Dzięki za stanikowe rady

Chyba pozostanę przy odpinanych ramiączkach i już

Nie będę się bawiła w staniki do karmienia. Ewentualnie zajrzę do H&M obejrzę co tam mają

Ja za żadne skarby świata nie zamówię stanika przez neta, bo mi naprawdę stanik dobry ciężko kupić, muszę mieć idealny po prostu.
Justys po prostu podziwiam za odwagę że właśnie mając taki biust się zdecydowałaś na zakup przez neta

Te hotmilki są boskie! Ale i tak musiałabym przymierzyć

Heh, u nas zapowiada się bliźniak i mój mąż nad tym ubolewa

Ale ja się tak zbytnio nie przejmuję, gdybym miała stawiać na znaki zodiaku, to bym się starała tylko w określone miesiące a w razie czego nogi zaciskała żeby tylko nie trafić w jakiś znak
Czasem denerwujące są określenia, że jeśli będziemy mieli bliźniaka czy tam inny znak zodiaku, to będziemy mieli ciężkie życie bo dziecko nam żyć nie da, będzie na pewno diabłem wcielonym itd. Uważam że owszem, są pewne cechy charakteru dla danych znaków, ale w dużej mierze wszystko zależy od tego jak my do dziecka podejdziemy i jak je wychowamy. Normalną rzeczą jest, że jeśli nastawię się od samego początku, że moje dziecko będzie diabełkiem, to prawdopodobnie podświadomie sama sobie tego diabełka stworzę.
Potwierdzam że skorpiony mają ciężkie charaktery, moja siostra to skorpion i mam męża skorpiona

Sama jestem barankiem i już na początku związku naszego krzyże nad nami stawiali, że to niemożliwe byśmy byli razem dłużej niż parę miesięcy. Minęło prawie 8 lat i nie narzekamy

Ja się śmieję do męża, że skoro ze skorpionami sobie poradziłam, to żaden bliźniak mi nie straszny

Uff, ale tasiemiec mi wychodzi.
Wczoraj odebrałam wyniki krwi i moczu. Krew w porządku, mocz mi się trochę nie podoba, a konkretniej:
Kwas askorbinowy 0,2 (gdzie powinno go nie być)
i
ciała ketonowe 1,5 (ich też powinno nie być)
...może któraś z was się orientuje, co to mniej więcej oznacza itp? Idę dziś do lekarza to pewnie i on mi powie no ale jednak nie ma to jak Wasze wypowiedzi

Aha... No i robiłam też antygen
HBs i wyszedł wynik "wątpliwy"

Dziś poleciałam na powtórkę, odbiór wyników przed wizytą... Mam nadzieję że z tym będzie ok