Martus-moja kolezanka kiedys tego uzywala i troszeczke jej to pomoglo-usunelo szarawy nalot po kawie i herbacie, ale jakichs spektakularnych efektow nie bylo.
Czytałam opinie ludzi w internecie na temat tego preparatu i większość była zadowolona. Kuzynka mojego Szwagra jest stomatologiem i mówiła, że jest to bezpieczny środek, bo kilka jej znajomych stomatologów używało tego środka. Dlatego zaufałam, że jest to bezpieczne.
Z resztą rozmawiałam kiedyś z Monią i sama mówiła, że 10% stężenie tlenku karbamidu jest bezpieczne. Ja chciałam początkowo sobie kupić 32% stężenie, ale Monia mnie uprzedziła, że by mi to dziąsła wypaliło.
Ale zobaczymy jak na Twoje zabki to zadziala
Sama jestem bardzo ciekawa.
No właśnie, ja tez nie moge się doczekać robienia zakupów, a przede wszystkim dekoracji Cieszę, się że sama bede miała na wszystko wpływ i ze potrawy wymyslamy sami a nie wybieramy tylko z oferty restauracji. Mam nadzieję tylko, że wytrzymam to fizycznie
Aniula ja też się bardzo cieszę, że mogliśmy sami sobie uzgodnić potrawy. I też mam wielką nadzieję, że fizycznie to wytrzymam.
Aniula będzie dobrze.
Marta napisał/a:
Dzisiaj kupiłam sobie w aptece preparat do wybielania zabków "Biała Perła".
Moja siostra tez miała, trochę pomogło, ale dużo też zależy od tego jakie mamy zęby.
Też właśnie słyszałam, że to bardzo dużo zależy jakie ma się ząbki. Jedna osoba będzie widzieć duży pozytywny efekt druga natomiast może nie być, aż tak zadowolona.
Marta my też będziemy robili sami zakupy, ale dekorację robi nam znajoma, więc nasze zaangażowanie będzie nieco mniejsze niż Wasze, bo wszystko robicie sami od "a" do "z".
Anielko czyli można powiedzieć, że też wszystko załatwiacie prawie sami.