Autor Wątek: Mrówcza SETA  (Przeczytany 88338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #120 dnia: 4 Lipca 2006, 09:05 »
liliann suknia choć pokazana kawałeczkami to już zapowiada się że jak pokażesz całość to wszystkie zaniemówimy.

Czekam na wiadomość jak będzie odpowiedz, na wasze zaproszenia, mam nadzieję że będzie jak wy chcecie, bo w końcu kient twój pan.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #121 dnia: 4 Lipca 2006, 09:36 »
Liliann, teraz to ja się skręcam z ciekawości, cóż to za sukienusia, która jest podobna do mojego cuda?????????????????
Czekam na całość :) :) :) !!!!!!!!!
A jaka wiązaneczka i gdzie zamawiasz? Skoro zamawiasz suknię tam, gdzie ja, to polecam Ci też moją kwiaciarnię, zresztą poleciła mi ją Monika z CMS i  byłam zachwycona, wszystkim: wiązanką, obsługą i ceną :) To Mandala

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Maniarka

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #122 dnia: 4 Lipca 2006, 09:49 »
Cześc Mróweczko....na wstępie pozdrawiam  :mrgreen:
i zapowiadm że masz o jedną forumowiczkę więcej w swoim wątku.......gdyż jest tu u Ciebie sympatycznie i na pełnym humorzastym luzie ......jednym słowem pozwole sobie powiedzieć jesteś skazana na moja osobę
co do sali to naprawde udało Wam się znalezć coś przyjemnego dla oka i przychylnego dla kieszeni  :wink:  gratuluje wyboru  :mrgreen:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #123 dnia: 4 Lipca 2006, 12:24 »
Nio wreszcie odsłoniłaś rąbek ajemnicy suknianej. Po tych skąpo małych fragmentach, które udało mi się zobaczyć, śmiem stwierdzić, że suknia będzie przepiękna  :lol:
Bardzo lubię  koronki, a te będa wyjątkowo ładnie wyeksponowane tymi świecącymi gadźetami czy też kryształkami.

Jeśli chodzi o drukarnie, to ja ich rozumiem, bo wiem w czym tkwi problem. Po prostu musili by wykonać, specjalnie dla Was, kolejny szablon, a to kosztuje. (chyba rozmawiamy o zaproszeniu, gdzie jest okładka, a w środku wkładka z treścia zaprozenia). Tym samym albo będą troche stratni na waszych zaproszeniach albo podwyższą wsam cene.

Czy suknie będziesz miał białą czy smietankową ?

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #124 dnia: 4 Lipca 2006, 14:28 »
No no sukienusia po tych dwóch odsłonach zapowiada się hmm....rewelacja....bardzo ładny ten wzorek. Lubie sukienki które mają jakiś wzór w gorsecie i taki sam na dole sukienki....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #125 dnia: 4 Lipca 2006, 18:02 »
Witam serdecznie dwie nowe Foremki a moim wątku…Maniarkę i Agnieszkę!!!!

Miło mi, że jestem na Was wszystkie skazana….ktoś mi w końcu musi pomagać w zmaganiach z SETĄ.
Cieszę, się, że Wam się u mnie podoba…robie co mogę, żeby się publika nie znudziła…

Gosiu_kwiecień obie nasze kiecunie spod jednej igły wyszły…i to jakiej igły… IGŁY rzec by należało.
Mają wspólne elementy, tyle że twoja jest zdaje się ni co drapowana i ma taki sympatyczny kuperek z tyłu. Moja jest zupełnie gładka i bez kuperasa. Ale rozmieszczenie koronek ma wspólne punkty zaczepienia.

Gosiaczku80 suknia jest ecru - materiał micado. Koronka jest biała…tak dla delikatnego kontrastu. Takie zestawienie kolorów dodaje sukni nieco smaku.

No a do zaproszeń wracając…oj męczę ja ten temat…oj męcze.
W pracy nawet dorwałam się do kompa i za sugestią Oosty zaczęłam szukać innych drukarni dysponujących  podobnym wzorem zaproszeń…niestety nie znalazłam.
Skazana zatem jestem chyba na tą firmę, chyba, że zmienię całą koncepcję.

Model zaproszenia, który spełnia moje i misiowe wymagania wygląda tak:

Zmiany jakie chcemy poczynić to usunięcie tego pastelowego bukieciku mieszczącego się w środku kwadratu i umieszczenie w nim naszego zdjęcia - specjalnie dla tego celu byliśmy na sesji studyjnej w ESTE.
Ponieważ obawiamy się, że nadruk naszej foty może być niemożliwy, zastanawialiśmy się nad opcją zaproszeń bez żadnego nadruku w kwadracie - ot białe puste pole…
A na nim my nakleimy przerobione odpowiednio do tego celu i wydrukowane przez nas zdjęcie…
Wczoraj nawet dokonaliśmy próby generalnej i wtedy Krzyś empirycznie dowiódł mi, że być może nic nie trzeba będzie zmieniać. Naklejenie zdjęcia na owym pastelowym obrazku nie spowoduje żadnych uszczerbków na urodzie zaproszenia….przez dość sztywny naklejkowy papier nic nie powinno przebijać…
Zatem chyba wystarczy zamówić zaproszenia takie jakie są…a potem poddać je liftingowi…

Jak do tej pory pani z firmy ni dzwoniła…może nie ma czasu skontaktować się z centralą.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Moongirl

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #126 dnia: 4 Lipca 2006, 20:32 »
Bardzo podoba mi się Twoje podejście "ulepszania" zaproszeń swoimi pomysłami... Oglądając różne wzory nie raz miałam już na oku takie prawie, prawie idealne, poza małym szczególikiem... A te, które są naprawdę suuper, kosztowały jak dla mnie majątek... Gratuluję pomysłu! Suknia zapowiada się interesująco, choć teraz widzę, jak różne są nasze wątki:))) Ja wyłożyłam "kawę na ławę" na dzień dobry, ty się jeszcze trzymasz:P Ale niestety nigdy nie byłam dobra w tajemnicach...:)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #127 dnia: 4 Lipca 2006, 20:45 »
Cytat: "liliann"
Wczoraj nawet dokonaliśmy próby generalnej i wtedy Krzyś empirycznie dowiódł mi, że być może nic nie trzeba będzie zmieniać. Naklejenie zdjęcia na owym pastelowym obrazku nie spowoduje żadnych uszczerbków na urodzie zaproszenia….przez dość sztywny naklejkowy papier nic nie powinno przebijać…

liliannko, skoro tak sprawa wygląda, to myślę, że lepiej brać zaproszenia takie, jakie są w ofercie..cenę znacie..a przypuszczam, że przy każdej nawet drobnej modyfikacji jak na przykład puste pole w okienku zamiast tego obrazeczka, cena za wykonanie wzrośnie..po prostu wzornik się zmieni, a za zmiany trzeba płacić..zdarza się, że nie mało..takie moje skromne zdanie :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #128 dnia: 4 Lipca 2006, 20:47 »
swoją drogą..bardzo podobają mi się napisy wokół okienka..proste słowa..proste myśli..a każdy je zrozmie od razu..świetne..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #129 dnia: 4 Lipca 2006, 20:54 »
Cytat: "oosta"
myślę, że lepiej brać zaproszenia takie, jakie są w ofercie

I tu się z Tobą zgodzę....
Siedze właśnie przed kompem..opycham sie musli...i filtruję neta. Znalazłam takie same zaproszenia oferowane przez inne drukarnie...
Z ostateczną decyzją wstrzymam sie do powrotu Krzysia, czyli do czwartku

Cytat: "oosta"
wzornik się zmieni, a za zmiany trzeba płacić..zdarza się, że nie mało

dokładnie i daltego musimy to na trzeźwo skalkulować...
...tyle, że w takich momentach budzi się we mnie obawa...a jak jednak będzie przebijać cos spod naklejki??? Oj już widzę jak by mnie Krzysiek opier...za takie wątpliwości. A przecież dostałam odgórny zakaz łamania sobie tym głowy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #130 dnia: 4 Lipca 2006, 21:04 »
Cytat: "liliann"
Oj już widzę jak by mnie Krzysiek opier...za takie wątpliwości. A przecież dostałam odgórny zakaz łamania sobie tym głowy...

i bardzo słusznie..skoro on jest pewien, że będzie dobrze, musisz mu zawierzyć :) poza tym dostałaś już wyśmienitą próbkę ulepszenia zaproszenia, więc nad czym tu moja droga łamać głowę :?:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #131 dnia: 4 Lipca 2006, 21:30 »
No dobra dziewczyny ..wykazujecie się nie lada cierpliwością w oczekiwaniu na foty sukienusi. Należy Wam się mały prezencik.
Idąc za propozycją Martini przedstawiam foty  ze studyjnej sesji zdjęciowej w ESTE.
Zdjęcia były robione z myślą o zaproszeniach i o ewentualnych portrecikach.
Życzyliśmy sobie zbliżeń i wąskich kadrów.

xxx

Teraz musimy tylko jedno z nich przekadrować do kwadratu i postarać się umieścić na zaproszeniu…
Niestety nie wszystkie ujęcia w kwadracie wyglądają dobrze….

Dla fot jeszcze jedno zastosowanie.
Będą prezentami dla rodziców - wręczymy je na weselu przy podziękowaniach. Wcześniej nie chciałam podejmować takich decyzji, czekałam na ruch Agnieszki (siostry Krzysia) na jej weselu. Ponieważ oni dali tylko laurki, to ja postanowiłam pójść o ciut dalej.
Nasze zdjęcia będą oprawione w ramki (najprawdopodobniej szklane) a na nich wypiaskowany ma być napis. Tu ukłon w stronę Rybki…bo to ona mnie zainspirowała .…
 „Najważniejsze co rodzice mogą dać dzieciom, to korzenie i skrzydła”
Na kanwie tego zdania ułożyłam już nawet w główce piękną mowę dla rodziców, muszę ją jeszcze tylko zapisać …oby udało mi się ją powiedzieć….może ją nawet wam tu zacytuję…
« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2009, 18:01 wysłana przez liliann »
— Richard M. Devos

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #132 dnia: 4 Lipca 2006, 21:36 »
Lilus-zdjecia przecudne i pomysl na podziekowanie rodzicom tez :D:D

My zastanawiamy sie miedzy portretem a pucharami
Napiszesz mi ile kosztuje taka sesja w Este jak Wasza na priv?? Z gory dziekuje :serce:  :serce:  :serce:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #133 dnia: 4 Lipca 2006, 21:41 »
przecudne :) no to teraz forumki będa zadowolone :)
 skoro ma byś kwadrat, to chyba odpadają zdjęcia 1,4,5 (niestety 3 nie widzę )..nie umiałabym zdecydowac na twoim miejscu..na każdym zdjęciu wyglądasz przepięknie..bardzo sympatyczne jest 6..oboje tak słodko na nim wyglądacie..chociaż myślę, że słowo "słodko" w odniesieniu do mężczyzny jest jak potwarz ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #134 dnia: 4 Lipca 2006, 21:48 »
Cytat: "amelani"
ale wydaja mi się jakieś takie... zimowe, bożonarodzeniowe - chyba przez te czerwienie i złoto

o tak!!!!!  Krzyś tak właśnie określił jedną z fot...zdaje sie nr 3...
Chodziło nam o oddanie nastroju właśnie ciepła, swojskości....cynamonu....he hheee.
Nawet mój strój był przemyślany...nie mógł być kontrastowy.
Jako modelka mojego osobistego fotografa przeszłam juz niejedno szkolenie o tym jak sie ubrać do sesji, aby osiagnąć zamierzony efekt.
Ja tylko nie moge wyjść z zachwytu nad kunsztem Pana Sławka w dobraniu odpowiedniego oświetlenia, tak że uzyskał takie ciepłe stonowane tło...idealnie dopasowane do naszych strojów.
Jak zobaczyłam zdjęcia ...bylam bardzo mile zaskoczona.
— Richard M. Devos

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #135 dnia: 4 Lipca 2006, 22:21 »
Lilian jaka Ty śliczna jesteś.  :)  Przecudnie wyszłaś na drugim zdjęciu.
A wogóle jesteście bardzo ładni. Fotki rewelacja. :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #136 dnia: 4 Lipca 2006, 22:28 »
Lila zdjęcia są superzaste   :ok:  Chyba sama się skuszę na jakąś małą sesję przed ślubem  :D

rybkawiedenka
  • Gość
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #137 dnia: 4 Lipca 2006, 22:31 »
Lilian jestes przesliczna! Zdjecia sa bajeczne! Na 100% beda pieknym prezentem i pamiatka dla rodzicow! I bardzo mi milo ze moglam "tchnac "w ciebie ten pomysl. Tworzycie codownie zakochana pare! Az milo patrzec, nie moge sie oderwac! Nie dziwie sie ze Krzys utonął w Twoich oczach!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #138 dnia: 5 Lipca 2006, 00:09 »
Lilian, kochana zdjęcia przecudne!!!!!!!!!!!!!!
Śliczne!!!!!!!!!!
Ale wydawało mi się, ze bedziesz miała robione zdjęcia przez Wojtka Neca, czyli tam gdzie ja miałam.
Dziś byłam w Wyli Studio, zeby sobie jeszcze dokopiować płytki i rozmawaiłąm z Wyli i Wojtkiem to ponoć mają jeszcze wolne terminy w październiku.
Aha i zaproszenia też przecudne :) :) :) !!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #139 dnia: 5 Lipca 2006, 00:15 »
Liliann, prześlicznie wyszliście na fotkach. Tak przyjemnie się na was patrzy. Nic dodać, nic ująć, poprostu SUPER.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #140 dnia: 5 Lipca 2006, 07:31 »
Lilliann zdjęcia są ekstra!!! Najbardziej podoba mi się zdjecie nr 6 i to je bym dała na zaproszenie!! Oboje się uśmiechacie i wyglądacie niesamowicie sympatycznie!!
Z tego co pamietam Molunia dwała w prezencie rodzicom zdjecia własnie ze studia ESTE :D Pomysł jest świetny...niestety my już go wykorzystać nie możemy :( Oboje z rodziców posiadają już nasze "estowe" fotencje w ramkach...także szukamy czegoś innego :(

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #141 dnia: 5 Lipca 2006, 08:37 »
no ładnie..

na tych fotach wyglądasz na taka spokojna duszę ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Maniarka

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #142 dnia: 5 Lipca 2006, 08:55 »
:mrgreen:  zapewne sie powtórze ...ale co tam...
zdjecia rewelka   :brawo:  ...wyglądacje na nich  naprawdę szczęśliwi i przepełnieni miłością :calus:  ..... poprostu cudenko
pomysł na  prezent dla rodziców w formie zdjęć -  naprawdę trafiony , pewno łezki sie poleją   :wink:..co prawda trudno by mi było wybrać ujęcie , bo każde ma swój urok...ale z całą pewnościa Wam się to uda  :mrgreen:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #143 dnia: 5 Lipca 2006, 08:56 »
Liliann fotki z ESTE są poprostu cudowne. Kunszt pana Sławka w całej okazałości, ale miał też zadanie ułatwione ze względu na Twoją przecudną urodę i wdzięk. Wiesz, że to głównie Ty przyciągasz uwagę na nich :?: z całym szacunkiem dla Twojego przyszłego, ale choć jest przystojnym facetem, to jednak Ty jesteś tu w centrum uwagi. Wasze fotki są takie ciepłe i cynamonowe - kojarzą mi się z naszymi, z tą róznicą, że Wasze podobają mi się o wiele bardziej :)

Jeśli chodzi o suknię, to strasznie mnie ciekawi jak wygląda w całości. Wiem, że musi być piękna, bo po fragmencie widać, że jest nie przeciętna. Liliann, pokaż nam te fotki i nie dręcz nas więcej :wink:

Zaproszenia z okienkiem bardzo dobry pomysł. Lubie takie zaproszenia, czy nawet kartki swiąteczne z okienkiem :wink:

Liliann jak tak sledzę Twój wątek, to mam wrażenie, ze bedziesz miała jeden z najbardziej bajkowych ślubów na tym forum.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #144 dnia: 5 Lipca 2006, 08:56 »
Szczecinianki jak ja wam zazdroszczę tego ESTE. Czzemu w moich stronach nie spotkałam się z takim fotografem ?!?!??
Te zdjęcia to po prostu bajka. Są bardzo ciepłe i .... kochane. Że jestesteście przepiękną parą to jedno, ale chwała fotografowi, że umiał Was tak pięknie sfotografowac. Że potrafił dojrzeć i uwypuklić ten blask bijący z Waszych oczu i z Waszych serc. Nie każdy tak potrafi.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #145 dnia: 5 Lipca 2006, 09:22 »
a wiesz gosiu,ze do niego przyjeżdżają ludzie z innych miejscowości?? niedawno miał właśnie parkę z wa-wki na zdjęcia  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #146 dnia: 5 Lipca 2006, 11:04 »
Wow, zdjęcia rewelacja....Ależ jesteście fotogeniczni i taki spokój bije z tych Waszych zdjęć :)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #147 dnia: 5 Lipca 2006, 15:11 »
Liluś...aleś mnie miło zaskoczyła - a szczękę podnoszę z podłogi...   :szczeka:  
Jesteście piękną parą!
Ty... :shock:  nie wiem co powiedzieć! Przepiękna kobieta z Ciebie, bez dwóch zdań  :mrgreen:  
A Krzyś...zakochany MIŚ  :serce: ... a w oczach ma takie ciepło... Super mężczyzna!

Teraz już na 100% wiem, że przejdę się z Tomusiem na sesyjkę do ESTE  :mrgreen:  Tylko muszę pomyśleć jaki efekt chcę mieć na fotkach...

Zdjęcia jako prezent dla Rodziców - uważam, że to supert pomysł! My chcemy tak właśnie zrobić dla naszych Rodziców i chrzestnych na naszą I rocznicę ślubu.

A zaproszenia są bardzo ładne - po zamieszczeniu w nich Waszego zdjęcia będą bezbłędne! Gratuluję pomysłu  :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #148 dnia: 5 Lipca 2006, 18:04 »
Dziewuszki dziękuję za tyle ciepłych słów!!!!!

Oosta: ..na każdym zdjęciu wyglądasz przepięknie…
Marta: Lilian jaka Ty śliczna jesteś
Rybka: Lilian jestes przesliczna!
Dorota77: Liliann, prześlicznie wyszliście na fotkach.
Asia: Przepiękna kobieta z Ciebie, bez dwóch zdań

Ja Wam przypominam, że jest cos takiego jak retusz….a wyżej zacytowane zdania prześlę grafikowi komputerowemu z ESTE jako podziękowanie za jego trud i starania :mrgreen:  :mrgreen:  [/color]

Anielka: zadanie ułatwione ze względu na Twoją przecudną urodę i wdzięk. Wiesz, że to głównie Ty przyciągasz uwagę na nich  z całym szacunkiem dla Twojego przyszłego, ale choć jest przystojnym facetem, to jednak Ty jesteś tu w centrum uwagi

się chyba nie obrazi nie????  Mężczyzna jak księżyc świeci światłem odbitym od jego kobiety…

Monia: no ładnie…na tych fotach wyglądasz na taka spokojna duszę

Ty mi tu oczu nie mydl….jak tak enigmatycznie piszesz to znaczy, że coś chowasz w rękawie…tyle, że wytrząsać nie chcesz…Kawę na ławę mi tu!!!!! :wink:

Dziubasek: Z tego co pamietam Molunia dwała w prezencie rodzicom zdjęcia właśnie ze studia ESTE  Pomysł jest świetny...niestety my już go wykorzystać nie możemy  Oboje z rodziców posiadają już nasze "estowe" fotencje w ramkach...także szukamy czegoś innego

A tak…Molunia nie troszku zainspirowała… Dlatego sesję trzymaliśmy od razu w tajemnicy i rodzicom nic a nic nie pisnęliśmy…opłacało się trzymać jęzor za zębami…a z tym to ja miewam problemy….
Lubię się chwalić ojjj lubię…ma się trochę wad… :oops:  :oops:  :oops:

Gosia_kwiecień: Ale wydawało mi się, ze będziesz miała robione zdjęcia przez Wojtka Neca, czyli tam gdzie ja miałam

Owszem reportaż tak. Sesja po ślubie należy do Pana Sławka.
Pan Wojtek na reporterce żeby zjadł - lepszego niż on nie znajdę. Ale sesyjne zdjęcia z ESTE mają coś takiego, czego w sesyjnych zdjęciach Pana Wojtka jeszcze nie dostrzegam.
Chociaż czasem to sobie myślę, że chciałabym mieć foty sesyjne od nich dwóch….Każdy z nich ma inny warsztat, ale niestety życie jest sztuką wyboru…

Anielka: Liliann jak tak śledzę Twój wątek, to mam wrażenie, że będziesz miała jeden z najbardziej bajkowych ślubów na tym forum.

Zawstydzasz mnie koleżanko…każda z nas będzie miała bajkowy ślub…
Ja też o takim marzę…jeśli oczywiście przed nim nie padnę…albo nie pogubię się w szczegółach…
— Richard M. Devos

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #149 dnia: 5 Lipca 2006, 20:53 »
Liliann te foty sa takie, ze az dech zapiera :D sliczne jednym slowem  i takie bardzo nastrojowe ...ech juz chcialabym zobaczyc te Wasze slubne :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076