Myślę że sklepy raczej nie wymieniają towaru po miesiącu, apteki tym bardziej no chybaże będziecie kupować w hurtowni jakiejś dziecięcej tam może mają większy obrót.
Tu tez sie musze zgodzic. Moj maz pracuje w aptece ( moj kochany farmaceuta

) i tez mowi ze nie wymieniaja jakos specjalnie tych butelek.Zreszta nigdy nie wiadomo co sie kupi bo buteleczki sa zapakowane.
Chyba jednak kupie teraz te butelki - jest promocja bo likwiduja sklep wiec cena kuszaca

Dzis jedziemy do Real'a poogladamy jeszcze ich zasoby dzieciece
A tak to dzis zaczal sie 17 tydzien
Po co te wszystkie badania? Przy każdej wizycie lekarz prosi Cię o wykonanie badania na poziom cukru we krwi. Pozwala to szybko rozpoznać - i leczyć - cukrzycę ciężarnych, pojawiającą się u ok. 1-2% kobiet. Ich ciąża również może przebiegać normalnie, pod warunkiem stałego kontrolowania poziomu cukru za pomocą diety i niekiedy lekarstw.
TyWiększość kobiet odczuwa już ruchy dziecka.
Powoduje to pojawienie się żywszych fantazji na temat dziecka - jak wygląda, jak się czuje i jakie będzie w przyszłości. Być może zastanawiasz się nad jego rozwojem, zarówno teraz, jak i w przyszłości. Jeżeli wcześniej nie miałaś siły, aby cieszyć się dzieckiem, z pewnością teraz to zacznie się zmieniać.
Twoje dzieckoDziecko ma ok. 11-12 cm długości i waży ok. 150 gramów - jest tej samej wielkości co łożysko.
Mózg dziecka jest już mocno rozwinięty, ma wykształcone bruzdy i zwoje, przykryte korą mózgową. Pojawiają się ruchy chwytania - dziecko najpierw zaciska piąstkę bez udziału kciuka, a następnie z jego udziałem (zupełnie w tej samej kolejności dziecko uczy się chwytania po urodzeniu). Prawie całe ciałko dziecka wykazuje wrażliwość na dotyk. Okolice niewrażliwe, to czubek i boki głowy, które są szczególnie narażone na ból podczas porodu.

Szkoda ze tym razem jestem w tej mniejszosci i ruchow jeszcze nie czuje