Autor Wątek: MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie  (Przeczytany 50204 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie
« Odpowiedź #540 dnia: 19 Kwietnia 2007, 01:41 »
Aniu, czy Ty juz o nas zupełnie zapomniałaś? Czy wciąz sie uczysz?
Tęsknimy za Tobą  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #541 dnia: 19 Kwietnia 2007, 21:52 »
Cytat: "Kllusia"
Aniu, czy Ty juz o nas zupełnie zapomniałaś? Czy wciąz sie uczysz?
Tęsknimy za Tobą

wlasnie?  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :(

ech brakuje nam Ciebie o! chlip

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #542 dnia: 19 Kwietnia 2007, 21:57 »
Aniu - kochanie rzuc na chwile ksiegi opasle ... ja rzucam choc na wieczor  :los: co tam u ciebie skarbie teskniamy wszystkie  :brewki:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #543 dnia: 23 Kwietnia 2007, 16:43 »
hej hej gdzie jestes :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

o prosze swiat jest taki malutki :przytul:

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #544 dnia: 23 Kwietnia 2007, 16:48 »
Cytat: "megan"
Aniu - kochanie rzuc na chwile ksiegi opasle ... ja rzucam choc na wieczor  co tam u ciebie skarbie teskniamy wszystkie

stuk puk  :tupot:  :tupot:  :tupot: czekamy na ciebie

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #545 dnia: 23 Kwietnia 2007, 16:50 »
W-R-A-C-A-J do nas :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #546 dnia: 23 Kwietnia 2007, 23:57 »
:Rezyser: no gdzież ta kobita się podziewa  :drapanie:  HALO  :Mikrofon: uprasza się tu o Twój powrót Aniu  :tupot:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #547 dnia: 24 Kwietnia 2007, 22:32 »
hej dziewczynki jestescie kochane :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:
dziekuje Wam ze tak za mna tesknicie :uscisk:
zrobilam sobie maly ban  :ban: na forum, tylko ukradkiem czytalam niektore watki co by byc na biezaco.
ze spraw slubnych mala katastrofa na horyzoncia albo raczej kataklizm,
po pierwsze to okazuje sie ze nie mozemy zawrzec zwiazku malzenskiecho na powietrzu (trzeba miec jakies magiczne dyspensy :drapanie: )sakramentu ponoc udzielic mozna tylko w kosciele
zostalo nam podsuniete natomiast pewne napoleonskie rozwiazanie trzeba slub wziasc wczesniej, nic nikomu nie mowic i odstawic cala szopke przed goscmi jakby nigdy nic bo msza na powietrzu moze sie odbyc i cale show z przysiega, obraczkami tez ale sakrament bedzie juz udzielony...
 :drapanie:  :drapanie: troche to nas zszokowalo i doszlismy do konsensusu ze najlepiej jakbysmy mogli wziasc slub w sobote rano, udac sie do kosciolka z swiadkami, odbebnic co tam trzeba a po poludniu tak jak zaplanowalismy slub...
jesli to sie nie uda zdecydowalismy po glebokich rozwazaniach ze rzeczywiscie wezmiemy slub wczesniej ale bedzie to dla nas taka formalnosc, podpisanie papierka i choc w oczach kosciola bedziemy malzenstwem, dla nas bedzie liczyl sie tylko ten wlasciwy dzien 25 sierpnia i to bedzie nasza rocznica.
Troche to nas zmartwilo ale w sumie jest swiatelko w tunelu...
zas prawdziwa katastrofa jest email jaki dostalam od Maciejewa i przez ktory nie spie po nocach, otoz nasi goscie przyjezdzaja w piatek i wylatuja w poniedzialek, kiedys w rozmowie z pania dyrektor zarezerwowalismy wstepnie caly weekend w Maciejewie i ostatnio wspomnialam zeby upewnic sie ze ciagle trzymaja rezerwacje i okazuje sie na piatek i sobote caly hotel dla nas a w niedziele to oni sa zabukowani...ale przez inna grupe :mdleje: myslalam ze dostane zawalu ja mam conajmniej 60 osob ktore juz kupily bilety i zostaja do poniedzialku.Nie wiem co wyjdzie z tego galimatiasu ale mam nadzieje ze pozbeda sie tych rezerwacji bo ja nie wyobrazam sobie pakowania sie w czasie poprawin zeby spedzic jedna noc w innym hotelu,w dodatku 60 osob!!!! normalnie porazka  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:
strasznego mam przez to stresa i wszystkiego juz mi sie odechciewa, cale to zamieszanie z weselem, mam naprawde powyzej dziurek,
dodatkowo sukienki dla druhen spedzaja mi sen z powiek, druhny porozrzucane po swiecie na przymiarki nie moga sie zjawic, chcialam kupic gotowe sukienki ale wymyslilam sobie kolor zielony, strasznie niepopularny dla druhen, rozowy, niebieski, zloty, czerwony,od koloru do wyboru, zielonego niet :mdleje:
w dodatku mam teraz sesje i musze ja zdac baaaardzo dobrze, zimowa poszla mi tak sobie i jak teraz zdam wszystko pieknie to zimowa mi daruja( tutaj jest system punktowy i na koniec liczy sie oglona liczba )
tak wiec jak wali sie to wszystko naraz :pogrzeb: mam nadzieje tylko ze sprawa z Maciejewem sie wyjasni, reszta jest do przezycia
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #548 dnia: 24 Kwietnia 2007, 22:39 »
mam nadzieje tylko ze sprawa z Maciejewem sie wyjasni, reszta jest do przezycia

Aniu no szok normalnie z tym Maciejewem - co oni nie z tego swiata sa czy jak  :mdleje:  :mdleje:
w takich kwestiach sie dzwoni do klienta albo maila wysyla i zapytuje o rezerwacje, ternminy i inne cuda a nie ciach pach i overbooking na inna grupe  :mdleje:  :mdleje:

trzymam kciuki kochana za to zeby sie wykasnila sprawa  :przytul:  :przytul:
masz racje reszta kwestii to lajt przy tej  :mdleje:  :mdleje:
MUSI SIE WYJASNIC i basta
trzymaj sie cieplutko :przytul:  :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #549 dnia: 24 Kwietnia 2007, 22:50 »
irishania, wiesz ja sie nadenerwowalam przez te pozwolenia i kombinejszyn ze slubem w plenerze ze tak Ci zazdroscilam jak Ty masz fajowo bezstresowo..

co do Maciejewa to faktycznie - ale wiem, co przezywasz! jakis czas temu tez mnie rozwalila sprawa z hotelem bo nam pokrecili rezerwacje..  :mdleje:

na pewno wsio sie uda i zalatwisz to!  :przytul:

co do sukienek druhen.. nie strasz! ja sie jeszcze nie zastanawialam a chcialabym tez zielony (tylko pewnie inny odcien) z rozowa wstazka.. osz no kurna musze obadac..  :mdleje:

w kazdym razie zagladaj czesciej bo tesknimy!  :przytul:

trzymam kciuki za sprawe z rezerwacjami - melduj na biezaco..  :przytul:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #550 dnia: 24 Kwietnia 2007, 23:27 »
Cytat: "irishania"
trzeba slub wziasc wczesniej, nic nikomu nie mowic i odstawic cala szopke przed goscmi jakby nigdy nic bo msza na powietrzu moze sie odbyc i cale show z przysiega, obraczkami tez ale sakrament bedzie juz udzielony...
- i to jest bardzo dobre rozwiązanie  :brawo_2: i nie martw sie tym Aniu  :przytul:
kiedys w rozmowie z pania dyrektor zarezerwowalismy wstepnie caly weekend w Maciejewie i ostatnio wspomnialam zeby upewnic sie ze ciagle trzymaja rezerwacje i okazuje sie na piatek i sobote caly hotel dla nas a w niedziele to oni sa zabukowani...ale przez inna grupe
- Aniu hotel tej klasy i renomy powinien sam rozwiązac sytuację, zobliguj ich do tego, a umowa ustna ma taką samą moc, jakby była sporządzona na piśmie. Dyrektorce powino byc wstyd  :mdleje:
Powodzenia w nauce  :przytul: Na pewno będzie super  :brawo_2:

Offline Milena_S

• forumowicz
  • data ślubu: 22-09-2007
« Odpowiedź #551 dnia: 25 Kwietnia 2007, 09:41 »
aniu to rzeczywiśce trochę się namieszało, ale bądź dobrej mysli. Kllusia ma racje. musisz jakoś wpłynąc na dyrekcję hotelu... no taki numer??
A pomysł ze wcześniejszym ślubem przedni!!!!

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #552 dnia: 25 Kwietnia 2007, 17:19 »
Ania dopiero dotarałam...faktycznie niezłą jazde macie z Maciejewem...wierze ze szefostwo tam jakos to rozwiąze...ja bym sie wsciekła jak nic :boks_4:  :boks_4:
to jest bardzo dobre rozwiązanie  i nie martw sie tym Aniu  
podpisuje sie pod Kasią
Aniu hotel tej klasy i renomy powinien sam rozwiązac sytuację, zobliguj ich do tego, a umowa ustna ma taką samą moc, jakby była sporządzona na piśmie. Dyrektorce powino byc wstyd
no ba!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #553 dnia: 26 Kwietnia 2007, 14:47 »
i prosimy o info jak sie cos wyjasni!!  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #554 dnia: 27 Kwietnia 2007, 17:10 »
Cytat: "rajdowka"
i prosimy o info jak sie cos wyjasni!!

dokladnie :skacza:
ale jaja  :dno: i to Maciejewo mam nadzieje ze sie wyjasni :drapanie:
a co za roznica slub w kosciele czy na swiezym powietrzu :drapanie: sakramant to sakrament :mdleje:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #555 dnia: 27 Kwietnia 2007, 20:42 »
Cytat: "tylunia"
a co za roznica slub w kosciele czy na swiezym powietrzu  sakramant to sakrament

widzisz ja sie trzymalam tego, ze msze polowe tez sa i jakos nie ma nie wiadomo jakiej tragedii.. ze slubami jest troche trudniej ale wszystko tak naprawde zalezy od ksiedza..

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #556 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:27 »
Aniu - i jakie wiesci z pola walki  :brewki:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #557 dnia: 27 Kwietnia 2007, 23:57 »
jestesmy bardzo ciekawi :drapanie:  :brewki:  :brewki:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #558 dnia: 28 Kwietnia 2007, 01:06 »
na razie cisza na froncie, z tego co wiem jakies dwie grupy turystyczne zabukowaly(dobrze ze nie drugie wesele)i jedna chyba jeszcze nie potwierdzila, w zasadzie jak ta druga nie jest duza to mozemy sie razem zmiescic, ale w sumie to ich broszka jak to rozwiazac, moi ludzie pakowac sie nie beda :boks_4:
[/url]

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #559 dnia: 28 Kwietnia 2007, 02:58 »
Nie no, ale sie porobilo. Oczywiscie, ze to broszka Maciejewa, zeby zalatwic ta sprawe. Szkoda tylko, ze Ty sie musisz troche stresowac tym wszystkim. Szczescie w nieszczesciu, ze cos Ci tknelo Irish i tam zadzwonilas. Gorzej by bylo, gdyby takie hocki klocki wyskoczyly tuz przed impreza...
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #560 dnia: 28 Kwietnia 2007, 04:02 »
w zasadzie jak ta druga nie jest duza to mozemy sie razem zmiescic, ale w sumie to ich broszka jak to rozwiazac, moi ludzie pakowac sie nie beda

och Aniu  :przytul:  :przytul: to bardzo nieprofesjonalne ze strony Maciejewa  :mdleje:  :pogrzeb: w zyciu by mi do glowy nie przyszlo ze moga taka glupote wywinac  :drapanie:

Cytat: "ewak"
Oczywiscie, ze to broszka Maciejewa, zeby zalatwic ta sprawe. Szkoda tylko, ze Ty sie musisz troche stresowac tym wszystkim.

ewa ma racje - caly ten amabaras i odkrecenie go to broszka Maciejewa ale przykro mi ze musialo na ciebie akurat trafic  :przytul:  :przytul: i ze sie bidulko denerwowac musisz przez czyjas bezdenna glupote  :przytul:  :przytul:

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #561 dnia: 28 Kwietnia 2007, 08:24 »
irishania, na pewno wszystko sie wyjasni i ułozy po twojej myśli zobaczysz :przytul:

Jak pani w Maciejewie będzie fikac to powiedz jej że ty masz "armie foremek" ze sobą które w takich sytuacjach są uzbrojone  :ckm:  :ckm:  :ckm:  :ckm:  :ckm:  :ckm:  :ckm:  i niebezpieczne :protestuje:  :protestuje:  :protestuje:  :protestuje:  :protestuje:  :protestuje:  :protestuje:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #562 dnia: 28 Kwietnia 2007, 12:40 »
armie foremek" ze sobą które w takich sytuacjach są uzbrojone        i niebezpieczne        

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #563 dnia: 28 Kwietnia 2007, 12:58 »
Cytat: "tete"
jeszcze zdesperowane bo kazda z nich bedzie wlaczyc o jak najbardziej wymarzony slub dla reszty ekipy

:ok:  :skacza:  :boks_4:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #564 dnia: 28 Kwietnia 2007, 13:04 »
Oj tak zdesperowana  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:  :boks_4:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #565 dnia: 1 Maja 2007, 11:30 »
żadnych nowych wieści??? :skacza:  czekamy na Ciebie :uscisk:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #566 dnia: 3 Maja 2007, 18:25 »
Ajrisz!
Wraaaaaacaaaaaaaaaaaj!  :tupot:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #567 dnia: 3 Maja 2007, 19:19 »
Cytat: "met"
Ajrisz!
Wraaaaaacaaaaaaaaaaaj!  :tupot:

:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #568 dnia: 3 Maja 2007, 23:06 »
Kochane  :przytul: obiecuje w przyszlym tygodniu nadrobic :tak_2:  :Swiety:
we wtorek mam ostatni egzaminw tej sesji wiec bede miala duuuzio czasu dla was, na razie tylko ukradkiem zagladam na niektore watki w przerwach od zakuwania :Kurczak:
wiec majowkojcie sie drogie forumki :drinkuje:  :okularnik: niektorzy musza ciezko pracowac :p
[/url]

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #569 dnia: 8 Maja 2007, 14:50 »
irishania, życzę powodzenia na egzaminie. Wracaj do nas szybko.