Sie ma w ponury poniedziałek kiedy to zabrano nam godzinę z dnia
Jej, jak ja nie lubię tej zmiany czasu na zimowy. jednak szukam plusów. Teraz byle do dnia urodzin mojego męża, który to dzień jest najkrótszym w roku, a później dni znowu będą dłuższe i jaśniejsze i do wiosny, do lata...
Jagódko24 kiedyś, któraś z mamuś powiedziała, że lęk o dziecko zaczyna się z chwilą kiedy dowiadujemy się o ciąży i trwa z nami do końca życia. Nikt jednak nie wspomniał, że pakiecie obowiązkowo znajdą się znużenie, wkurzenie, bezsilność, zniecierpliwienie, ale też radość, śmiech, nadzieja i wiele innych. To chyba najbardziej rozbudowana oferta rynkowa w życiu
Ricardo cześć
Di a czytaj, czytaj i doświadczaj z nami

My dziś bardzo sumiennie uprawiamy OPR (czyt. o.p.i.e.r....l.a.n.i.e)

Mamusia wstała raniutko nakarmiła swoje dziecko i wybyła z ciachem do ww ultrasonografistki i swojego gina. Ciasto mamusia rozdała, zbadała (.)(.) wróciła do domu, zjadła śniadanie, przytargała dziecko do łóżka, pokangurowała. Kangurowanie zmieniło się w karmienie i podsypianie do bez mała 15.30. I wiecie co

Dobrze nam z tym

Och, jak dobrze
Teraz jakiś zdrowy obiadek, książka, może mózgo-psujny telewizor i dalsze nic nie robienie. Lubię czasem tak na looz wrzucić bez powodu. Jesień mnie tak jakoś nastroiła i spokojna głowa, bo wszystkie badania, które i w ostatnim czasie spędzały sen z powiek mają świetne wyniki. Nawet sobie sprawy nie zdawałam, że to tak bardzo wpływało na moją psychę. Dopiero, jak odetchnęłam pobadaniowo poczułam znużenie.
Ok znikam do kuchni robić Tilapię