39 dni zostało!Martini - kieca jest trochę na mnie za duża (rozmiar większa, bo mniejszej nie było), więc trochę popracuje nad jej zwężeniem (zwłaszcza okolice biustu), ale ona powinna być taka lejąca się, więc nie wiem czy to ktoś nawet zauważy. Ten łańcuszek.. jakby to opisać.. ona ma rozcięcie do kolona w przedniej części, po prostu materiał jest tak udrapowany, że jakby od tego łańcuszka (który jest taką aplikacją przyszytą) odchodzi drugi skrawek materiały zasłaniający to rozcięcie. Czyli rozcięcie widać tylko przy chodzeniu albo odpowiednim staniu. Wkleję trochę gorszej jakości zdjęcie jeszcze jedno, w którym to widać:
Mnie się ona na początku wydawała za ciemna, ale uznałam, że trudno - w różach i bladych kolorach jest mi nijak, białego nie założę także została czerń

Mam plan, żeby kupić trochę większą różę w kolorze krwistym. No i włosy będe miała raczej spięte i przylizane

Lata 20., lata 30.

A potem kiecka będzie fajna na Sylwestra

Teraz co do Imbira. Powiem Wam, że się biłam z myślami jeszcze wczoraj wieczorem. Zwłaszcza, że faktycznie poniekąd przyzwyczaiłam się do zwierzaka przez te zdjęcia. I faktycznie - to będzie do trzech razy sztuka.. Ale może właśnie tak miało być?

Imbir prawdziwy już znalazł rodzinę, która go od razu zarezerwowała, więc już teraz NA PEWNO żadnych zmian nie będzie. Pomotałam strasznie z tym wszystkim, ale mam nadzieję, że teraz będzie wszystko jasne i jak będę pisała o Imbirze (strasznie się przyzwyczaiłam do tego imienia) to będzie wiadomo, że już chodzi o NASZEGO!
Azzurra - praca jest w funduszach europejskich - pisanie projektów, wypełnianie wniosków itp. Czyli coś co chcę robić w życiu, bo już tego posmakowałam. Firma jest prywatna, mieści się na Pl. Kościuszki czyli chyba w dobrej lokalizacji prawda? Dojazd (nawet tramwajowy) mam bardzo dobry z naszego mieszkania, więc tylko się cieszyć. Ciekawa jestem teraz kiedy zacznę. Dlatego sprężam się i sprężam..
.. i jestem mile zaskoczona przez USC Starachowicki

Wyobraźcie sobie, że wysłałam im wniosek o odpis aktu urodzenia w zeszłą środę priorytetem. Mieli go w czwartek, a już w PIĄTEK odesłali ten akt do mojego usc! Także prawdopodobnie przyjdzie dzisiaj pocztą po 14 albo jutro (mam dzwonić). Wychodzi więc na to, że jutro z Przyszłym załatwimy usc!
A do tego udało mi się wreszcie znaleźć poradnię rodzinną i jutro o 17 idziemy na pierwsze spotkanie. Muszę tylko przerysować wykres temperatury jeśli babka by chciała, bo nie mamy miesiąca na jego robienie. Wytłumaczę, że wiem jak to robić i przez ostatnie miesiąc nad tym pracowałam

Ale może nie będzie takiej potrzeby.. W każdym razie dzień zaczął się super - czeka mnie jeszcze dzisiaj basen, a wieczorem urodziny siostry Przyszłego!
A tak w ogóle to chciałam Wam podziękować, że wpadacie na moją setkę. Lubię rano z kubkiem kawy w dłoni otwierać stronę forum i widzieć w swoim wątku kilka nieprzeczytanych postów

To miłe i dlatego dziękuję Wam wszystkim bardzo!