Takie WIELKIE dziękuję za rady!
Macie rację - z zakrytą i bez kwiata. Jak tylko się obronię i wrócę na lipiec i sierpień do Gorzowa, to od razu je zamówię. Dziubasek pisała, że tam dość łatwo można towar zwrócić, więc jeśli będę miałą wątpliwości, to po prostu wymienię. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za rady:)
Sylwanika - witaj rówieśniczko zodiakowa:) Widać baranki jakoś ciągnie do tej daty 2 września - moja koleżanka z roku (też baranica) zdecydowała się na ślub cywilny także 2 września. Mam nadzieję, że to szczęśliwa data, zwłaszcza że z Przyszłym jakoś tak od razu nam się spodobała

O pogodzie na razie wolę nie myśleć - mam nadzieję, że wtedy lato na dobre się rozkręci. Dzisiaj patrząc za ono, można się tylko załamać - burze, deszcze i wicher, a niby wiosna w pełni. Mam nadzieję, że siostra Przyszłego (bierze ślub 3 czerwca) będzie miała lepszą pogodę, bo wesele będzie nad jeziorem i jeśli do tego zacznie padać, to się utopimy w trawie..
Gosiaczekk - to na szyi jest niby w zestawie - to jest takie.. (nie przychodzi mi do głowy nic mniej dosadnego).. gówno, które uciska, przesuwa się i jeszcze bardziej by mnie "ustrajniało". Od razu mi się to nie spodobało i uznałam, że zwykły cienki łańcuszek z jedną perełką będzie jakiś taki bardziej pasujący. Zwłaszcza, że chcę ten łańcuszek pożyczyć od mojej Mamy, więc przy okazji załatwię sprawę czegoś "pożyczonego"

A dzisiaj tak w ogóle idę sobie na solarium, postanowiłam zacząć chodzić raz w tygodniu dopóki lato nie zawita, żeby chociaż przygotować się do opalania. Teraz jestem biała jak córka młynarza i przydałoby się nabrać nieco kolorku. Nie opalałam się właściwie od lata zeszłego roku, więc dzisiaj chyba zacznę spokojnie od 5 minut. A do tego od wczoraj uskuteczniam bardzo fajny zestaw ćwiczeń (z nowego numeru Claudii) - 15 minut wieczorem, nie sprawia mi dużo trudności, a zawsze to coś robione dla ud, brzucha i pośladków. No i wczoraj zaczęłam też stosować ten fioletowy krem antycellulutiowy z Avonu - już widzę, że to rewelacja. Skórę mam gładką jak pupcia niemowlęcia, napiętą i jakoś taką... no fajniejszą

Zobaczymy co będzie za 8 tygodni - wtedy ma mi się obwód ud zmniejszyć o 3cm