Autor Wątek: Odliczanko Marty i Rafcia do najpiękniejszego dnia w życiu!!  (Przeczytany 67800 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Odliczanko Marty i Rafcia do najpiękniejszego dnia w życiu!!
« Odpowiedź #420 dnia: 10 Czerwca 2006, 18:02 »
Ależ mam zaległosci w czytaniu :) ale już nadrabiam :) Martuś nie przejmuj sie egzaminami, bo jak człowiek w takiej euforii zyje to żadne egzaminy nie są straszne i z pewnością będą same piątki! A obrączki bardzo ładne, choć jak dla mnie za bardzo wybajerowane, ale przecież nie chodzi o to, żeby się podobały wszystkim w koło - najważniejsze, że wam się bardzo podobają i to, że są wasze.....
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #421 dnia: 10 Czerwca 2006, 18:42 »
Marta, gratuluję :) Ale nawet przez chwilkę nie pomyślałam, że może być inaczej :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #422 dnia: 10 Czerwca 2006, 23:37 »
Marta gratuluję zaliczeń oby tak dalej  :D
Macie śliczne obraczki, nam też sie bardzo podobały ale niestety cena juz mniej  :roll:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #423 dnia: 11 Czerwca 2006, 22:40 »
Cytat: "monika_mf"
Martuś nie przejmuj sie egzaminami, bo jak człowiek w takiej euforii zyje to żadne egzaminy nie są straszne i z pewnością będą same piątki!

Ja bym po prostu chciała jak najszybciej mieć "z głowy" zaliczenia i egzaminy, żeby zająć się przygotowaniami pełną parą. :)

A obrączki bardzo ładne

Dziękuję Moniczko! :)

jak dla mnie za bardzo wybajerowane, ale przecież nie chodzi o to, żeby się podobały wszystkim w koło - najważniejsze, że wam się bardzo podobają i to, że są wasze.....

My też wychodzimy z tego założenia, że to przecież my je będziemy nosić już do końca życia i muszą być przynajmniej dla nas wyjątkowe. :)

Cytat: "azzurra"
Marta, gratuluję  Ale nawet przez chwilkę nie pomyślałam, że może być inaczej

Dziękuję Azzura i bardzo się cieszę, że we mnie wierzyłaś. :)

Cytat: "aniula"
Marta gratuluję zaliczeń oby tak dalej

Dziękuję Aniula i też mam nadzieję, że dalej też nie będzie tak źle.  :)

Macie śliczne obraczki,

Aniulko jeszcze raz dziękuję i cieszę się, że się podobają.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #424 dnia: 11 Czerwca 2006, 23:19 »
61 dni[/size]

Dzisiaj moja Kochana Mamusia kupiła sobie ubranko na wesele.  :)
Bardzo się cieszę, bo bardzo się martwiła co ona sobie kupi.
Ubranko to gorset, spódnica (coś jakby rybka) i do tego malutka marynareczka. Kolorek jasna zieleń (taka pistacja). Do tego jeszcze dokupiliśmy szaliczek i oczywiście dobraliśmy buciki i torebkę.
Także Mama może iść na wesele choćby jutro. :)  
Wygląda ślicznie i najważniejsze, że sama sobie się podoba. Bardzo się martwiła, żeby nie wyglądać grubo.

Dzisiaj też mój Rafcio kupił sobie buciki do ślubu.  :)  
Ma już wszystko kupione do ubrania do ślubu.  :)

Dzisiaj też byliśmy w kościele i po mszy bylismy u ksiedza (taki super ksiądz), żeby się spytać czy  12 sierpnia jest na urlopie, bo chcieliśmy, aby udzielił nam ślubu. I niestety ksiądz w tym czasie jedzie w dziećmi do Karpacza i nici z naszych planów, aby to on udzielał nam ślubu...troche się zmartwiłam,   :(  ale co zrobić...głową muru nie przebiję.  :roll:

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #425 dnia: 12 Czerwca 2006, 00:36 »
Cytat: "Marta"
Dzisiaj moja Kochana Mamusia kupiła sobie ubranko na wesele.  
Ubranko to gorset, spódnica (coś jakby rybka) i do tego malutka marynareczka. Kolorek jasna zieleń (taka pistacja). Do tego jeszcze dokupiliśmy szaliczek i oczywiście dobraliśmy buciki i torebkę.
Także Mama może iść na wesele choćby jutro.

No prosze ma kreację gotowa szybciej niż Ty. Moja za każdym razem jak dzwoni pyta co ona ma na siebie włożyć  :roll:  ( dwie córki już za mąż wydała to powinna wiedzieć - no nie?) teściowa zresztą też.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #426 dnia: 12 Czerwca 2006, 09:42 »
Martuś cieszę się, że Twoja mama nabyła dla siebie strój na Ten jakże ważny dla niej dzień.  Pamiętam ile miałam problemu ze swoją mamą też obawiała się, że nie będzie dobrze wyglądać, że będzie gruba...Ale udało jej się :D Wierzę, że będzie wyglądała ślicznie :D

Jeżeli chodzi o księdza...cóż ponownie przypomina mi się sytuacja z własnego ślubu...zaprosiłam na ślub i wesele znajomego księdza (przez 10 lat śpiewałam w zespole kościelnym), który niestety nie mógł przyjechać...Było mi smutno i to bardzo...mszę odprawił Proboszcz...była piękna...Także nie ma tego złego...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #427 dnia: 12 Czerwca 2006, 12:56 »
No prosze ma kreację gotowa szybciej niż Ty.

No właśnie. :)  Mama już jest ubrana, Tatuś prawie też, Rafcio ubrany, moja Siostra i Szwagier też. Generalnie wszyscy mają już ubranka oprócz Rafała Mamy, mojej Siostrzenicy Karolinki i mnie. Sukienka moja i Siostrzenicy jeszcze jest w trakcie szycia. :)

Moja za każdym razem jak dzwoni pyta co ona ma na siebie włożyć  ( dwie córki już za mąż wydała to powinna wiedzieć - no nie?) teściowa zresztą też.

O, tak ma już doświadczenie Twoja Mamusia. :)

Cytat: "demka"
Martuś cieszę się, że Twoja mama nabyła dla siebie strój na Ten jakże ważny dla niej dzień. Wierzę, że będzie wyglądała ślicznie  

Ja się baardzo cieszę, bo moja Mama biedna była już w rozpaczy co ona na siebie włoży, żeby ładnie wyglądać jak na Mamę przystało.  :)

Cytat: "demka"
Jeżeli chodzi o księdza...cóż ponownie przypomina mi się sytuacja z własnego ślubu...zaprosiłam na ślub i wesele znajomego księdza (przez 10 lat śpiewałam w zespole kościelnym), który niestety nie mógł przyjechać...Było mi smutno i to bardzo...mszę odprawił Proboszcz...była piękna...Także nie ma tego złego...

Czyli Demeczko wiesz co ja czuję...mnie jest przykro po prostu.  :(
Ale może faktycznie nie ma tego złego.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #428 dnia: 12 Czerwca 2006, 13:08 »
Dzisiaj moja Kochana Mamusia kupiła sobie ubranko na wesele. Smile

Marta moja Mama też ma już strój na ślub i wesele. I dokładnie tak jak Twoja martwiła się, że we wszystkim jej będzie nie ładnie i że grubo wygląda. A kupiła sobie śliczny komplecik :D

Kolorek jasna zieleń (taka pistacja).

To dokładnie tak jak u nas :mrgreen:

Jestem pewna, że nasze mamy będą pięknie wyglądać. W końcu dla nich to też jest Wielki Dzień :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 12 Czerwca 2006, 13:12 »
Cytat: "Ecia"
Marta moja Mama też ma już strój na ślub i wesele. I dokładnie tak jak Twoja martwiła się, że we wszystkim jej będzie nie ładnie i że grubo wygląda. A kupiła sobie śliczny komplecik  

Marta napisał/a:
Kolorek jasna zieleń (taka pistacja).

To dokładnie tak jak u nas  

Jestem pewna, że nasze mamy będą pięknie wyglądać. W końcu dla nich to też jest Wielki Dzień

To świetnie, że Twoja Mama też ma już ubranko.  :)  Mamy już z głowy marudzenie  :wink:  naszych Mam, że będą grubo wyglądać.  :)
I też nasze Mamy będą miały taki sam kolorek ubrania. :)
Na pewno będą ślicznie wyglądać w tym ważnym również i dla nich dniu.  :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #430 dnia: 12 Czerwca 2006, 13:38 »
Dzisiaj są dokładnie 2 miesiące = 60 dni[/size] do naszego najważniejszego dnia.  :skacza:  
Czas leci jak szalony, a te dwa miesiące to dopiero szybko zlecą. :)
Dziasiaj u mnie jest przepiękna słoneczna pogoda i mam nadzieję i bardzo bym chciała, żeby za dwa miesiące też taka była.  :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #431 dnia: 12 Czerwca 2006, 19:29 »
Dziasiaj u mnie jest przepiękna słoneczna pogoda i mam nadzieję i bardzo bym chciała, żeby za dwa miesiące też taka była.

Na pewno Martuś będzie :D:D:D:D:
 a co do mamy- to gratuluję no i rzeczywiście tylko pozostało jej czekać na ślub :D:D:D:d
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 12 Czerwca 2006, 23:10 »
Cytat: "Lea"
Marta napisał/a:
Dziasiaj u mnie jest przepiękna słoneczna pogoda i mam nadzieję i bardzo bym chciała, żeby za dwa miesiące też taka była.

Na pewno Martuś będzie :

Lea musimy trzymać mocno kciuki, żeby była pięknia pogoda w sierpniu. :D

Cytat: "Lea"
a co do mamy- to gratuluję no i rzeczywiście tylko pozostało jej czekać na ślub :d

Dziękuję Lea! :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #433 dnia: 12 Czerwca 2006, 23:25 »
Na Rafcia obrączce wydrukowana jest data i napis "Martusia", a na mojej też oczywiście data i napis "Rafcio".  :)
Fajnie będzie za kilkanaście lat popatrzeć na obrączkę i przeczytać nasze zdrobiałe imiona. :)

Martusiu śliczne obrączki.

My chyba naprawdę idziemy wspólnymi myślami, bo u nas też będą nasze imiona i data ślubu (ale na mojej Rafał, a na Rafała Dorota, bez zdrobnień, tak jakoś się nad tym nie zastanawialiśmy, żeby zdrobnić nasze imiona).

Następną sprawą jest to, że moja mama też kupiła sobie piękny strój na wesele i też wczoraj.

Fajny zbieg okoliczności.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #434 dnia: 12 Czerwca 2006, 23:34 »
Cytat: "Dorota77"
Martusiu śliczne obrączki.

Dziękuję Dorotko! :)

My chyba naprawdę idziemy wspólnymi myślami, bo u nas też będą nasze imiona i data ślubu (ale na mojej Rafał, a na Rafała Dorota, bez zdrobnień, tak jakoś się nad tym nie zastanawialiśmy, żeby zdrobnić nasze imiona).

My też się zastanawialiśmy nad tym czy zdrobnić nasze imiona...ale stwierdziliśmy, że jednak tak. Miłe to pewnie będzie jak za kilkanaście lat spojrzymy na obrączki i przeczytamy te nasz zdrobiałe imiona.  :)

Marta napisał/a:

Następną sprawą jest to, że moja mama też kupiła sobie piękny strój na wesele i też wczoraj.

Fajny zbieg okoliczności.

Gratuluję Dorotko zakupionego przez Twoją Mamę ubranka...i faktycznie kolejny zbieg okoliczności.  :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 13 Czerwca 2006, 13:20 »
59 dni[/size]

Dzisiaj byliśmy w USC. Załatwilismy wszelkie formalności i otrzymaliśmy zaświadczenie o braku przeciwskazań do zawarcia związku małżeńskiego.
Pani w urzędzie zadała oczywiście kilka pytań m.in. jaki nazwisko przymuję. Oczywiście przymuję nazwisko mojego Rafcia, choć ciężko mi będzie się rozstać ze swoim, bo bardzo mi się podoba.  :roll:  
Później Pani w urzędzie dała nam czasopismo "Ślub marzeń".
Cieszę się, że kolejną sprawę mamy już załawioną i teraz jakoś czuję się jakbyśmy byli już "jedną nogą małżeństwem".   :skacza:

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #436 dnia: 13 Czerwca 2006, 13:44 »
Marta ja mam 25 dni do slubu a do USC idziemy dopiero dziś  :roll:  A to wszystko Włodka wina, bo ciaglę do późna pracuje  :evil:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 13 Czerwca 2006, 13:51 »
Marta ja mam 25 dni do slubu a do USC idziemy dopiero dziś

Aniula nie martw się to za bardzo nie ma znaczenia ile dni przed ślubem idzie się do USC. Ważne tylko, żeby nie iść ponad 3 miesiące wcześniej, bo dokumenty są ważne tylko 3 miesiące.  :)

A to wszystko Włodka wina, bo ciaglę do późna pracuje

My też właśnie wybralismy się teraz, bo w tym tygodniu mój Rafcio pracuje na druga zmianę dlatego chcieliśmy to już załatwić. Czasami praca nie pozwala na załtwienie niektórych spraw.
W przyszłym tygodniu planujemy iść do ksiedza ze wszystkimi dokumentami, bo już mamy cały komplet.  :)

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #438 dnia: 13 Czerwca 2006, 13:59 »
Marta a nie wiesz czy można iść do kościoła z tymi dokumentami samemu. Bo ja chce iśc w piątek - mam urlop ( no i będę wtedy w Bydgoszczy ) a Włodu pracuję. Mam nadzieję że bedę mogła sama to pozałatwiać.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 13 Czerwca 2006, 14:13 »
Marta a nie wiesz czy można iść do kościoła z tymi dokumentami samemu.

Aniulko wydaje mi się, że tak. Włodek byłby potrzebny gdybyście chcieli spisywać protokół, ale z tego co doczytałam w Twoim wątku to protokół macie już zaliczony nie?
Więc myślę, że nie trzeba być już razem, żeby donieść papiery...no chyba, że ksiądz jest jakiś bardzo upierdliwy.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #440 dnia: 14 Czerwca 2006, 12:08 »
Jak już pisałam wcześniej w niedzielę mój Rafcio kupił sobie buciki do ślubu.
A to te buciki:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #441 dnia: 14 Czerwca 2006, 13:10 »
Martus-udalo mi sie nadrobic zaleglosci w twoim watku :D troche tego bylo ale przeczytalam to jednym tchem :D  a teraz zrobie takie malutenkie krociutkie podsumowanko,a od dzisiaj bede juz na biezaco :D
-bardzo sie ciesze, ze  z suknia jak na razie wszystko w porzadku. Bedziesz wygladac na pewno olsniewajaco :mrgreen:
- z ta kucharka to faktycznie macie przeboje,ale jestem pewna,ze jedzonko zrobione przez te druga bedzie wysmienite-mniam :D
-menu powalilo mnie na kolana :mrgreen:  :mrgreen: tyle pysznosci az mi slinka cieknie :D
-gajerek dla rafala i koszula sa po prostu de besciarskie. bardzo,ale to bardzo podoba mi sie ten garnitur, normalnie juz nie moge sie doczekac Waszych zdjec -ach... :D
- bolerko to super pomysl. ja najpierw nie chcialam miec nic na ramionach ale potem doszlam do wniosku,ze jednak nie pojde do kosciola z odslonietymi ramionami i tez bede mie bolerko tyle,ze koronkowe
-a co do walca to bede trzymac kciuki abyscie pieknie go zatanczyli. odrobina samozaparcia i zobaczysz jak wam to ieknie pojdzie :D  :D  :D
-acha i jeszcze stli do szampana-pomysl jest super.my tez bedziemy miec cos w tym stylu. ostatnio jak bylam na naszej sali to wlasnie przez przypadek uylyszalam,ze lokal cos takiego przygotowuje.podsune im tylko pomysl z czerwonym szampanem :D

a tak  to wasze przygotowania ida jak burza do przodu i oby tak dalej :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #442 dnia: 14 Czerwca 2006, 13:36 »
Cytat: "Agutka"
Martus-udalo mi sie nadrobic zaleglosci w twoim watku  troche tego bylo ale przeczytalam to jednym tchem

Agutka cieszę się bardzo, że znalazłaś chwilę czasu, aby przeczytać zaległości.  :)

-bardzo sie ciesze, ze z suknia jak na razie wszystko w porzadku.

Ja też się cieszę i mam nadzieję, że już za niedługo będę ją mieć już w domku.  :)

z ta kucharka to faktycznie macie przeboje,ale jestem pewna,ze jedzonko zrobione przez te druga bedzie wysmienite-mniam

Tyle co ja nerwów straciłam przez tą sytuację to świat nie widział. Ale jak na razie to z tą nową kuchareczką wszystko jest ok i mam nadzieję, że tak już pozostanie do 12 sierpnia.  :)

menu powalilo mnie na kolana   tyle pysznosci az mi slinka cieknie  

Dziękuję! :)

gajerek dla rafala i koszula sa po prostu de besciarskie. bardzo,ale to bardzo podoba mi sie ten garnitur,

Dziękuję Agutko, aż mnie zawstydziłaś. :oops:

bolerko to super pomysl. ja najpierw nie chcialam miec nic na ramionach ale potem doszlam do wniosku,ze jednak nie pojde do kosciola z odslonietymi ramionami i tez bede mie bolerko tyle,ze koronkowe

Właśnie Agutko ja zauważyłam, że na początku gdy zamawia się suknię to nawet się nie myśli o tym, aby zakryć ramiona i plecy w kościele, a później im bliżej ślubu tym więcej dziewczyn decyduje się na okrycie.  :)

a co do walca to bede trzymac kciuki abyscie pieknie go zatanczyli. odrobina samozaparcia i zobaczysz jak wam to ieknie pojdzie

Dziekuję i trzymaj kciuki Agutko, bo my nadal jesteśmy na etapie ćwiczeń.  :)

acha i jeszcze stli do szampana-pomysl jest super.

Pomysł moim zdaniem jest rewelacyjny, bo ten stolik wygląda fantastycznie. :)

a tak  to wasze przygotowania ida jak burza do przodu i oby tak dalej

Przygotowania muszą iść do przodu, bo czasu coraz mniej zoastało.  :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #443 dnia: 14 Czerwca 2006, 13:55 »
bo czasu coraz mniej zoastało

i juz za momencik Martusia bedzie zonka :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: alez rewelacyjnie :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 14 Czerwca 2006, 14:01 »
Marta napisał/a:
bo czasu coraz mniej zoastało

i juz za momencik Martusia bedzie zonka    alez rewelacyjnie

Jakoś tak jeszcze się nie mogę przywyczaić, że już za niedługą będę żoną, a mój Rafał mężem.  :serce:  I że będziemy nosić obrączki na palcach. Dopiero tak po mału to do mnie dociera.
 :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #445 dnia: 14 Czerwca 2006, 14:35 »
Jakoś tak jeszcze się nie mogę przywyczaić, że już za niedługą będę żoną, a mój Rafał mężem. serce I że będziemy nosić obrączki na palcach. Dopiero tak po mału to do mnie dociera.

Do mnie też zaczyna docierać, że nie długo będę żonką, ale my to już czujemy się jak stare małżeństwo, tylko bez papierka i obrączek.  :lol:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #446 dnia: 14 Czerwca 2006, 14:40 »
Jakoś tak jeszcze się nie mogę przywyczaić, że już za niedługą będę żoną, a mój Rafał mężem.

wiesz Martus co mi pomoglo aby sie szybko przyzwyczaic do takiej mysli? po slubie baaaaardzo baardzo czesto mowilam do Andreasa i o nim moj maz :mrgreen: wlasnie nie "Andreas" tylko moj maz to i tamto :D no i to mi pomoglo do szybkiego przyzwyczajenia sie do takiego stanu rzeczy. bardzo milego zreszta :serce:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #447 dnia: 14 Czerwca 2006, 14:42 »
wlasnie nie "Andreas" tylko moj maz to i tamto

A ja się zawsze śmiałam, jak koleżanki, które wyszły za mąż przestawały mówić na ukochanych po imieniu, tylko "mój mąż"  :mrgreen:

Teraz sama się nie mogę doczekać, kiedy będę tak mogła na Szymusia mówić  :P

I koleżanki będą się śmiały, tyle ich  8)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 14 Czerwca 2006, 16:59 »
Do mnie też zaczyna docierać, że nie długo będę żonką, ale my to już czujemy się jak stare małżeństwo, tylko bez papierka i obrączek.

Dorotko jesteście już z Rafałem tyle lat razem, że wcale się nie dziwię.  :)

Marta napisał/a:
Jakoś tak jeszcze się nie mogę przywyczaić, że już za niedługą będę żoną, a mój Rafał mężem.

wiesz Martus co mi pomoglo aby sie szybko przyzwyczaic do takiej mysli? po slubie baaaaardzo baardzo czesto mowilam do Andreasa i o nim moj maz  wlasnie nie "Andreas" tylko moj maz to i tamto  no i to mi pomoglo do szybkiego przyzwyczajenia sie do takiego stanu rzeczy. bardzo milego zreszta

Agutko ja też po ślubie będę tak mówić, żeby móc się nacieszyć z nowego stanu rzeczy.  :D

Cytat: "azzurra"
Teraz sama się nie mogę doczekać,

Chyba większość z nas się nie może doczekać. Zobaczymy jak to będzie czy nie będziemy się czasem mylić i mówić zamiast mąż to imię naszego wybranka. :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #449 dnia: 14 Czerwca 2006, 22:06 »
Hi hi - coś faktycznie w tym jest, że mówi się do znajomych o mężach "mój mąż" - ostatnio złapała mnie na tym koleżanka i nawet mi "wypomniała", że tak mówię he he!
Ale się nie przejęłam i nadal tak będę mówić o moim Tomusiu - bo to w końcu MÓJ MĄŻ, prawda?  :wink:
Tak trzymaj Martuś! To wyróżnienie i olbrzymie szczęście mieć wspaniałego, kochanego i kochającego męża  :serce: