Autor Wątek: Mrówcza SETA  (Przeczytany 87759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #180 dnia: 8 Lipca 2006, 14:56 »
liliann, tabletki Merz Spezial są super! Ja ich też używam i naprawdę widac efekty tylko kuracja musi trwac przynajmniej dwa miesiące.Ale naprawdę warto!
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #181 dnia: 8 Lipca 2006, 15:25 »
liliann, postanowiłam się zrewanżować i Cię odwiedzić :)

Otóż po
I- pierśconek cudny,
II- sala   :ok:  
III- zdjęcia przepiękne
IV- zespół wyborny- bawiłąm się przy nich na weselu przyjaciół 3 lata temu i wspominam to jako jedno z lepszych wesel :)
V- koronka sukni piękna (widzę, że nie tylko ja jestem taka tajemnicza)

Ogółnie za wszystko wielkie   :brawo:

Offline Misia

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #182 dnia: 8 Lipca 2006, 16:58 »
Cytat: "elisabeth81"
, tabletki Merz Spezial są super

tak tak..ja własnie tez sobie zamowiłam....koleżanka mi przywiezie z niemiec:)...tam sa o wiele tańsze:)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #183 dnia: 8 Lipca 2006, 17:15 »
Lilian, widzę przygotowania pełną parą!!!!!!!!!!!
Super, że piekniejsze w oczach  :serce: !!! Choć i tak urody Ci nie brakuje ;)
ja niestety nie zdążyłam z poprawianiem urody, ale nie było u mnie tak xle, zabki na szczęscie mam białe, a cera mimo plam, przykryta tapetą, była ok. Ale teraz, jak mam wreszcie ciut więcej czasu, to powiem Ci, ze też się wzięłam z kwasy na te moje nieszczęsne plamy, kwas glikolowy, a przy okazji cera zaczyna być delikatna jak u dzieciaczka, szkoda. Kupiłam sobie zestaw domoweej mikroderambrazji Bielendy, gdzie składnikiem jets własnie kwas glikolowy, ale stężenie jest bardzo słabiutki i myslę sobie, ze mogłabym mieć wieksze, ale nie wiem, gdzie kupić. Chodzi mi o w miarę silne działanie, ale żeby spokojnie wyjść do ludzi, przy Bielendzie tak własnie jest, nawet skóra mnie nie piecze i nie zmywam tym neutralizatporem i mam na całą noc, rano tylko bloker na twarz i ok ;) Mozesz mi cos poradzić z tymi kwasami, bo widzę, że specjalistak z Ciebie, a poza tym PANI DOKTOR :)!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Lipca 2006, 19:41 »
liliann przeczytałam dziś twój wątek

pomysł ze zrobieniem fotek w Este i podczepienie do zaproszeń - REWELACJA  :!:  Este to bardzo dobre studio fotograficzne, coraz częściej się o tym przekonuję i chyba z moim mężem tak tylko dla własnej przyjemności też się wybierzemy na małą sesyjkę.
Gratuluję świetnego pomysłu. Wasz ślub z tego co widzę będzie dopięty na ostatni guziczek a ja bardzo sobie cenię takie szczegóły, bo po nich właśnie widać całe zaangażowanie.
Buziaczki :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #185 dnia: 8 Lipca 2006, 21:06 »
liliannko, a jakie jest dawkowanie Aqafeminu :?: i przez jaki okres powinno się je zażywać :?:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #186 dnia: 8 Lipca 2006, 21:28 »
Cytat: "martini"
(Monia jeszcze o tym nie wie  )

jusz fie  :P

Cytat: "martini"
No i podziel sie jakimis zdjeciami po wybielance - jestem ogromnie ciekawa efektu!

zrobię jej cyfrą before i after z kolornikiem..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #187 dnia: 8 Lipca 2006, 21:36 »
Cytat: "monia"
zrobię jej cyfrą before i after z kolornikiem..

za słowo Cie trzymam...zrobimy Cie reklamkę!!!!

Już po tym czyszczeniu jak patrzę w lustro i sie poszczerzę...to ładniej wyglądam.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline dosiado

• uzależniony
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #188 dnia: 8 Lipca 2006, 22:18 »
Liliann - świetny wątek! Czytam go z zapartym tchem i brakuje mi tylko fotek sukni ślubnej... Ja też byłam na wybielaniu - niestety nie u Moni ze względu tylko i wyłącznie na odległość dzielącą nasze miejsca zamieszkania ;) - i efekt rzeczywiście jest piorunujący :) Pozdrawiam!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #189 dnia: 8 Lipca 2006, 22:26 »
Juuuuupi trzy nowe Foremki w wątku!!!!
Ninka     i    Spinka  
oraz Dosiado...  
WITAM     KOCHANIUTKIE!!!!!!

Cytat: "Madzialena"
że też masz tyle chęci no i kaski, ze Ci się tak chce w siebie inwenstować... ząbki, kosmetyki i takie tam... hehe

Chęci to mam zawsze, a kaska - zasada prosta….pracuje po nocach to coś mi się od życia należy nie??? Poza tym ma to aspekt wychowawczy…przyszły mąż musi nabrać nawyków, że chlebem powszednim dla żony jest aerobik, solarium, kosmetyczka, fryzjer….żeby mu przez myśl nie przyszło, żeby potem po ślubie jej coś ograniczać....
Nazwijmy to standardem prawidłowego funkcjonowania żony.
Edukację Misia prowadzę w tym względzie od kilku lat - efekty mam wyborne

Cytat: "Madzialena"
a o co chodziło z kajaczkami? czyżbym nie doczytała

Na kajaczki zapraszałam Foremki - Dziewoklicz godzina 10 rano w niedzielę, kajkowa wycieczka po kanałach Dolnej Odry.

Cytat: "elisabeth81"
Merz Spezial są super

Fakt są rewelacyjne - a efekty po dwóch miesiącach. W Niemczech są tańsze i faktycznie zdarza mi się je stamtąd sprowadzać, ale teraz kupiłam w aptece internetowej - wyszło taniutko...

Cytat: "gosia_kwiecień"
Kupiłam sobie zestaw domoweej mikroderambrazji Bielendy, gdzie składnikiem jets własnie kwas glikolowy, ale stężenie jest bardzo słabiutki i myslę sobie, ze mogłabym mieć wieksze, ale nie wiem, gdzie kupić. Chodzi mi o w miarę silne działanie, ale żeby spokojnie wyjść do ludzi, przy Bielendzie tak własnie jest, nawet skóra mnie nie piecze i nie zmywam tym neutralizatporem i mam na całą noc, rano tylko bloker na twarz i ok  Mozesz mi cos poradzić z tymi kwasami, bo widzę, że specjalistka z Ciebie

Gosiu…stężone kwasy mam albo od mojej koleżanki dermatolog albo kupuje na allegro.
Nie bawię się z kwasem większym niż 35%...A i tak moja koleżanka czasami patrzy na mnie z przerażeniem, ale ponieważ też jestem lekarzem a racji długoletniej walki z trądzikiem i prowadzenia dość trudnej kuracji retinoidami nabyłam pewną wiedzę, to pozwala mi na ekscesy i nic nie mówi.
Poza tym moja skóra jest wyjątkową, bo np. mikrodermoabrazji nie robi się latem przy takim nasłonecznieniu…..a ja robie i nic…
Jeśli chcesz coś robić na poważnie i mieć spektakularne efekty to polecam dermatologa - kosmetologa (info na priv jeśli chcesz). Ona bawi się kwasami o dużo wyższym stężeniu - tego to ja się nie tykam…
Natomiast w domu można wykonać zabieg zestawem kosmetyków VICHY albo SVR - ta ostatni firma ma taki preparat z 25% AHA + alantoina - bardzo zacne połączenie.

Cytat: "oosta"
a jakie jest dawkowanie Aqafeminu  i przez jaki okres powinno się je zażywać

Najlepiej przyjmować Aqua-Femin regularnie co 2 tygodnie w drugiej fazie cyklu miesięcznego. 1 tabletka 1-2 razy dziennie podczas posiłku.
Kupiłam ziółka, bo przed ostatnią miesiączka przybyłam dwa klilo...prawie zaczęłam sie odchudzać, bo czułam sie fatalnie i ociężale i byłam pewna, że skutek późno jedzonej kolacji.
Dwa kliogramy znikneły jak ręką odjął po miesiączce...
Czy tabletki poskutkowały dowiecie się już za jakieś trzy tygodnie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline okruszek

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #190 dnia: 8 Lipca 2006, 23:21 »
witaj na wątku :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #191 dnia: 8 Lipca 2006, 23:35 »
Cytat: "okruszek"
witaj na wątku

"na wątku"???...pewna???? bo mi się sprawdzac nie chce....wszystko mi z resztą jedno i tak teraz nie poprawię bo nie mam jak.
Mój Profesor mi sie przypomina i jego dziwactwo w kwestii mówienia "na oddział przyjęto..." czy "w oddział przyjęto...."....ja zawwsze na raportach mówie mu na złość "do kliniki przyjęto..."
— Richard M. Devos

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #192 dnia: 9 Lipca 2006, 09:50 »
Cytat: "liliann"
Chęci to mam zawsze, a kaska - zasada prosta….pracuje po nocach to coś mi się od życia należy nie??? Poza tym ma to aspekt wychowawczy…przyszły mąż musi nabrać nawyków, że chlebem powszednim dla żony jest aerobik, solarium, kosmetyczka, fryzjer….żeby mu przez myśl nie przyszło, żeby potem po ślubie jej coś ograniczać....
Nazwijmy to standardem prawidłowego funkcjonowania żony.
Edukację Misia prowadzę w tym względzie od kilku lat - efekty mam wyborne

popieram popieram!!!!!!!!!!!!!!!!
A info na priva poproszę :)

Offline okruszek

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #193 dnia: 9 Lipca 2006, 10:02 »
witaj w wątku :) i na oddziale :)

ps. wiedziałam w jaki czuły punkt uderzam  :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #194 dnia: 9 Lipca 2006, 16:12 »
Cytat: "okruszek"
wiedziałam w jaki czuły punkt uderzam

czy ja wim czy czuły???? do składni mam lekkie podejście...
a co do odziału...to wyobraź sobie, że forma "przyjęty w oddział" jest jak najbardziej poprawna. Mój szef ma na jej punkie bzika... podoba mu sie jak ktoś tak mówi.
A ja lubuję się w omijaniu tego stwierdzenia...

Co do czułych punktów....to niewiele mi już ich zostało.
Jakbyś mnie poznała z 4 lata temu...to pole do popisu miałabyś świetne....istna orka na ugorze. Obecnie kompleksów się wyzbyłam....czułe punkty przeniosły mi sie na inną sfere życia. Na palcach jednej ręki można je policzyć...a ranliwość zależy od mojego nastroju.
Dzisiaj - wrazliwosc w skali 0 - 10 mam 0.
— Richard M. Devos

Offline okruszek

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #195 dnia: 9 Lipca 2006, 18:42 »
Dzisiaj - wrazliwosc w skali 0 - 10 mam 0.

i dlatego przyjęto Cię w oddział  :lol:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #196 dnia: 9 Lipca 2006, 21:15 »
okruszek, proszę nie dokuczać liliann,  To jej seta i tu nie należy....

liliann, bardzo podoba mi się Twoje podejście do spraw z galerii "kobiecych przyjemności". Żyję podobnie,a mój Luby całe szczęście to rozumie :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #197 dnia: 9 Lipca 2006, 21:29 »
Ninko z racji stanu Okruszka pozwalam mu na drobne "podgryzki".....zupełnie mi to nie przeszkadza z racji mojej dzisiejszej zerowej wrażliwosci, a dlaczego??...o tym za momencik...proszę o chwilę cierpliwości...
— Richard M. Devos

Offline okruszek

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #198 dnia: 9 Lipca 2006, 21:36 »
Ninko, to wcale nie jest złosliwe z mojej strony ani podgryzliwe ani jakieś dokuczliwe :)
Co wy dziewczyny jakies sztywne jesteście, żadnego humoru ....  :roll:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #199 dnia: 9 Lipca 2006, 21:51 »
82 days
1986 hours
119172 minutes

A ja jestem nieżywa…razem jesteśmy.
Zaliczyliśmy kajaczki….teraz leczymy oparzenia słoneczne…
Najgorsze nogi. Nie mogę chodzić, skórę na łydkach i na kolanach mam naciągniętą do granic możliwości.
O wzięciu laptopa na kolana nawet nie wspomnę…strasznie mi to pisanie utrudnia. Dlatego proszę o wyrozumiałość te Foremki, które oczekują na odpowiedzi na priva….

Ramionka mi się wyrównały….ślicznie opalone. Natomiast oddziela mi się teraz biała szyja…
Nic to….tu zastosuję fluid, puder i będzie dobrze. Twarzy i szyi z zasady nie opalam.

Mini foto-relacja:
xxx   do boju gotowa...

xxx  każda wariatka ma w głowie kwiatka????

Okruszku… :serce:
« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2009, 18:02 wysłana przez liliann »
— Richard M. Devos

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #200 dnia: 9 Lipca 2006, 22:04 »
Fajnie mieliscie, ze na te kajaczki sie zdecydowaliscie. Ja bylam poza Szczecinem :(:(

Lilus-a jeszcze beda cos takiego organizowali???
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #201 dnia: 9 Lipca 2006, 22:16 »
Cytat: "Lea"
Lilus-a jeszcze beda cos takiego organizowali???

Te wycieczki są co niedzielę o godz 10:00. W następną ma być spływ Odrą do Siadła Dolnego. My sie nie wybierzemy bo w następną sobotę koleżnaka z klasy robi wieczór panieński - zatem w niedzielę rano będę zapewne wczorajsza.
W kolejną niedzielę mam dyżur - dlatego następne kajaczki planujemy na ostatnią niedzielę lipca.
Towarzystwa jak zwykle jesteśmy żądni - chętnych zapraszamy.

....dwie tabletki ibuprofenu i mogę chodzić...skóra przestała boleć...
— Richard M. Devos

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #202 dnia: 9 Lipca 2006, 23:33 »
Czas na mrówczy but ślubny.

Szukany dłuuuuugo.

Na ten model butów Ryłki czekałam ponad trzy miesiące

- niestety nie przyszły.

Może to lepiej bo kupiłam zupełnie inne.

I jestem z nich bardzo zadowolona. Do super powalających nie należą, ale mają cechę, której być może te wszystkie wymuskane pantofelki nie mają : są SUPER WYGODNE.
Zakupione zostały w ostatniej chwili - na dzień przed pierwszą przymiarką (a obecność obuwia była na niej obowiązkowa). Po całym dniu biegania, na najbardziej obrzękniętą stopę…
Nie cisną, nie obcierają, nie musze ich rozchodzić…
Mając je na nogach w ogóle o nich nie myślę…nic mnie nie pije….czuję się jak boso…
Przetańczę w nich całą noc!!!!!!
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #203 dnia: 10 Lipca 2006, 00:34 »
butki są ok i wyglądają na wygodniutkie rzeczywiście :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #204 dnia: 10 Lipca 2006, 08:42 »
Po całym dniu biegania, na najbardziej obrzękniętą stopę…
Nie cisną, nie obcierają, nie musze ich rozchodzić…
Mając je na nogach w ogóle o nich nie myślę…nic mnie nie pije….czuję się jak boso…

hmmm... dlatego ja tak uwielbiam Ryłki !!! Przetestowane, wygodne, i nawet znoszone są najfantastyczniejsze  i najładniejsze.

ie bawię się z kwasem większym niż 35%...A i tak moja koleżanka czasami patrzy na mnie z przerażeniem, ale ponieważ też jestem lekarzem a racji długoletniej walki z trądzikiem i prowadzenia dość trudnej kuracji retinoidami nabyłam pewną wiedzę, to pozwala mi na ekscesy i nic nie mówi.
Poza tym moja skóra jest wyjątkową, bo np. mikrodermoabrazji nie robi się latem przy takim nasłonecznieniu…..a ja robie i nic…
Jeśli chcesz coś robić na poważnie i mieć spektakularne efekty to polecam dermatologa - kosmetologa (info na priv jeśli chcesz). Ona bawi się kwasami o dużo wyższym stężeniu - tego to ja się nie tykam…
Natomiast w domu można wykonać zabieg zestawem kosmetyków VICHY albo SVR - ta ostatni firma ma taki preparat z 25% AHA + alantoina - bardzo zacne połączenie.

Pozazdrościć tylko takiej skóry. Moja skóra ma wręćz niebywałą tendencję do przebarwień - nawet po mikrodermabrazji.. (Liliann czy mogły się do tego przyczynić piguły anty ?).

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #205 dnia: 10 Lipca 2006, 08:55 »
Lilliann butki rzeczywiście wyglądają na bardzo wygodne- ja tez to przedkładam nad "urodę" bucików- pod suknią i tak ich dokładnie nie widać...a mieć wystrzałowe i arcypiękne, a niewygodne obuwie to duuuuużo większy dyskomfort!! Gratuluje zakupu! :mrgreen:

...i zazdroszczę kajaczków :D Sama z przyjemnością bym sobie powiosłowała... :roll:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #206 dnia: 10 Lipca 2006, 09:49 »
co do bucików, to ja uważam, ze najważniesza jest wygoda, ale uroda również ;) ...
Fajnie, że udało Ci się kupić takie butki :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #207 dnia: 10 Lipca 2006, 11:48 »
Cytat: "Gosiaczek80"
Moja skóra ma wręćz niebywałą tendencję do przebarwień - nawet po mikrodermabrazji.. (Liliann czy mogły się do tego przyczynić piguły anty ?).

Wiem, że nie jestem Lilian :) jednak odpowiem Tobie, że to możliwe. Na ulotkach dołączanych do leku zawsze jest komentarz o ryzyku przebarwień na skórze :)

Lilian mam rację :?:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #208 dnia: 10 Lipca 2006, 14:09 »
Czas na mrówczy but ślubny.

z cała pewnością..ja nazywam tego typu buty "sierotkami" :)..sama mam dwie pary i zawsze zabieram na weselicha i inne imprezy taneczne..

Offline azzurra
  • maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #209 dnia: 10 Lipca 2006, 15:27 »
Liliann, ja też lubię buty tej firmy. Najwspanialsze jest to, ze mają szeroką gamę rozmiarów, połówki też, i zaczynających się od 35. Mogę więc u nich znaleźć coś dla siebie.

Poza tym Twoje buty mają jeszcze jedną zaletę, poza tym, że są wygodne - to taka klasyczna elegancja w czystej formie :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...