Czesc dziewczynki!! Tak jestem dzis zapracowana ze nie mialam kiedy wskoczyc na forum..teraz sie rozluznilo i wkoncu moge cos skrobnac a ze tyle naskrobalyscie to czytam i zapisuje na kartce co odpisac zeby nie pominac niczego

, a wiec:
AndziaK ja chyba nie bede kupowac obraczek u jakis znanych jubilerow bo oni czerpia z tego ze maja marke i przez to ich produkty sa 3 razy drozsze. Pojde do zwyklego jubilera gdzie obraczki sa rownie piekne a nie tak strasznie drogie!! Na mnie nie zarobia
Cafe Jezeli chodzi o ta prezentacje to bedzie puszczona po oczepinach najprawdopodobniej i po podziekowaniu dla rodzicow bo to tez bedzie taka mala forma podziekowania poniewqaz beda tam w prezentacji zdjecia naszych rodzicow rowniez ze slubu oraz podziekowanie ze to dzieki nim jestesmy na swiecie i teraz bierzemy slub. Bedzie podklad muzyczny i napisane komentarze, ktore ktos z nas bedzie czytal
Ewelina_Michal ale mnie nastraszylas z tymi dodatkami i ich roznorodnoscia w sklepach

Nawet sie tym jeszcze nie interesilam...ale na szczescie nie bede miec rekawiczek bo moje raczki krotikie to rekawiczki by je skrocily namaxa.
Aniutek bukiet z kali jest przesliczny, mnie rowniez sie bardzo podoba a jak powiedzialam tesciowej ze chce miec z kali to zaczela na mnie dziiwnie patrzec ze to grobowe kwiaty i na nieszczescie, ale mam ja gdzies i jak mi nic innego w oko nie wpadnie to beda kalie

Zreszta juz to powiedzialam Grzesiowi i powiedzial ze moge robic co mi sie podoba i nie patrzec na matke jego