Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 65728 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
oo fajnie, jeden głos poparcia ;D

Ja będę robiła zawieszki podobne do tego wzoru: http://s5.ifotos.pl/img/P1060936p_rrnrqxw.JPG  i winietki w ten deseń:)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Bardzo fajne zawieszki ;D
I ja też będę mieć na każdą butelkę zawieszkę, co prawda ja nie robię tylko kupuje, ale na każdą butelkę jedna zawieszka :D

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Fajne te zawieszki ja zrobilam na polowe butelek w koncu nawet jak braknie to po polnocy i tak nikt na nie uwagi nie bedzie zwracal :-) najgorsze bylo robienie kokardek chociaz ja robilam na zaproszenia winietki i zawieszki wiec zycze cierpliwosci :-)

Offline emm-a

• Chuck Norris
zamówiłam zawieszki tam gdzie zaproszenia i tez mamy na każdą butelkę, tylko jeszcze butelek nie ma  ;) :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
nusiak ja tez robie podobne zawieszki i winietki :D super robotka nie bedziesz zalowac! ;D sa sliczne ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
nusiak, a Ty zbierasz dokumenty w swojej parafii i dopiero wtedy dostajesz pozwolenie na ślub u Dominikanów?
bo my mamy zbierać wszystkie papiery już u nich, ze swojej parafii do ktorej teraz należę, chcę wziać tylko pozwolenie na ślub u Dominikanów
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
My też:), ale żeby wpisali nas do nowej parafii potrzebują nasze akty chrztu:) jak to ksiądz powiedział wczoraj " skąd mam wiedzieć, że nie ściemniacie, a może nie jesteście stanu wolnego :) " to był żart z jego strony. My po prostu mieszkamy już tutaj 3 miesiące i zgodnie z prawem będziemy tu należeć do Kościoła, jak dostarczymy akty chrztu i wciągną nas na liste parafian, to wystawią pozwolenie na ślub w innym kościele i wszystkie dokumenty u Dominikanów już będziemy zbierać:)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ksiądz fajny, że żartuje z wami ;)

Offline nusiak
  • maniak
Znalazłam nowy bukiecik ;D, ponieważ zamówiłam już wszystkei artykuły do robienia winietek, zawieszek i planu gości:D (będzie w tych samych barwach co reszta) - najważniejszy akcent to ciemna fuksia - tasiemki:D...Dlatego pokażę Wam bukiet, który mnie chwycił za serduszko:D...najbardziej podobają mi się te małe kwiatuszki, bo ja na sukni mam motyw takich kwiatów z ostrymi płatkami:)

PM miałby krawat w odcieniu tego najjaśniejszego różu, żeby nie było za ostro (choć jak już mówiłam On się na wszystko zgadza ;D), a do butonierki tą najciemniejszą+biały akcent ;)...
Ale mi się podoba ten bukiet:D

[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
Albo taki, tylko jakiś biały akcent by się przydał :)..a może i nie;)

[/url]  [/url]

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Dziewczyny gdzie wy takie piekne bukiety znajdujecie ?? Bardziej podoba mi sie ten drugi :-)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
A mi bardziej się podoba pierwszy ;)

Offline nusiak
  • maniak
Ten pierwszy pasuje bardziej do mojej sukni:D
Tutaj pokracznie wycięty bukiet, sorki ale w pracy to mam tylko painta ;D

[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
tak na marginesie, to nie mogę się napatrzeć na moją suknię:D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
bo Twoja suknia jest piekna to sie nie dziwie ;) pierwszy bukiecik jest przepiekny ;D

Offline nusiak
  • maniak
Nasze suknie wszystkie są piękne ;D, dlatego takie tu uśmiechnięte na forum siedzimy ;D.

Ale fajnie się złożyło!:D dostałam na jutro dzień wolnego, więc śmignę do tej parafii po świadectwo chrztu:D. Jest ono ważne 6 miesięcy, więc jedno będzie z głowy:). Później plan dnia, biblioteka...bo pracę trzeba jakoś tworzyć:P, ma być oddana do końca marca, ale znajomi mnie pocieszają, że oni magisterkę tak odkładali i w końcu 2 tygodnie dało rade napisać ;). Podniosło mnie to na duchu:P, tym bardziej że nie muszę robić żadnych badań itp. Z drugiej strony muszę się pilnować, żeby sprawdzać ustawy, aby nie walnąć babola jakiegoś....Pisze o testamentach:P

Jutro też jedziemy w końcu do Jachtowej:D, więc zapytam o wszystko co mnie nurtuje i....nie mogę się doczekać aż przyjdą materiały na te wszystkie zawieszki, winietki itp:D....ale będzie zabawa hehe. Jakoś to połączę z egzaminami, pisaniem licencjata, szkołą, siłownią i pracą:D aaa i jeszcze czas dla mojego PM, żeby nie było zaniedbywania;).
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
pierwszy bukiet śliczny, drugi ładny  :D

ja swoja magisterkę pisałam też krótko, jakoś sie ociągałam, a potem jak już czułam nóż na gardle i nie mialam wyjscia - napisałam  :D

a na podyplomówkach to weekend starczal na napisanie pracy  :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Super, że jutro dzień wolny, to sama pozałatwiasz z tymi aktami chrztów :skacza:

Offline nusiak
  • maniak
wolałabym takie wolne, że się mogę wyspać:P. Nic jednak z tego;), biuro parafialne czynne 9:00-10:00 hehe
[/url]  [/url]

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
wow ładny , bardzo mi się podoba kocham róże, ale chce fioletowe i białe pomieszać :)

Znalazłam nowy bukiecik ;D, ponieważ zamówiłam już wszystkei artykuły do robienia winietek, zawieszek i planu gości:D (będzie w tych samych barwach co reszta) - najważniejszy akcent to ciemna fuksia - tasiemki:D...Dlatego pokażę Wam bukiet, który mnie chwycił za serduszko:D...najbardziej podobają mi się te małe kwiatuszki, bo ja na sukni mam motyw takich kwiatów z ostrymi płatkami:)

PM miałby krawat w odcieniu tego najjaśniejszego różu, żeby nie było za ostro (choć jak już mówiłam On się na wszystko zgadza ;D), a do butonierki tą najciemniejszą+biały akcent ;)...
Ale mi się podoba ten bukiet:D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Nie pomyślałam o tym wyspaniu się ;) ale zawsze możesz iść spać jak załatwisz sprawy w biurze :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Bukiet jest bardzo ładny :) i do sukni super pasuje :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Pierwszy jest piękny  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Drugi mi się nie podoba :)

Offline nusiak
  • maniak
Wracam właśnie z Pojuch i mam świadectwo chrztu, jeden dokument z głowy:P. Teraz jade do biblioteki po książki do mojej pracy. U nas od kilku dni awarie SEC i mamy lodówke z mieszkanie. Po 17-19 st., trzeba się dużo tulić zanim naprawią na fest;). Mam ze sobą foto bukietu, obadam ceny w moich rejonach:D. kończę pisać bo jadę w autobusie i zagląda mi ktoś przez ramię:P
[/url]  [/url]

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
śliczny bukiet nr 1!!!!   :Serduszka:

ten drugi już mniej mi się podoba
choć masz rację że pomogłaby mu nutka białego... a może frezje?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
nusiak super ze zalatwilas ;D
17-9 stopni.. heh dla mnei najlepsza temperatura do spania na pewno.. ;p a w dzien no ok 20 lubie ;p ale 19 to juz ciepelko dla mnei ;p
tylko ze ja mieszkam na parterze... i dostajemy rachunki za gaz ok 500zl majac nastawione na 18 max 20 stopni zima hehe ;p masakra ;]

Offline nusiak
  • maniak
w jednym pokoju to jeszcze bym zniosła taką temperaturę, ale w łazience....wczoraj jak się kąpałam to szampon, odżywka normalnie jak z lodówki hehe. Jednak już jest dobrze, przyszłam do domku i ogrzewanie działa:). My ogólnie nie należymy d osób, które uwielbiają mieć gorąco w domu:P, ale jak mieszkanie jest wychłodzone to tez niedobrze;). W poprzednim mieszkaniu mieliśmy tak ciepło, że grzejniki odkręcaliśmy tylko jak kazali wodę przepuścić:D, tu tez nie jest źle, ale mróz dał się we znaki. Dobrze, że woda gorąca była, bo w nowy rok padło ogrzewanie i ciepła woda, ale byłam wściekła:D..

Świadectwo bez problemu dostałam:D, proboszcz bardzo miły...nic nie chciał za świadectwo:), bo już się bałam że będę nerwowa:P.
W bibliotece nic nie załatwiłam, czeka mnie wyprawa do Książnicy....:/
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
żeby nie zaśmiecać wątku sylwusi:P,

malinowa- ja też się bałam tych pomiarów na siłce hehe, ale poszłam na całość:D i byłam w szoku bo przeważa u mnie tkanka mięśniowa:P, a tłuszczyk ten wewnętrzny (co okala narządy, trzewiowy?) mam na poziomie 3%, podobno 2% to taka dobra norma więc do tego będę dążyć:P. Ale to można już tylko dietką:), a ja nie potrafię zrezygnować z masła hehe....juz na prawdę wiele rzeczy omijam, ale masełko mhmmm mniam:D
Zobaczymy co będzie za 10 dni, bo wtedy mam zamiar znów zrobić pomiar;)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja dopiero dzisiaj dostane wyniki...sie okaze ;) zaraz wlasnie wychodze, wiec napiecie rosnie... :D ;)

masla oduczylam sie kiedys jesc...w ogole nie smarowalam niczym pieczywa...w jakims czasopismie sie doczytalam ile to rocznie mniej kalorii ;D
ALEEEE... pokochalam je na nowo przy moim M.   ;D :-\ no niestety...ale pyszna biala buleczka z maselkiem jest najlepsza ;D

Offline nusiak
  • maniak
białego pieczywa nie jem:P, więc jest jakaś równowaga;). Ja po prostu nie znoszę margaryny :D. Kiedyś jadłam pieczywo z oliwa z oliwek :P

Ooo a nie dostałaś wyniku pomiaru na miejscu? to co Ty pękasz:D będzie git majonez hehe
To dziś na zumbę nie idziesz hehe,  masz dość wygibasów w rytmie rocka?;D. Ja pewnie znów pomylę krok, z którym mam non stop problem, ale co tam:D najważniejsza zabawa:D.
[/url]  [/url]