Autor Wątek: Mrówcza SETA  (Przeczytany 88284 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #930 dnia: 12 Września 2006, 10:02 »
liliann, świetna ta Twoja fryzurka....Naprawdę ślicznie Ci w niej...Makijaż delikatny na maxa, ale pasuje do Ciebie...Nie jestem w tej dziedzinie spacjalistą, ale tak włśnie uważam. Sama nie lubię się wyzywająco malować :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #931 dnia: 12 Września 2006, 10:11 »
ja tez nie jestem zwolenniczką koczków, a właściwie siebie w koczku, ale coraz częściej widuję śłiczne tego typu uczesania..bardzo mi się Twój podoba..ma lekkiego pazurka, a to lubię..
makijaż jak najbardziej stosowny do okazji..pasuje do Ciebie..podkreśla Twoje młodzieńcze  spojrzenie..

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #932 dnia: 12 Września 2006, 10:34 »
Liliann fryzurka i makijaż rewelacyjne. Nic dodać nic ująć. Jak w koku będę kwiaty, to zupełnie będzie wyglądało to bosko.

Offline natalia113

• bywalec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #933 dnia: 12 Września 2006, 10:37 »
fryzurka świetna czy pozwolisz żebym wydrukowała Twoje zdjątko i dała swojej fryzjerce??? a makijaż wyglądasz super :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #934 dnia: 12 Września 2006, 10:45 »
Cytat: "natalia113"
fryzurka świetna czy pozwolisz żebym wydrukowała Twoje zdjątko i dała swojej fryzjerce???

a drukuj drukuj...

Cytat: "Gosiaczek80"
nieco bardziej bym ją uporządkowała. Cały dzień będziesz latać, na weselu szaleć, więc obawiam się czy te luźne kosmyki przetrwaja do poprawin (że nie wspomnę do poniedziałku  ).

Do poprawin to juz nic nie przetrwa, bo umyję głowę na 100% - myję codziennie i mam nawyk.
A te kosmyki muszą sobie sterczeć, tyle, że nie wszystkie tak jak na fotce, bo część to zebrane włosy z przodu, które będą potem inaczej zrobione.
Na pewno bardziej się je okiełzna...co do tego nie mam wątpliwości.

Cytat: "Julia"
widziałabym ładniej wytuszowane rzęsy

zapamiętam i przypilnuję...a jak nie sama poprawię...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #935 dnia: 12 Września 2006, 10:54 »
Fryzurka świetna, po prostu cudnie w niej będziesz wyglądać :) Co do makijażu to rzeczywiści bardzo delikatny, ja wolę troszkę mocniej podkreślone oczka, ale do Ciebie asuje rewelacyjnie :)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #936 dnia: 12 Września 2006, 11:03 »
Liluś fryzurka bardzo ładna..czarująco w niej wyglądasz...

A gdzie fotki z tańca :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #937 dnia: 12 Września 2006, 11:10 »
fryzurka super; bardzo do ciebie pasuje  :ok:  

co do makijażu - ja specjalnie nie widzę, zeby jakiś był na twojej buźce ale może o to chodzi?ale musisz wiedzieć, ze dla makijaż kończy się na wytuszowaniu rzęs więc żadnym ekspertem nie jestem :?  :roll:

Offline Marcysia
  • bywalec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #938 dnia: 12 Września 2006, 11:18 »
Fryzurka fajna, aczkolwiek wole koki bardziej uporzadkowane. Tobie jest w nim uroczo. A makijaz, hmm. Tak jakby go nie było. Szczerze pisząc, widzę tylko pomalowane usteczka. Ja bym troszke bardziej podkreśliła oczęta, bo masz je duże i bardzo ładne :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #939 dnia: 12 Września 2006, 11:37 »
Macie rację oczy wyszły tak jakby w ogóle nie były pomalowane...a były, deliktanie, ale były.
Też się zastanawiam, czy nie poprosić o ich nieco delikatniejsze podkreślenie.
Chociaż na żywo wyglądało to dużo lepiej, zdjecie tego nie oddało....

Cytat: "Marcysia"
Fryzurka fajna, aczkolwiek wole koki bardziej uporzadkowane

Wiem...to kwestia gustu, ale ja w takim porządku na głowie wyglądam okropnie. Miałam takiego grzecznego koka na studniówkę...od tej pory nie dałam sobie włosów upiąć...taki uraz mi pozostał. Wyglądałam na ok 10 lat starzej.

Zdjecia z tańca na razie nie będzie - będzie za to relacja słowna...a zdjęcia zrobię na najbliższym kursie, w czwartek....poprszę Anię to nam sptryknie.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #940 dnia: 12 Września 2006, 11:44 »
a mnie makijaż i fryzurka jak najbardziej sie podoba. moze dlatego zelubie takie delikatne i dziewczęce upiecia i no delikatny makijaż tez. dodatkowo także jak lilian mam brazowe oczeta i ciemne wloski i powiem szczerze ze widze siebie też w czymś takim. nie lubie przesady... no zaobaczymy. mój slub dopiero w next roku wiec mam sporo czasu na zastanowienie. na razie staram sie nauczyć ładnie pilować paznokietni i zapuścic je na nieco dluższe. może sie uda na slub bez tipsów wystąpić. oby :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #941 dnia: 12 Września 2006, 12:11 »
Cytat: "liliann"
Też się zastanawiam, czy nie poprosić o ich nieco delikatniejsze podkreślenie.
Chociaż na żywo wyglądało to dużo lepiej, zdjecie tego nie oddało....

liliann, pamiętaj, że ślub i wesele trwają 1 dzień, a zdjecia będziesz miała na całe życie, więc może niech make up będzie bardziej wyraźny, by na fotach był zauważalny. Oczy, oczy i jeszcze raz oczy podkreśliłabym bardziej :) Zrobiłabym Tobie takie lekko rozmazane kreski nad górną linią rzęs w kolorze Twoich rzęś właśnie, albo źrenicy. To by jeszcze bardziej wyostzryło ich linię i oko byłoby takie namiętne, ale naturalne zarazem. Twoje rzęsy wyglądałyby wówczas jakby były jeszcze bardziej gęste i długie.

Usta super, nic bym nie zmieniała, no może ciut większy połysk :)

Fryzura, owszem ujarzmiłabym, te kędziorki, jak to Ty nazywasz :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #942 dnia: 12 Września 2006, 13:52 »
Cytat: "Ninka"
Usta super, nic bym nie zmieniała, no może ciut większy połysk

spoks.... zakupię odpowiedni błyszczyk...ale i tak się zje...

ujarzmiłabym, te kędziorki, jak to Ty nazywasz

to zalezy co rozumiesz przez ujarzmienie...bo mają sterczeć sobie zawadiacko, tyle że mają nie wypadać, odpadać, spadać...tylko sterczeć dokładnie w miejscu na ich sterczenie przeznaczonym...

Wiadomo dziewczyny, że każda z nas ma inny typ urody, inny gust i inną wizję siebie tego dnia.
Ja chciałabym zachować "młodość" i wyglądac tego dnia jak nastolatka...a widać, że sie to udaje przy opcji delikatnego makijażu...
Na zdjecia z bardzo wyrazistym make-up'em przyjdzie jeszcze czas...ale faktycznie chyba poporsze o nieco mocniejsze podkreślenie..

Zrobiłabym Tobie takie lekko rozmazane kreski nad górną linią rzęs w kolorze Twoich rzęś właśnie, albo źrenicy

Ninko te kreseczki były i nad górna i nad dolną powieką...takich "wykreskowanych" oczu jak na tej focie nigdy nie miewam..właściwie tylko to dobrze na zdjęciu widać

I ciągle czekam na zdanie Moni, ja w końcu dopdanie kompa z porządnym łączem...
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #943 dnia: 12 Września 2006, 14:14 »
to zalezy co rozumiesz przez ujarzmienie...bo mają sterczeć sobie zawadiacko, tyle że mają nie wypadać, odpadać, spadać...tylko sterczeć dokładnie w miejscu na ich sterczenie przeznaczonym...

hmmmm, jakby to wytłumaczyć... Myślałam by one były takie może bardziej regularne. Bo sam pomysł takiego art nieładu jest super i faktycznie pasuje do Ciebie :) Może by te kosmyki były bardziej podkreślone, takie "zwarte"

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #944 dnia: 12 Września 2006, 14:19 »
Lila Kochanie :D W tej fryzurze wygladasz SWIETNIE. Nic nie uporzadkowuj i nic nie ujazmiaj! Jest tak jak lubie a nie moglam sobie niestety pozwolic na to (ciezkie wlosy)

Makijaz oczy rzeczywiscie lekko mocniejszy bym dala. Ja tez na probie milalam duzo lzejszy. Ale za to reszta wyglada pieknie tka swiezo i delikatnie. Jesli pogoda sie utrzyma (musi!) to bedziesz powiewem wiosny jak nic :D
Agata

Offline natalia113

• bywalec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #945 dnia: 12 Września 2006, 14:23 »
Cytat: "narwanka"
Lila Kochanie  W tej fryzurze wygladasz SWIETNIE. Nic nie uporzadkowuj i nic nie ujazmiaj!

jestem za nie słuchaj się (chociaż w tej sprawie :mrgreen: )

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #946 dnia: 12 Września 2006, 15:07 »
lilian jeśli chodzi o kreskę na powiece to uwierz mi że sprawi ona że optycznie pogrubią ci się rzęsy a oko będzie bardziej wyraziste
a jeśli chodzi o zdjęcia to jednak do fotek to make-up musi być mocniejszy bo zgninie aparat troszke ujmuje

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #947 dnia: 12 Września 2006, 16:13 »
Cytat: "jagodka24"
ilian jeśli chodzi o kreskę na powiece to uwierz mi że sprawi ona że optycznie pogrubią ci się rzęsy a oko będzie bardziej wyraziste
a jeśli chodzi o zdjęcia to jednak do fotek to make-up musi być mocniejszy bo zgninie aparat troszke ujmuje

JEEEEEEEEEEEZU choć w jednym ktoś mnie popiera   :blagam:  

He he, a tak na poważnie, to sama Ty Lilian musisz wiedzieć jak się czujesz w tym co masz na głowie ;) jak czujesz sie dobrze, to to jest najważniejsze :)

Offline Igraszka
  • bywalec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #948 dnia: 12 Września 2006, 21:46 »
Witaj LiLIAN odwiedzam Twojaseteczkęale jeszcz enei miałam możliwości zabrać głosu. Otórz moim skromnym zdaniem a jestem licencjonowanym kosmetologiem i wizażystką powiem Tak oczy za mało podkreślone.Kreska faktycznei pogróbi optycznie rzesy a ja bym sie pokusiła o inny kolor cieni. Zasada jest taka do brązowych oczu nei dajemy brązowych cieni Tak sama jak do niebieskich niebieskich itd. Poradziłąbym Ci coś w odcieniach fioletu ale nei mocnego takiego przypruszonego biela z odrobinką brokatu i ciemniejszy od zewnatrz oka a jasniejszy od wewnatrz. JESTeś bardzo ładna Kobietą i masz śłiczne oczy Dla meni to pole do popisu by było. Pozdrawiam CIę serdecznie.Igraszka

Offline merkunek

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #949 dnia: 12 Września 2006, 22:13 »
Lila, jak dla mnie fryz oki, zresztą makijaż też, no ale to kwestia gustu...

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #950 dnia: 12 Września 2006, 23:48 »
Lila fryzura jest ok, natomiast makijaż mógłby być odrobinę mocniejszy  :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #951 dnia: 12 Września 2006, 23:57 »
Ehhhhh .....ile luda tyle opinii.....
i bądź tu człeku mądry....a najgorsze, że to nie matematyka i nie ma prawdy absolutnej...
Tam gdzie rolę odgrywa gust i osobiste upodobania nie jest łatwo....musze się przespać z tematem....

I zadecyduję sama....tak jak to było z welonem i szalem...

Igraszko...tam nie było brązowych cieni....
— Richard M. Devos

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #952 dnia: 13 Września 2006, 06:48 »
Cytat: "Igraszka"
JESTeś bardzo ładna Kobietą i masz śłiczne oczy

To święta prawda....Ja też jestem za mocniejszym podkreśleniem oczu....

Fryzurka prima :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #953 dnia: 13 Września 2006, 09:55 »
a ja jestem przeciwna kresce, Lili mówi o wyglądzie dziewczęcym i ja Ją doskonale rozumiem, sama chciałam tak wyglądać!!! A tak będzie się wyglądało tylko i wylącznie w deilkatnym makijazu, bez żadnych super miocnych cieni i kresek, natomiast polecam mocniejsze wytuszowanie rzęs lub doklejenie kępek sztucznych rzęs i będzie rewelacja!!!!!!!!!!!! Makijaż będzie wyrazistszy, ale zarazem nic nie straci na swojej naturalności, czyli podtstawie wyglądu "nastolatki" Same wiecie, ze Lili wygląda bardzo dziewczęco, więc trzeba zrobić wszystko, zeby do podkreślić w dniu slubu!!!!!!!!!!!!
fRYZURA SUPEROS!!!!!!!!!!!!!
Ewentualnie poyslnad kombinacją fryzury spietej i rozpusczonej, mam nadzieję, ze wiesz o czym piszę, ale w zasadzie, to nic nie kombinuj, bo jest pieknie tak jak jest!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #954 dnia: 13 Września 2006, 10:34 »
Fryz jest super, tylko trzeba usztywnić te końcówki żeby impreze wytrzymały na swoim miejscu :wink: .
Makijaż też mi się podoba, ja bym nawet jasniejszy cień na powiekę ruchomą dała a przy linii rzęs nieco ciemniejszy ale cień nie kreska- żadnych kresek d dniu ślubu, tusz do rzęs prawie na maxa i delikatny błyszczyk-panna młoda ma wyglądać dziewczęco, świeżo, delikatnie ale zalotnie. Kreski można zostawić na wieczór, na sylwestra można ale na ślub mówię nie-zdecydowanie.
Poza tym taki typ urody nie lubi mocnego makijażu bo można wyglądać śmiesznie (przepraszam Lilian ale już się rozpędziłam to jadę). Aha i kolorek cienia zgrałabym nieco z kolorem bukietu - nie dosłownie oczywiście :wink:

Offline merkunek

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #955 dnia: 13 Września 2006, 10:42 »
Cytat: "Maja"
Fryz jest super, tylko trzeba usztywnić te końcówki żeby impreze wytrzymały na swoim miejscu :wink: .
Makijaż też mi się podoba, ja bym nawet jasniejszy cień na powiekę ruchomą dała a przy linii rzęs nieco ciemniejszy ale cień nie kreska- żadnych kresek d dniu ślubu, tusz do rzęs prawie na maxa i delikatny błyszczyk-panna młoda ma wyglądać dziewczęco, świeżo, delikatnie ale zalotnie. Kreski można zostawić na wieczór, na sylwestra można ale na ślub mówię nie-zdecydowanie.
Poza tym taki typ urody nie lubi mocnego makijażu bo można wyglądać śmiesznie (przepraszam Lilian ale już się rozpędziłam to jadę). Aha i kolorek cienia zgrałabym nieco z kolorem bukietu - nie dosłownie oczywiście :wink:

lepiej bym tego nie wyraziła, Maju przekazałaś moje myśli... :-)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #956 dnia: 13 Września 2006, 11:22 »
Cytat: "Maja"
Poza tym taki typ urody nie lubi mocnego makijażu bo można wyglądać śmiesznie (przepraszam Lilian ale już się rozpędziłam to jadę)

Super Maju że jedziesz...
Mój typ urody, czyli ja  w zbyt mocnym makijażu wyglądam wulgarnie....jak panienka z Pigalaka...
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #957 dnia: 13 Września 2006, 11:25 »
To chciałam powiedzieć, napisać znaczy...ale jakoś tak mi głupio było o przyszłej Pannie młodej takie rzeczy - lolita było by na miescu.
Resztę mojej wypowiedzi podtrzymuję.
Myślałaś nad zmianą kolorów, czy ta opcja jest ostateczna?

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #958 dnia: 13 Września 2006, 11:31 »
w zbyt mocnym makijażu wyglądam wulgarnie

Poza tym rzadko której pannie młodej pasuje mocny makijaż, więc lepiej nie ryzykować i nie robić experymentów.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #959 dnia: 13 Września 2006, 15:05 »
Lilli, najważniejsze że w makijażu musisz się dobrze czuć, czy byłby on mocniejszy czy delikatniejszy. Zależy co lubisz. Ale jak widać najpiękniej CI własnie w tkim delikatnym :)