85 dni!Właśnie dzwoniłam do Aparta, ale oczywiście nic z tego - na razie jeszcze obrączek im nie dowieźli

Babka ma do mnie zadzwonić, gdy już dojadą, bo następną dostawę mają przed 15. Jak ich w tej dostawie nie będzie, to się zdenerwuję! Ja chcę JUŻ!
Poza tym miałam pierwszy z koszmarów sennych. Był okropny. Śniło mi się, że poszłam na przymiarkę sukni (którą mam na początku sierpnia) i okazało się, że spódnica nie chce mi przejść przez uda, bo jestem za gruba! Oczywiście obudziłam się zlana potem i solennie sobie obiecałam, że żadnych więcej wyskoków wysokokalorycznych. Oczywiście dopiero teraz sobie uzmysłowiłam, że przecież spódnicę zakłada się przez górę, ale cóż.. Sny to sny

Koszmar sugestywny i naprawdę nie chciałabym takiej sytuacji, że przyjeżdzam na początku sierpnia na przymairkę, a tu się okazuje, że zamek nie chce się dopiąć.. Chyba bym się zapadła pod ziemię ze wstydu.. Od lipca karnet na basen i na wodny aerobic! Nie ma co!
A z najnowszych moich wymyśleń:
Dekoracja sali będzie biała, więc wymyśliłam, że chciałabym zamówić takie karty menu (bez nadruku w środku i bez podklejonej kartki, żeby móc ją samemu zadrukować):
Koszują 2,49/sztuka i tak sobie myślę, że zamówiłabym 30-35 na ok. 70 gości. Starczy?
Teraz winietki. Tutaj mam ciężki orzech do zgryzienia, bo jest kilka rodzajów, które mi się podobają. Też chcę je sama zadrukować, kosztują 1,10/szt i kupiłabym 80.
No i na koniec etykiety na butelki z wódką. Trzeba tutaj rozróżnić przyklejaną etykietę, a przywieszaną zawieszkę. Zawieszka podoba mi się bardziej i jest tańsza - kosztuje 55gr za sztukę, są pakowane po 10, także chyba kupiłabym 50. Oto jak wygląda:
A etykiety kosztują 1,10/szt. + oczywiście kasa za druk na nich. Jeśli już to wahałabym się między takimi:
Co myślicie?