13 dni[/size]
Wczoraj zamówiliśmy kwiaty w kwiaciarni gdzie robią piękne bukiety i pracują moje dwie koleżanki. Obiecały, że zrobią piękne. Dodatkowo w piątek dzień przed ślubem, gdy będziemy wracać z kościoła ze spowiedzi mamy wpaść do kwiaciarni i popatrzeć na kwiaty jakie przywiozą...czy będą mi się podobać czy nie.

Zamówilismy kwiaty dla mnie czyli: zwisający jak ja to mówię wylewny bukiet z róży i eustomy. Bukiet ma być biało - różowy. Jeżeli będzie ładna różowa eustoma to róże będą białe nastomiast, gdy czasem nie będzie eustomy różowej eustomy to będą różowe róże i białe eustomy. Plus do tego oczywiście butonierka.

Kwiaty dla świadkowej: okrągły bukiecik z herbacianych róż plus butonierka.

Kwiaty na samochód muszę przynieść fotkę naszego Chryslera, żeby dziewczyny mogły dobrać coś odpowiedniego.

Kosze kwiatów dla naszych Rodziców.
Wczoraj też kupiliśmy wodę mineralną...na szzeście kupiliśmy. Nie wiem jak jest u Was w regionie, ale u nas w sklepach i marketach, a na dodatek w Marko zaczyna brakować wody mineralnej.

Wczoraj jak zajechaliśmy do Makro to myślałam, że się rozryczę, bo ludzie dosłownie wyrywali sobie mineralną z rąk.

Kupiliśmy tylko niegazowaną (ostatnie zgrzewki), a po gazowaną musieliśmy jechać do Auchan. Na szczeście kupilismy.
Cena za wodę poszła do góry i są okropne braki. Kilka rozlewni jest już zamkniętych z powodu suszy. Generalnie zaczał sie problem z wodą.
Dlatego jeżeli ktoś z Was sam będzie musiał kupować napoje to radzę jak najszybciej zakupić wodę mineralną, bo przynajmniej u mnie w regionie jest już jej brak.
Zapytajcie się też w restauracjach czy są odpowiednio zaopatrzeni w wodę mineralną.
Ja bym w życiu nie pomyślałam, że stracę tyle nerwów przed wodę mineralna.

Teraz już mam głowę spokojną.