sarmaxarica a może spróbuj wszystkie po troszkę co?? pewnie dietę masz zmienioną i wiesz czego unikać ale tak na wszelki wypadek napiszę żebyś za nic nie jadła gotowanej marchwi i ryżu.. i białego pieczywa unikaj.. bo jak powiedziała gastrolog mojego dziecka to białe pieczywo to ma taki skutek jak czekolada w zapieraniu... Staraj się jeść owsiankę, abo otręby (ale też nie za dużo, żeby odwrotnego efektu nie było).. Jeszcze siemie lniane jest świetne na takie problemy...
No i jedź jak najwięcej: moreli, gruszek, śliwek ale tylko i wyłącznie suszonych, figi no i winogrona... dużo jogurótw ale nie danio czy tym podobne a actiwie, jogurt naturalny, maślanki itp.. może jak zastosujesz to wszystko to może będzie jakiś efekt...
Szkoda, że Forlax nie pomaga....

Jak Ci coś pomorze to proszę daj znać...
Napisałabym jeszcze co mój gstrolog powiedziała co robić przy robieniu II żeby łatwiej poszło ale to już nie na forum... bo tu nikt wchodzić nie będzie chciał

A ze Szczecina jesteś.. jeśli tak to polecam Juźwiaka.. świetny gastrolog.. mi bardzo pomógł w ciąży.. A jak moje dziecko miało takie problemy maskaryczne to pomogła mi dr Szymanowicz.