Autor Wątek: Mrówcza SETA  (Przeczytany 88149 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #570 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:14 »
Cytat: "MMarta"
30 minut przed biorę L-Karnityne

Jestem przeciwnikiem takich praktyk  :x , ale

zależy kto co lubi

Jednak warto pochwalić Cię za:

biegam na basen w miare regularnie, 1, 2 razy w tygodniu

niemniej nie jest to jeszcze niezbędne minimum :)

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #571 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:33 »
lilian jeśli chodzi o to że krzyś robi tylko tobie zdjęcia to super bo mój miś też pstryka mi dużo zdjęć ale potem ma pretensje ż en ażadnym go nie ma

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #572 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:42 »
Cytat: "Ninka"
A co do Twojego pisania, to czy aby nie myślałaś o napisaniu jakiejś powiastki w stylu Bridged Joens?

Marzy mi sie pisanie felietonów, ale pozostanie to chyba tylko w sferze marzeń....może kiedyś...może do jakiego lekarskiego pisma...
Na razie piszę podobno bardzo dobre epikryzy w kartach wypisowych...

Cytat: "Ninka"
Jeśli marzysz zaś o aerobicu, to może chcesz poskakać pod moim okiem? Obiecuję mieć dla Ciebie specjalne  względy

Znaczy się weźmiesz mnie do galopu???? Jasne...gdzie i kiedy!!!!!
Brakuje mi ruchu - ta jedna godzina tańca w tygodniu to za mało....

stawiałbym na Twoim miejscu jednak na rozpuszczony włos...no ale rozumiem, że delikatny makijażyk na przyjazd do Wawki to konieczność, nie rozumiem tylko dlaczego został odpuszczony nawet jeśli jest to działka..ale zależy kto co lubi, ja raczej staram się wychodząc nawet po mleko do sklepu lekko sie podrasować, oczywiscie wszystko z umiarem...

No Stolyca to Stolyca...nie???
Nie ma bata...tapeta być musi...
Niewolnikiem makijażu nie jestem...mam ochotę, to robie (z reguły mam), a jak nie mam to nie...
Akurat wieczór poprzedzajacy wypadzik na działkę pokatowałam sie 35% kwasem owocowym. Zatem następnego dnia postanowiłam dać skórze pooddychać świeżym powietrzem i nie zatapetowywać jej. Położyłam jedynie kremik z odpowiednim filtrem. A z resztą piegi też muszą sobie pooddychać...pieg też człowiek.
Włosy też wole rozpuszczone....ale teraz mam za długie, zatem czasem mam kaprys je spiąć...tym bardziej jak gram w badmingtona.
A tak w ogóle miewam kaprysy... i wtedy miałam kaprys być sote...i już!!!!!

Cytat: "jagodka24"
jeśli chodzi o to że krzyś robi tylko tobie zdjęcia to super

Własnie nie jest super Jgódko...
Krzyś robi bardzo porządne foty...ja uważam, że powinien studio otworzyć. Robi świetne reportaże. Z tym to nie ma problemu.
Problem jest ze znalezieniem chętnych do sesji. Kurcze nawet nie wiecie jak ciężko jest namówić jakąś znajomą dziewczyne na sesję w plenerze.
A mamy naprawdę fajne pomysły: zboże, stara stacja kolejowa, jezioro, maki, sesje rodzinne z małymi dziećmi itp...
I jak na razie wszystko non profit...
A chętnych jak na lekarstwo...ludzie boją sie obiektywu...
czy co???
A fotografowanie mnie bez końca nie ma sensu... ja i tak zawsze będę miała fajne fotki, a tu chodzi o rozwijanie swoich umiejętności i nabieranie wprawy.
Ale już coś wykombinowaliśmy w tym temacie....trochę czasu i się, że tak powiem ruszy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #573 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:42 »
Lilian piękne zdiecia , widać Twój Krzys ma "oko" :)
no i ten powalajacy usmiech śnieżnobiałych ząbków-świetna robota- niczym gwiazda filmowa.
super :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline groszek
  • maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #574 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:55 »
Cytat: "liliann"

Mi kiedyś dobry znajomy (ale z netu_ proponował sesję w plenerze, ale zwątpiłam. Jakoś mi się "skojarzyło", a że byłam w związku to podziękowałam. Może szkoda...  :roll:
Nasz fotograf, Lilian, to był amator hobbysta. Wzięlismy go po zobaczeniu jego portfolio i też ze względu na cenę 450 zł za oprawę ślubu i wesela + sesja innego dnia w plenerze. Dostalismy płytkę z nagranymi 325 zdjęciami i 100 zdjęć wywołanych, przez nas wybranych w formacie 13x18.
Żaden profesjonalny zakład nie mógł nam zaoferowac takich cen.
Sama popatrz na forum, jak duzo ludzi szuka dobrego fotografa, ilu zawodzi sie na tzw. "profesjonalistach". Może jakby Krzysiu poszedł śledem tego "naszego", to powoli stałby się znany.
My wyczailismy fotografa w necie, z ogłoszeń drobnych, a potem powiedzieliśmy o nim dwóm znajomym parom i one skorzystały z jego usług. Też są zadowolone i będą (podobnie, jak my) polecać go dalej. Interes się kręci. Niestety na czarno (a może stety), dla mnie to żadna różnica, a cena o wiele niższa.

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #575 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:55 »
...ludzie boją sie obiektywu...
czy co???

Może po prostu ktoś nie lubi oglądać zdjęć na których wygląda tragicznie, boo... niejeden fotograf zrobił mu debilne ujęcie i teraz trudno niektórym się przekonać  :roll:

A fotografowanie mnie bez końca nie ma sensu...

liliannko, ależ MA SENS zawsze gdy czerpiecie z tego przyjemność.
Twój Krzyś robi to dobrze i trzeba to docenić. Wiesz ile dziewczyn by chciało mieć taką sesyjkę co chwila... ba... i to tak dobrą   :ok:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #576 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:06 »
Cytat: "-SpinkA-"
liliannko, ależ MA SENS zawsze gdy czerpiecie z tego przyjemność

no owszem...ale wiecie...ja mam dusze menadżera.
Chcę męża wylansować.
Pomóc mu w rozwoju.
Szukać mu nowych wyzwań.
Parę akredytacji udało mi sie mu już załatwić - ale to reporterka...a tu sesja potrzebna...

Cytat: "groszek"
Sama popatrz na forum, jak duzo ludzi szuka dobrego fotografa, ilu zawodzi sie na tzw. "profesjonalistach". Może jakby Krzysiu poszedł śledem tego "naszego", to powoli stałby się znany.

Owszem, ale nie mamy skompletowanego pełnego sprzętu,
Żeby podjąć sie takiego wyzwania potrzebowalibyśmy jeszcze zewnętrznej lampy błyskowej i jednego obiektywu o ogniskowej 25-70mm czy jakos tak (wybaczcie, ale nie pamiętam).
To koszt bagatela kilku tysięcy złotych. Chwilowo pieniądze mamy przeznaczone na inne cele.
Dlatego chciaż w formie niezobowiązującej zabawy dobrze by było podszkolic warsztat, a w przyszłym roku...fiu fiu kto wie!!!!
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline gibea

• forumowicz
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #577 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:18 »
Ja myśle Liliann że jesteś na prawdę fotogeniczna, są ludzie którzy nie są, i nawet dobty fotograf nie zrobiłby tak ładnych zdjęc jak twoje, nie ujmując ocztwiście twoejmu Krzysiowi :wink:
A tak poza tym faktycznie ma zmysł artysty, i wcale sie nie dziwię że chcesz go wylansować:)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #578 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:44 »
sesje rodzinne z małymi dziećmi

mi się marzy sesja z brzuszkiem, ale to jak będę w zaawansowanej ciąży :D
ludzie boją sie obiektywu...
czy co???

raczej reakcji innych...wiesz...czasami boli, gdy ktoś mówi fajne zdjęcie, a po chwili obgada Cię do znajomego...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #579 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:09 »
Lilliann... mi się marzy taka sesja...aby mieć potem ladne fotki...ale:

1. nie jestem fotogeniczna
2. figury i uroku modelki to ja nie mam...oj nie ;) ;)

Ale jakby Krzyś we wrześniu rzeczywiscie nie mógł znaleźć kogoś konkretniejszego...to ja się pisze na foty  :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #580 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:12 »
Na felietonowe pisanie o moich zmaganiach z dietą czas przyjdzie, a teraz wzywam Was drogie Foremki ku pomocy.
Muszę zdecydować…
Decyzja ma tytuł biżuteria.
Na początek dla przypomnienia gors mojej sukni w dwóch odsłonach.

A teraz pytanie co najbardziej pasuje????

Komplet nr 1 - zakupiony w Wa-wie…skromny i delikatny. Zawieszka na srebrnym łańcuszku plus kolczyki.
xxx

Komplet nr 2 - jablonex. Naszyjnik z kryształków

Komplet nr 3 - jablonex. Kolejny kryształkowy naszyjnik.

Komplet nr 4 - kryształkowe cacko na tasiemce.

Komplet nr 5 - kryształkowe inne cacko również na tasiemce.

« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2009, 18:11 wysłana przez liliann »
— Richard M. Devos

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #581 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:14 »
Cytat: "dziubasek"
Ale jakby Krzyś we wrześniu rzeczywiscie nie mógł znaleźć kogoś konkretniejszego...to ja się pisze na foty

spoks..powiem mu...
Ale się ucieszy...
Najlepsze słońce do fotografowania jest o poranku...zatem połóż sie wcześnie spać...
— Richard M. Devos

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #582 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:17 »
Lila- pierwszy!! Jak dla mnie bezapelacyjnie!!! Skromy, delikatny... bardzo mi się podoba!

Offline azzurra
  • maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #583 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:20 »
Mnie się ostatni bardzo podoba, ale pierwszy też jest uroczy...  :roll: Takie wybory lubię, cokolwiek zdecydujesz - będzie pięknie  :twisted:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #584 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:27 »
A teraz pytanie co najbardziej pasuje????

A można prosić o fotki w każdej z tych świecidełek z osobna?
 Najbardziej mi się podoba
Komplet nr 4 - kryształkowe cacko na tasiemce.

buziaki  :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #585 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:36 »
Cytat: "-SpinkA-"
A można prosić o fotki w każdej z tych świecidełek z osobna?

Ano nie, bo tylko jedno z nich zakupiłam pozostałe wyszperałam w internecie...
Musicie ruszyć wyobraźnie...
A ja coraz bardziej skłaniam się ku 1,2 lub 3 ...zdecydowanie elimunując 4 i 5.
Ale jak znowu spojrzę to ... znowu nie wiem....
— Richard M. Devos

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #586 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:45 »
liliann, jakie ty masz szczęście  :lol: ja uwielbiam jak ktoś mi robi foty!!!!!!!!poprostu kocham jakiś ładny plenerek wschód słońca kwiaty nie no rozmarzyłam się
jakbym mieszkała bliżej to z chęcią bym troszke popozowała bo uwielbiam to robić możliwe że nie jestem taka piekna ani zgrabna jak modelka ale większość osób które ogląda moje fotki mówi że jestem fotogeniczna

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline evelina.b
  • nowicjusz
  • *
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #587 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:45 »
Pierwszy moglby byc , jest skromny i delikatny.( Tym bardziej, ze juz zakupiony). Osobiscie wybralabym 3, a te bombiaste krysztalki nie pasuja do sukienki.
 :id_juz:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #588 dnia: 21 Sierpnia 2006, 21:06 »
A mnie się bizuteria nr 4 najbardziej podoba.... taka wypełniająca skromną suknię :)

Ps. co do zdjęć i sesji, to jeśli ja mogłabym się nadać, to bardzo chętnie pomogę. Ot, taka moja próżność :)

Offline MMarta
  • użytkownik
  • **
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #589 dnia: 21 Sierpnia 2006, 21:29 »
stawiałbym na Twoim miejscu jednak na rozpuszczony włos...no ale rozumiem, że delikatny makijażyk na przyjazd do Wawki to konieczność, nie rozumiem tylko dlaczego został odpuszczony nawet jeśli jest to działka..ale zależy kto co lubi, ja raczej staram się wychodząc nawet po mleko do sklepu lekko sie podrasować, oczywiscie wszystko z umiarem...

No Stolyca to Stolyca...nie???
Nie ma bata...tapeta być musi...
Niewolnikiem makijażu nie jestem...mam ochotę, to robie (z reguły mam), a jak nie mam to nie...
Akurat wieczór poprzedzajacy wypadzik na działkę pokatowałam sie 35% kwasem owocowym. Zatem następnego dnia postanowiłam dać skórze pooddychać świeżym powietrzem i nie zatapetowywać jej. Położyłam jedynie kremik z odpowiednim filtrem. A z resztą piegi też muszą sobie pooddychać...pieg też człowiek.
Włosy też wole rozpuszczone....ale teraz mam za długie, zatem czasem mam kaprys je spiąć...tym bardziej jak gram w badmingtona.
A tak w ogóle miewam kaprysy... i wtedy miałam kaprys być sote...i już!!!!!

ale chyba źle odbrałaś mój wpis albo ja może mało umiejętnie (delikatnie?) zwrociłam uwagę...mysle, że forum to nie tylko miejsce do wzajemnego poklepywania sie po plecach, słodzenia sobie ale także a może przede wszystkim miejsce do wyrażania poglądów w miarę obiektywnych czy też uzasadnionej krytyki a także kiedy czuje się potrzebe również do pochwalenia czy jakiejś rady...taki miałam zamiar - widocznie nie udało mi się, cóż Twój wpis też dał mi do myślenia, chyba muszę być bardziej umiarkowana...

Cytat: "jagodka24"
jeśli chodzi o to że krzyś robi tylko tobie zdjęcia to super

Własnie nie jest super Jgódko...
Krzyś robi bardzo porządne foty...ja uważam, że powinien studio otworzyć. Robi świetne reportaże. Z tym to nie ma problemu.
Problem jest ze znalezieniem chętnych do sesji. Kurcze nawet nie wiecie jak ciężko jest namówić jakąś znajomą dziewczyne na sesję w plenerze.
A mamy naprawdę fajne pomysły: zboże, stara stacja kolejowa, jezioro, maki, sesje rodzinne z małymi dziećmi itp...
I jak na razie wszystko non profit...
czy co???
A fotografowanie mnie bez końca nie ma sensu... ja i tak zawsze będę miała fajne fotki, a tu chodzi o rozwijanie swoich umiejętności i nabieranie wprawy.
Ale już coś wykombinowaliśmy w tym temacie....trochę czasu i się, że tak powiem ruszy...

a może lil chodzi o to, że teraz było nie było z racji tego, że tak technika poszła do przodu (w wielu doimach są komputery, wiele osób ma cyfrówki) więc sami "pracują" nad foografią chętnych jest mniej..powiem Ci sama na swoim przykładzie - na moim weselu zrezygnowaliśmy z fotografa, raz że to dość sporo kosztuje, a dwa to teraz część osób z rodziny ma aparaty i mysle, że kilkanascie/kilkadziesiąt zdjęc nam popstrykają..a zdjęcia ustawiane-choć śliczne, jakoś do mnie nie trafiają..

jak znajde czas, to postaram się wpisac cos a propos Twojej biżuterii...

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #590 dnia: 21 Sierpnia 2006, 22:12 »
jutro coś od siebie na przymiarkę przyniose.. pewnie przyda isę coś pozyczonego ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline dosiado

• uzależniony
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #591 dnia: 21 Sierpnia 2006, 22:20 »
Komplet nr 4 jest śliczny....

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #592 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:33 »
Komplet nr 3 najbardziej mi się podoba!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #593 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:34 »
mi też podoba sie bizuteria nr 1, bo taka skromna wydaje mi sie najbardziej odpowiednia, bo góra sukni jest juz wystarczająco ładnie zdobiona i tego przepychu na górze moze byc zadużo.

no ale dobrze że monia jutro będzie u ciebie na przymiarce. Na pewno coś wymyśli, no i coś pożyczonego na pewno Ci sie przyda.
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Julia
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #594 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:38 »
Postawiłabym na 1 lub 3 ( z przewagą 3 :)  ), te wisiorki na tasiemce są fajne, ale raczej nie do sukni ślubnej.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #595 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:52 »
ale chyba źle odbrałaś mój wpis albo ja może mało umiejętnie (delikatnie?) zwrociłam uwagę...mysle, że forum to nie tylko miejsce do wzajemnego poklepywania sie po plecach, słodzenia sobie ale także a może przede wszystkim miejsce do wyrażania poglądów w miarę obiektywnych czy też uzasadnionej krytyki a także kiedy czuje się potrzebe również do pochwalenia czy jakiejś rady...taki miałam zamiar

nie MMarta...to ja jestem zadziora...
Nie chodzi o to żeby słodzić.
Kiedy Krzyś potrzebuje zdjęć do jakiś konkretnych celów i umawiamy sie na sesję, albo ja wiem, że takowa będzie...to najczęściej robie make-up. Powiem więcej. Odpowiednio się ubieram, mniej lub bardziej kontrastowo, pod kolor itp. Nie chce mi sie więcej wynurzać, bo musiałabym podrzucić tu jakies zdjęcia dla zilustrowania tego co chcę napisać.
Mniej więcej taka była ta sesyjka w ogrodzie w Wa-wie...taka nieco przeze mnie przygotowana.
Ale Misiek lubi inne foty. Naturalne, nie pozowane, z zaskoczenia...takie właśnie sote.
Nikomu innemu (innemu amatorowi) nie dałabym się tego dnia sfotogrfować.
A zaskoczyło mnie to...że na tych zdjęciach jestem ładna, taka właśnie nie umalowana, a mimo wszystko podobam się sobie (a wierz mi sama jestem dla siebie najsurowszą krytyką).
Po prostu zdjęcia trzeba umieć robić.

a może lil chodzi o to, że teraz było nie było z racji tego, że tak technika poszła do przodu (w wielu doimach są komputery, wiele osób ma cyfrówki) więc sami "pracują" nad foografią chętnych jest mniej..powiem Ci sama na swoim przykładzie - na moim weselu zrezygnowaliśmy z fotografa, raz że to dość sporo kosztuje, a dwa to teraz część osób z rodziny ma aparaty i mysle, że kilkanascie/kilkadziesiąt zdjęc nam popstrykają..a zdjęcia ustawiane-choć śliczne, jakoś do mnie nie trafiają..

Nie należy mylić dostępności sprzętu fotogaficznego z fotografowaniem.
To nie aparat robi zdjęcia, tylko fotograf. U nas w domu jest kilka aparatów...i co z tego skoro ja nie potrafię zrobić na żadnym z nich takiej foty jak Krzyś...
Nie należy mylić również fotografii z jej cyfrową obróbką. Zdjęcia pezentowane przeze mnie nie są w żaden sposób obrabiane. Zgrywam je z karty, zmniejszam i wrzucam na serwer.
I nie należy mylić również fotografowania z pstrykaniem fotek.
Mam badzieję, że na Twoim weselu będzie chciaż jedna osoba, która się na tym choć trochę zna.
Wykładu na temat złotych standardów kadrowania (i nie chodzi mi tu wcale o oto jak nie uciąć cioci głowy), doboru odowiedniego obiektywu, perspektywy zdjęcia, ustawienia przesłony i innych takich duperelach prowadzić tu nie będę.

A na temat ustawianych zdjęć już kiedyś pisałam...to też się powtarzać nie będę.
Jest kilku fotografów w Szczecinie, którzy potrafią prowadzić sesję zdjęciową...i na pewno nie jest to ustawianie.
Agulka, Maleństwo, Gosia_kwiecień, Ninka..i jeszcze parę innych dziewcząt, których nicki mi w tej chwili z głowy wypadły mogły by coś w tym temacie napisać.

Ale jak widzisz....chętne do pozowania się znajdą...
a ja znowu z blendą będę obok nich latać...  :Fotograf:  albo przysłaniać słoneczko, albo odbijać światełko...ciężka dola asystenta  :urwanie_glowy:  
— Richard M. Devos

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #596 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:55 »
Cytat: "Julia"
Postawiłabym na 1 lub 3 ( z przewagą 3  ), te wisiorki na tasiemce są fajne, ale raczej nie do sukni ślubnej

Zgadzam się Julio.
Po przemyśleniu tematu i dokłdniejszemu przyjrzeniu się zdjęciom skłaniam się ku temu samemu.

Cytat: "klaudia"
no ale dobrze że monia jutro będzie u ciebie na przymiarce. Na pewno coś wymyśli, no i coś pożyczonego na pewno Ci sie przyda.

Już się niecierpliwię, co też to będzie...
— Richard M. Devos

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #597 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:01 »
Mam komplet bardzo podobny do teg opierwszego i wygląda naprawdę bardzo efektownie...
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #598 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:12 »
ciężko mi doradzić, naprawdę, ale może ja zdecydowałąbym się na którąś z "bogatszych" propozycji ;) ? Jesteś brunetka o bardzo wyrazistej urodzie, nic jej nie przytłoczy ;) !!!!!!!!!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #599 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:14 »
obejrzałam jeszcze raz i jednak 3 :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)