a po co Ci ta herbatka ?
herbatkę rumiankową Zuzia piła przez trzy dni. była zlecona przez pediatrę bo mała miała zaczerwienione łuki w gardełku. Ale że małej przeszło to herbatka poszła w odstawkę.
na niekapka to chyba ona jeszcze za mała jest nie?
ale moze sporóbuj jej dac zakraplaczem do oczu picie
no właśnie na niekapkach napisane jest 6+ , więc wiekowo juz by mogło być....
Ona z łyżeczki to jakoś piła, wiec zakraplacz nie jest potrzebny. A o niekapku pomyslałam, bo z butelki jakoś nie piła (z resztą nie zaleca się dawać picia dzieciom karminym piersią z butelki) a bardzo interesują ja nasze kubki (szczególnie jeden, który jest w intensywnym żółtym kolorze).
Jaka ona słodka i ile waży
30 września byłyśmy na ważeniu to ważyła 7750 gram. A słodka to jest...ciagle z mężem mamy maślane oczy jak na nią patrzymy

ale tak chyba patrzy każdy rodzić na swoje dziecko.
Wczoraj Zuzolek miała napić się soczku jabłkowego. Chciałam jej go dać tak koło 4-5 po południu po południowej drzemce. Niestety jak zuzia usneła o 3.30 to obudziła się po 18 i po małej zabawie zaczeła domagać się jedzonka. więc stwierdziliśmy ze jest już za późno, bo ok. 19 zawsze ją kąpiemy. I z soczku nici ...
Pochwalę się wam, że wczoraj zakupiliśmy z mężem blenderek brauna . Jestem nieziemsko zadowolona, a będę jeszcze bardziej jak dojedzie do mnie i bede mogła go wykorzystać

W ogóle wczoaj był zakupowy dzień, bo kupiliśmy jeszcze podgrzewacz do butelek i słoiczków oraz pościel zmienną dla młodej.
Teraz wyszło u mnie słonko, wiec jak niunia się obudzi to idziemy na spacerek (o ile się nie rozpada),a ja musze oddać pościel Zakupioną wsobote bo okazała się za mała. mam nadzieję że mi pani przyjmie.