest jak ktoś idzie do pierwszej pracy pełen nadzieji entuzjazmu ambicji i zaraz się rozczarowuje , chociaż i tak zastanawia mnie ten brzydki charakter pisma  ::)

Jednak będąc w Twojej sytuaucji z dwoma kredytami nie rzuciłabym pracy , została bym jeszcze ten miesiac co prawda z zacisniętymi zębami i szukałabym innej , wiem o czym mówie bo przechodziłam przez takie coś  :-\
Chociaż to Twoja decyzja - ja tylko wyrażam swoje zdanie - żebyś nie odebrała tego ze krytykuje Twoją decyzję  ;)

Trzymam mocno kciuki abyś szybko coś znalazła co spełni Twoje oczekiwania  ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Wydaje mi się, że my nie potrafimy obiektywnie ocenić Twojej sytuacji, ale w jednej kwestii nie mam wątpliwości -  musiało być Ci naprawdę ciężko, skoro zdecydowałaś się na taki krok... Już nie ma sensu rozważać, czy to słuszna decyzja, klamka zapadła, trzeba iść dalej! Mam ogromną nadzieję, że nie będziesz tej decyzji żałować i że wkrótce znajdziesz lepszą pracę, czego Ci z całego serca życzę :-* Tylko nie trać wiary w siebie a na pewno sobie poradzisz! :uscisk:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Poradzisz sobie :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: znajdziesz coś innego! ::) Głowa do góry, już nigdy więcej takich nieprzyjemności w pracy!!  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laseczki  :-* :-* :-*

właśnie zrobiłam 493 motylki do zawieszek i winietek   :mdleje: :mdleje: :mdleje: zastanawiam sie nad projektem dyplomów dla świadka i świadkowej ;) przynajmniej jakoś spożytkuje ten czas  ;) chociaż mam koszmary w nocy, dziś znowu z serii - moja była praca  :-\

poza tym nie wspomniałam wam, ze kupiłam M. spinki.... mało z babka nie pobiłam sie o nie ale hm... na szczęście były2 sztuki  ;) ;) ;)

wiemy także na co przeznaczyć darowiznę :hopsa: :hopsa: :hopsa: wybraliśmy dzienny ośrodek wychowawczy dla dzieci.... będziemy pisać o przybory szkolne i gry edukacyjne  ;) ;) tym razem byliśmy oboje zdecydowani  ;) ;) i wszystko już załatwione

mka, justys, lenka, madziu, nemezis dziękuje wam za wsparcie :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Anjuszka :hello: :hello: witam cie w moim wąteczku, hehe w sumie to teraz dopiero sie zaczną przygotowania wiec w sama porę  ;) ;)

wczoraj M. zaprosił przyjaciół, oczywiście wpierw kazałam mu wszystko odwołać ale w sumie fajnie było pogadać i sie wygadać do bólu ;) ;)

justys wczesniej dorabiałam ale to była taka poważna moja pierwsza praca  ;) ;) nio ale ja nie widzę związku z tym co piszesz  ::) wiecie co rano jak jechałam do pracy modliłam sie o podjecie słusznej decyzji i po porannej rozmowie nie byłam tego pewna ale jak mi nawtykał o 14 byłam i jestem pewna, ze dobrze postąpiłam  ;) ;) justys  ja facetowi jeszcze raz zadałam pytanie czy o pismo chodzi a on, któryś raz z kolei potwierdził.....a ja wam powiem tak, że chciał mnie zostawić jeszcze miesiąc by wykorzystać moje pomysły, które już zresztą zaczęłam realizować, bo jak chciałby zlecić projekt elewacji firmy na zewnątrz, czy projekt wystawy komuś innemu, z zewnątrz....musiałby  zapłacić a tak sadził, ze będzie mieć je za darmo.... nio dla mnie była to przyjemność wykazać sie z dziedziny mi dobrze znanej ale sory nie pozwolę sobie na takie traktowanie....Owszem przyznaje sie, ze ta praca nie była jakimś moim spełnieniem marzeń ale dawałam z siebie wiele aż za wiele, bo i zajęłam sie projektem wystawy i przetargami i naprawdę sie starałam, to jak ze mną postąpił było i jest szokiem, czego do końca nie potrafię wytłumaczyć  ::)  W poprzednią środę rozmawiałam z artystą, który miał wykonać mój projekt wystawy i powiedział mi tak "pomysł i projekt najwięcej kosztuje, nie wykonanie" zatem ja mu dawałam pomysły za darmo  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: wiecie co kiedy my wypomniał powód wydłużenia okresu próbnego kazał hm...w trybie pilnym zabrać sie za ta elewacje, jako ze niby ciepło sie robi ale tez dodał "ze nie chce mnie dziś na podstawie pisma, zwalniać z pracy" powiem tak, ze nie dałam dalej sie wykorzystywać i słuchać uwag typu "pisma przewodnie sa nie potrzebne" ( a wszyscy je piszą prócz mnie bo mi je wracał )  :'(
zanim podjęłam taka a nie inna decyzje wróciłam do domku i powiedziałam M. co usłyszałam.... wkurzył sie i nawet kazał mi wziąć urlop na żądanie i nie iść do pracy ale stwierdziłam, ze odejdę z twarzą.... napisałam protokół z rady nadzorczej, umowę o dzieło i o 14 kiedy ten nawtykał mi tylko jak mógł, położyłam mu na biurku... odeszłam z twarzą ale położyłam kres wykorzystaniu i takiemu traktowaniu a moja kumpela wczoraj nazwała to mobbingiem :-\  
na tym zakończmy ten temat  ;)  

teraz muszę ochłonąć, dojść do siebie, jakoś wszystko poukładać i zacząć normalnie sypiać.... kiedy my sle o tym całym piątku to łzy mi w oczach stają  :-\ nio ale przede wszystkim teraz jest okazja by nadgonić sprawy ślubno-weselne  ;) ;) a pozostało już 75 dni  :serce:
a dziś drukujemy zaproszenia  :hopsa: :hopsa: :hopsa: i od jutra będziemy jeździć z nimi po okolicy  ;) ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Jak wydrukujecie zaproszenia i zrobisz do końca zawieszki i winietki to wklejaj nam fotki! :) :) :)
Mam nadzieję że szybko znajdziesz nową pracę :)
Gratuluję 75 dni do ślubu ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
Jak wydrukujecie zaproszenia i zrobisz do końca zawieszki i winietki to wklejaj nam fotki! :) :) :)

obiecuje  :tupot: :tupot: :tupot: nawet same zaproszenie wkleję  ;D ;D ;D

zastanawiam sie znowu nad bukietem, kalie niestety odpadają choć bardzo mi sie podobają  ::) ach nie będę już stresować przesadnej mamy, teściowej, i babci M.   :P :P :P mój priorytet to storczyk, róża i nie wiem chyba to frezja jest  8) 8)

nie wiem tylko jak bezie wyglądać z ecru suknią.... wiem, ze kiedyś rozważałyśmy ten temat ale suknia miała byc biała a później wszystko ucichło 8)

1.

2.

3.

kochane jak wam sie to widzi? a może macie jakieś propozycje? jestem otwarta  :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Hmm... Nie wiem czy biel z bukietu nie będzie gryzła się z suknią ecru! I czy suknia nie będzie wyglądała przy bukiecie jak brudna? Może poczekajmy niech się wypowiedzą dziewczyny które miały suknie ecru :) Ja chyba bym wybrała bukiet bez bieli...
 A nie podobają Ci się żadne bukiety które nie mają w sobie bieli?

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu  u mnie motyw będzie ecru i róż   ;) ;) te bukiety mnie urzekły i jestem zaślepiona w nie  8) 8) mam podobne obawy do twoich  ::)  róż musi być i jakiś jasny kwiat, nie koniecznie biały..... plus troszke zieleni... nie  lubię bukietów tzw. napaćkane wszystkiego.... dwa ew. trzy kwiaty ale konkretnie  ;) ;) ;)   

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
wercia głowa do góry na pewno coś znajdziesz, domyślam sie jakiego masz doła z powodu pracy, obecnie mam podobnie :'(
Bukiet numer jeden ;D. Również mam suknie w kolorze ecru i również myślę o różu, ale uważam, ze powinno być więcej zieleni, bukiet powinien sie wyróżniać, nie zlewać z suknią ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziękuję czigra eh fajnie, że sie rozumiemy i ja ciebie tulam  :przytul: :przytul: :przytul:

a wiesz chyba masz rację, z tym pierwszym bukiecikiem  ;) ;) nawet znalazłam pod niego tort  ;D ;D ;D chcecie foty??  :P :P :P

a teraz produkujemy zaproszenia  ;D ;D ;D ;D

dobra wkleję fotę, nie będę taka  :P :P :P

jak go zobaczyłam to sie zakochałam  ;D ;D ;D ;D i chyba najbardziej pasi bukiet nr 1  ;D ;D :P :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Bukiet pierwszy jest boski :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
O torcik faktycznie do niego pasuje!!A tort konkretnie taki?Bo ja bym się obawiała tej polewy..żeby nie była za sztuczna w smaku..chyba, ze to biała czekolada to ja "lecę" na taki tort :los:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
spoko ja tylko zapytałam czy aby tak nie było.......
ja też przeszłam przez takie traktowanie w pracy więc Cię rozumiem  ;)
tylko byłam w innej sytuacji - nie mogłam pozowlić sobie na miesiac bez wypłaty  ;)

Co do bukieciku podoba mi się nr 1 i 3
Torcik też fajny
ale byłoby lepiej gdybyś dla przypomnienia wkleiła fotkę sukni  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
justys twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem  ;) ;)

NA SZYBKIEGO PÓKI MICHAŁA. NIE MA

Offline mka

• Chuck Norris
Pięknie!! ;D ;D ;D Pierwszy bukiet pasuje-zdecydowanie ;) ;) ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Zdecydowanie bukiet nr 1. Ciekawe jaki w smaku jest ten tort

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję  ;)
nadal nr 1  ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Mi też najbardziej spodobał się bukiet nr 1 :)

Offline werka23

• Chuck Norris
Witam promyczki we wtorek  :-* :-* :-*

M. nie ma to odpiszę  ;)

mka, asiu, justys, nemezis dziękuję za opinię co do bukieciku  :-* :-* :-* jestem zaskoczona.... jesteście jednogłośne  :D :D :Daje_kwiatka:

ja też przeszłam przez takie traktowanie w pracy więc Cię rozumiem  ;)
tylko byłam w innej sytuacji - nie mogłam pozwolić sobie na miesiac bez wypłaty  ;)
justys z ciebie to silna babka  :-* :-* :-*

Bo ja bym się obawiała tej polewy..żeby nie była za sztuczna w smaku..chyba, ze to biała czekolada to ja "lecę" na taki tort :los:

mka nie mam pojęcia z czego będzie  8) obawiam sie czekolady że będzie się źle kroić. ale mam nadzieję, ze wybór nam pozostanie  ;) ;)[

Ciekawe jaki w smaku jest ten tort

jak my będziemy decydować, to na bank o smaku  orzechowym  :terefere: :terefere: :terefere: :terefere:

a teraz wasza wyczekiwana od miesięcy niespodzianka......

tadam.... tadam..........

Nasze zaproszenia  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

chole************ co tu sie dzieje!!!! ja wysyłam watek u siebie a mi jakis nowy powstaję!!!!!!  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Wercia masz nowy wątek :skacza: :skacza: