Autor Wątek: MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie  (Przeczytany 50028 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
MO ANAM CARA, Irishowe odliczanie
« Odpowiedź #300 dnia: 24 Stycznia 2007, 12:20 »
zarzadzania finansami brak :)

co do sklepow - fakt - strasznie wkurzajace to jak np. w perfumerii taki buc wielki ochroniarz lazi za mna jak cien - maja kurna te bramki to po cholere jeszcze mi przeszkadzaja.. juz raz takiego zgasilam a ze kierowniczka obok akurat stala to jego pech :)

ochrona ma byc niewidoczna a nie..

z drugiej strony.. troche to wredne ale czasami ci ochroniarze wygladaja .. :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #301 dnia: 24 Stycznia 2007, 13:54 »
ja nie lubie ochroniarzy :blant:

a jesli chodzi o platnosci powiem tak...napewno fotografa kamerzyste i takie tam bym zaplacila wczesniej(dekoracje) ale nigdy zespolowi... :mdleje: nie bylo mnie na tym weselu ale znam z opowiadan babci w sierpniu 2006 moja kuzynka rownolatka wychodzila za maz wszystko cudnie pieknie tylko...oriestra sie buntuje ze to zle to nie dobrze maja im dac to i to bo nie zagraj... :drapanie: halo od czego oni tu sa dobrze ze moja ciocia ( matka panny mlodej) jest wygadana i poszla do nich powiedziala im troche do sluchu  ze wodki nie bedzie i sa tu po to zeby grac...bo chcieli wodke jedzenie nie chcieli grac bez alkoholu i malo grali a duze przerwy...poi interwencji cioci...powiedzidala ze im nie zaplaci...jakos sie poprawili...w sumie szkoda ze mnie tam nie bylo...ale co za bezczelnosc bo podobno to bardzo znany zespol z ich regiou...a tu takie cos...tyle dodatkowych nerowo dla mlodych i ich rodzicow...widzialam ten zespol na zdjeciach...sa bardzo mlodzi..i wygladaja jakby juz byli pijani a oni dopiero zaczynali :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: masakra
dlatego ja zaplace po weselu  :drapanie:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #302 dnia: 24 Stycznia 2007, 14:07 »
jezeli chodzi o alkohol to najlepiej zawrzec to w umowie..

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #303 dnia: 24 Stycznia 2007, 15:02 »
:drapanie:  tylko my z zespolem nie mamy wmowy :drapanie:  w ogole jakos dziwnie nie mamy umowy z lokalem ani z zespolem...ale to mamy znajomy wiec mysle ze bedzie ok :los:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #304 dnia: 24 Stycznia 2007, 16:25 »
Cytat: "tylunia"
tylko my z zespolem nie mamy wmowy  w ogole jakos dziwnie nie mamy umowy z lokalem ani z zespolem...ale to mamy znajomy wiec mysle ze bedzie ok

wiesz nauczyłam się że jesli chodzi o pięniądze(a o to tu chodzi ) nigdy bez umowy -papierka nie jest ok.lepiej dmuchać na zimne.
 :brewki:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #305 dnia: 25 Stycznia 2007, 10:37 »
Cytat: "tylunia"
nie mamy umowy z lokalem

My też nie mamy. Właścicielka dworku, w którym będziemy ucztować powiedziała, że skoro ma nas zapisanych w kajeciku, to to jest dla niej święte i nie ma, że ktoś inny zajmie nam miejsce, bo więcej zapłaci. Koszty wesela będziemy ustalać w kwietniu, podczas ustalania menu. W chwili obecnej wiemy, jaka będzie maksymalna kwota i już.
Ale nie zaśmiecam wątku Irishani :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #306 dnia: 29 Stycznia 2007, 14:18 »
Ania gdzie Ty soę kobito podziewasz jak Cię niema :blant: ???
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #307 dnia: 30 Stycznia 2007, 14:54 »
Cytat: "tete"
Ania gdzie Ty soę kobito podziewasz jak Cię niema

wlasnie

wiem tete ze to ryzyko ale co zrobic moze uda mi sie namowic chociaz zespol na umowe...musze do nich zadzwonic :drapanie:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #308 dnia: 31 Stycznia 2007, 22:01 »
Z ta naszą Ania to trzy światy - opuściła swój wątek już na stałe ???
Po innych grasuje, do siebie nawet nie zajrzy  :mdleje:
Popisała by trochę, fotki jakieś nowe powklejała - a tu doppa blada  :ekxpert:
Aniu, tęsknimy za Toba  :przytul:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #309 dnia: 1 Lutego 2007, 10:17 »
Cytat: "Kllusia"
Z ta naszą Ania to trzy światy - opuściła swój wątek już na stałe ???
Po innych grasuje, do siebie nawet nie zajrzy  :mdleje:
Popisała by trochę, fotki jakieś nowe powklejała - a tu doppa blada  :ekxpert:
Aniu, tęsknimy za Toba  :przytul:

Kllusia dobrze mówi :tak_2:

Aniu gdzie jesteś?

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #310 dnia: 3 Lutego 2007, 04:20 »
oj dziewczynki milo mi ze tesknicie ale wy tyle w tych swoich watkach wypisujecie ze zanim przebrene przez wszystkie zaleglosci to mi sie juz nie chce do siebie zagladac :mdleje:
i nie chce tak stukac dla samego pisania :drapanie: moze wam jakies fotki wkleje

zakupilam sobie oto taki wisiorek na wesele ale nie wiem czy go zaloze.Wczesniej kupilam u pani Moniki opaske diamencikowa na lepetynke i ten naszyjnik mial byc do tej opaski ale oczywiscie nie sprawdzilam i opaska ma 4 rzadki a naszyjnik 2  :drapanie:
no i jeszcze nasze zaproszonka :skacza:

mam nadzieje ze cosik widac bo robilam zaproszeniom zdjecia i widac jaki ze mnie fotograf amator :mdleje:
Nasze zaproszonka robilismy od poczatku do konca wlasnymi raczkami i jestesmy z nich dumni :los: w zasadzie to raczki A. robily wiecej bo prawie wszystko no ale ja zatwierdzalam i jest to nasz wspolny projekt

na tym zdjeciu zblizenie wzoru ktory sami wyciskalismy od takiej specjalnej formy

tutaj jedyny gotowy juz akcent otoz napis jest naklejka

a tak wygladaja w srodku, zdjecie tego nie oddaje dobrze ale w srodku jest taki mieniacy sie papier, i oczywiscie celtyckie literki i znaki oboje lubimy wszystko co celtyckie :los:

bardzo prosze forumki co sadzicie?? :drapanie:  :hmmm:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #311 dnia: 3 Lutego 2007, 09:07 »
Cytat: "irishania"
Nasze zaproszonka robilismy od poczatku do konca wlasnymi raczkami
:szczeka:

Bardzo ładne  :brawo_2:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #312 dnia: 3 Lutego 2007, 09:33 »
WoooooooooooW :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
No powiem tak - wesele super original...polsko-irlan...a zaprosoznka bombastyczne :) Napewno nikt taki nie miał i miec nie będzie..SUPER :brawo_2:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #313 dnia: 3 Lutego 2007, 12:59 »
nooooooooooooooo :skacza:  sliczne  :skacza:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #314 dnia: 3 Lutego 2007, 15:04 »
Zaproszenia bombowe  :skacza: Swietnie Wam wyszly ;) A co do bizuterii: Mysle, ze nikt nie zwroci uwagi, ze naszyjnik ma tylko 2 rzedy a opaska 4. Wazne, ze wzor podobny ;)

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #315 dnia: 3 Lutego 2007, 17:28 »
umowilam sie dzis na kawe z kolezanka, przy okazji wreczylam jej zaproszonko i Asia powiedziala iz jest ciezarowka :brawo_2:  :skacza: bardzo sie za nia ciesze.
Przy okazji naszych plotek weszlysmy do paru sklepow i zakupilam butki slubne :brawo_2: , przymierzalam srebrne i biale, srebrne wygladaja ladniej na stopce ale stwierdzilam ze biale lepiej beda pasowaly do sukienki(zreszta malo je bedzie widac bo suknia do ziemi)oto moje oficjalne buty slubne (tak  to planuje miec 2-3 pary co bym mogla sobie zmieniac w czasie nocnego szalenstwa :taktak:  :los:

Zakupilam sobie jeszcze sukienke, ktora nie wiem gdzie zaloze :drapanie: walentynki sie zblizaja...moze Misio mnie gdzies zaprosi w ladne miejsce :hahahaha: sukienka zlota(nie mam teraz do niej butow :drapanie: )bardzo prosta bez ramiaczek nie mam na razie zdjec.
no i jeszcze zakupilam cuckonosz na slub.Rozne opinie tu kraza o tych bezramiaczkowych podtrzymywaczach ale ja musze miec cosik takiego albo nic :mdleje: nidy rydy inaczej cale plecy odkryte.
Mam juz jeden taki silikonowy ale jakos tak malo budzi we mnie zaufania wiec dzis zakupilam cos takiego

jest usztywniony "drucikiem" i z boku ma takie tasiemki ktore przyklejaja sie do twojego ciala.Pogadalam sobie z pania w sklepie i mowi ze te sprawdzaja sie najlepiej i tasiemka jest na sto uzyc a pozniej mozna dokupic tylko sama tasiemke, mnie wystarczy tylko na raz byle dzialalo.
tak wyglada w blizeniu ta tasiemka

musze teraz tylko wyprobowac te wynalazki w praktyce, moze wiec na walentynki :brewki:
[/url]

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #316 dnia: 3 Lutego 2007, 19:14 »
Buciki piekne, na pewno tez pięknie wygladaja na nóżce! Ja na pewno tez bede miała sandałki, mimo iż jest wiele opinii, że nie wypada na slub odkryte paluszki mieć, a niby czemu??? :drapanie:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #317 dnia: 4 Lutego 2007, 03:34 »
jak bym miala sie przejmowac "wieloma opiniami"to pewnie nigdy bym za maz nie wyszla  :frajer: ja tam malo sobie robie z takich rzeczy wybieram to co podoba sie mnie i tyle  :obrazony:
wesele latem wiec pewnie bedzie cieplutko raczej malo mi sie usmiecha isc do slubu w zakrytych butach i ponczochach, zreszta kiecka powycinana plecy cale gole :taktak: wiec na buty i tak nikt juz nie spojrzy. wszystkie ciotki beda mialy temat do plotek przez nastepny rok  :brewki:
Zanetko sandalki gora :skacza: zrobimy sobie piekny french pedicure i bedzie cymus :brewki:  :los:
[/url]

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #318 dnia: 4 Lutego 2007, 03:39 »
:brawo_2: Aniu, image iście hollywoodzki będziesz miała - super !!! Butki pierwsza klasa, ale obcasisko - jacie, kiedys tez na takich biegałam i to do pracy, a teraz  :mdleje:
A takiego stanika to jeszcze nie widziałam  :drapanie:
Talent masz do robienia zaproszonek - ach, żebym ja więcej czasu miała, to może bym cosik tez zrobiła, ale ja sie tylko angielskiego wiecznie uczę  :hahahaha:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #319 dnia: 4 Lutego 2007, 04:07 »
Kllusiu a ty znowu po nocach siedzisz :biczowanie:
a tam hollywoodzki, tobie pewnie bardziej bollywodzki by sie spodobal :los: no wlasnie ja tez nie mialam zbytnio czasu nad tymi zaproszonkami siedziec dlatego musze meza przyszlego pochwalic ze to w zasadzie jego robota, troche tesciowa tez pomagala :brewki: przynajmniej sa nietypowe i niepowtarzalne :los:
Biustonosz to tak przypadkowo dzis weszlam do sklepu z bielizna. jest z firmy LaSenza, nie wiem czy oni w Polsce tez maja sklepy, wyglada dosc porzadnie, zobaczymy jak w praktyce.
Kllusiu ucz sie ucz tego english to bedziesz miala mniej czasu na tesknienie za krolem :uscisk: a mlodsza jak to tego bollywoodu wyjedzie to tez ci sie przyda zeby z potencjalnym zieciem sie dogadac :skacza:
[/url]

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #320 dnia: 4 Lutego 2007, 04:18 »
hej co do staniczka ja nie zakładałam w salonie mi wszyli do gorsetu male podusie podtrzymujace biust bo mam spory i spisaly sie super

Offline shain

• zapaleniec
« Odpowiedź #321 dnia: 4 Lutego 2007, 04:20 »
masz zdolnego chlopczyka zaproszenia sa sliczne jak do wszystkiego ma takie zdolne raczki to pozazdroscic :skacza:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #322 dnia: 4 Lutego 2007, 04:24 »
lo matko wszystkie dzis na bezsennosc cierpia, pelnia czy co :drapanie:  :wink: nie to ze narzekam... :los:
no wlasnie ja nie mam gorsetu, moja suknia jest bardzo prosta i zadnych usztywnien nie posiada taka typu "lejaca"wiec wszyc sie niczego nie da.ja na obfitosc wokol klatki piersiowej nie narzekam, znaczy narzekam ze obfitosci brak :mdleje: wiec od biedy moge isc bez ale zawsze jakies trzymadlo ladnie podkresla i fason dekoltu ladnie zmienia
[/url]

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #323 dnia: 4 Lutego 2007, 07:29 »
LaSenza, nie wiem czy oni w Polsce tez maja sklepy, wyglada dosc porzadnie, zobaczymy jak w praktyce.

maja fajna bielizne - jestem jej fanka
a staniczek rewelacja - az sie przejde na lunchu w poniedzialek i moze sobie kupie  :tupot:
buciki widzialam i mierzylam nawet ale moja kiecusie ecru wiec nici z nich

ak  to planuje miec 2-3 pary co bym mogla sobie zmieniac w czasie nocnego szalenstwa  

to tak jak ja - jedna pare juz mam musze jeszcze druga kupic  :taktak:

jak bym miala sie przejmowac "wieloma opiniami"to pewnie nigdy bym za maz nie wyszla  ja tam malo sobie robie z takich rzeczy wybieram to co podoba sie mnie i tyle

no i masz racje - ja tez podchodze do tego z dystansem - a co komu do sandalkow - ludzie to takie bzdury wymyslaja ze ho ho

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #324 dnia: 4 Lutego 2007, 20:40 »
maja w polsce tez pare sklepow, ja z kolei ubostwiam victoria's secret po prostu cuda..

buciki sliczne :) sprobuj wczesniej kupic tzw party feet zeby stopy nie jezdzily i podbicie nie bolalo - moze sie sprawdzi.

Offline shain

• zapaleniec
« Odpowiedź #325 dnia: 5 Lutego 2007, 01:01 »
no tak jesli masz lejaca suknie to odpada ale faktycznie masz racje jak masz maly biyst to warto go podkreslic mnie buciki tez bardzo sie podobaja ja tez nad sandałkami sie zastanawiałam ale balam sie zeby mi nozki nie uciekały a pozatym nic nie dobrałam wiec tylko bez pietki kupiłam ale o zgrozo nie wiem co teraz z nimi zrobic one sa z koronki a bardzo zadeptane w pralni chemicznej u mnie ich nie przyjeli!

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #326 dnia: 5 Lutego 2007, 01:07 »
mysle ze te moje sandalki bede w stanie jeszcze gdzies wlozyc sa skorzane wiec powinny przetrwac, ale ogolnie buty i dodatki slubne spisuje na straty
Cytat: "megan"
buciki widzialam i mierzylam nawet ale moja kiecusie ecru wiec nici z nich

no w Barrattsie je zakupilam, w sumie moja suknia tez ivory ale mysle ze bedzie ok, jutro bede mierzyc, jak cos to mam 28 dni na oddanie.
Cytat: "rajdowka"
sprobuj wczesniej kupic tzw party feet zeby stopy nie jezdzily i podbicie nie bolalo

tak tak ja juz mam je przetestowane na hulankach wiec sie nie obedzie  :taktak:
[/url]

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #327 dnia: 5 Lutego 2007, 20:34 »
no w Barrattsie je zakupilam, w sumie moja suknia tez ivory ale mysle ze bedzie ok, jutro bede mierzyc, jak cos to mam 28 dni na oddanie.

o ja myslalam ze biala - a wiesz sa sliczne i powiem ci barrats ma ogolnie ciekawe sandalki i klapeczki - hmmm az pomysle jeszcze raz czy aby nie ...
zreszta kto to zauwazy ze nie ivory? :drapanie:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #328 dnia: 5 Lutego 2007, 22:00 »
zakupy widzę udane, ale jak to się ten biustonosz trzyma i z czym to się  je to ja nie wiem  :drapanie: nie widziałam wcześniej takiego wynalazku  :mdleje:

Offline shain

• zapaleniec
« Odpowiedź #329 dnia: 6 Lutego 2007, 01:54 »
mysle ze te moje sandalki bede w stanie jeszcze gdzies wlozyc sa skorzane wiec powinny przetrwac, ale ogolnie buty i dodatki slubne spisuje na straty

moich butków mi szkoda bo pozatym że są brudne to nic sie z nimi nie stało a mi sie bardzo podobaja i chętnie bym je jeszcze włożyła