Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66586 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja uwielbiam gorąco  :D  w moim domu Sahara  :D
P. na początku się buntował,ale teraz się przyzwyczaił i ostatnio stwierdził, że jak jest u siebie to jakoś mu chłodno, a zawsze było ok  :D

Wiem, że niezdrowow w takim ukropie siedziec, ale...mam to w nosie  :P :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
ja lubię ciepło w wydaniu: ciepły koc, ciepłe skarpetki:D - lubię jak mnie coś ciepłego otula;). Nawet mam sposób na takie mrozy jak ostatnio, kiedy mnie czeka 45 minut dojazdu do pracy komunikacją miejską hehe. Rano zanim się ubieram, to używam termoaktywnego serum wyszczuplającego :D na brzuch, dolną część pleców i uda;). Całą drogę do pracy jest mi ciepło, jakbym miała termofor pod ubraniem hehe....stosuję ten sposób już kilka lat - od kiedy tylko odkryłam te kosmetyki termoaktywne;). W sumie 2w1 bo w tyłek cieplej, a skóra się ujędrnia:P

Jedziemy zaraz do Jachtowej:D hurra może w końcu będę miała odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania;). Później zumba i siłka, więc relację z rozmowy na sali zdam jutro:D.
Jutro też przyjedzie moja paczka z papierami, tasiemkami itp:D

Co do ważenia, u nas w sobotę na imprezie jakoś wszedł temat...i nagle patrzę..przed łazienką kolejka hehehe mój PM wszystkich ważył, normalnie jak w szkole na wizycie u pielęgniarki:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooo co to za serum termoaktywne? nie slyszalam o czyms takim

powodzenia w Jachtowej i czekamy na relację  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
hahaahah pm wsyztskich wazyl smiesnzie msuialo bcy ;p
na opowiesci z jachotwej czekamy ;p
 a co do amsla.. aj tez je uwielbiam ale wyczytalam ze na sb lepeij moczyc chleb w oliwie z olwiek... a jadac jakas flore margaryne bleeeee

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja kiedys stosowalam z eveline...czasem tak pieklo w tylek, ze musialam leciec zmywac ;D ;D

zumba mnie zawstydza :oops: :oops: :oops:  szczegolnie te kowbojskie ruchy i udawanie, ze gram na gitarze  :gitara:
niestety moich wyników z pomiarów jeszcze nie było dzisiaj :(

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Fajnie, że jeden dokument z głowy ;D
No i czekamy na relację z wizyty w Jachtowej ;)
I ja tak jak emm-a uwielbiam ciepło, w przeciwieństwie do mojego Arka :P

Offline nusiak
  • maniak
Oczywiście co pojedziemy na salę, to dostaję dreszczy hehe;). Pogadaliśmy sobie trochę z p.E i teraz wiem co możemy dalej działać:).
Własne wyroby, wędliny itd, itp można...ale od kogoś kto ma działalność i wystawi potrzebne dokumenty, więc zobaczymy jak to będzie:).
Zapytałam, czy udostępnią ten stojak co stoi w holu i... dowiedziałam się, że oni nawet proszą Młodych o przygotowanie planu rozsadzenia gości:D i go tam umieszczają:D. Ale super, bo już mam wizję i projekt dla takiego planu :D. Podpytałam też o dekorowanie stołów, tzn. kwiaty i to we własnym zakresie, ale jak będę miała ten bukiecik co Wam pokazywałam wyżej, to po prostu zakupimy gdzieś taniej trochę róż, żeby co kilka miejsc postawić wazonik z różyczką:), ale o tym później pomyślimy:P.
Mamy też jasność co do rozsadzania gości - ilość miejsc:), więc możemy zamykać nasza listę gości i wypisywać zaproszenia:P.

malinowa, wczoraj na zumbie było więcej salsy, samby itp :D nie było rytmów rocka;). Co się wstydzisz:D, mi te zajęcia maksymalnie poprawiają humor hehe bo się naśmieję że ho ho:)

Serum termoaktywne to właśnie z eveline albo dax cosmetics. Tylko nie dla osób wrażliwych, bo jak pisała malinowa....tyłek czasami piecze:D, ja po pierwszej aplikacji też chciałam uciekać pod prysznic:D. Teraz przywykłam i na zimę jest to mój przyjaciel kosmetyczny:D. Za to nie znoszę tych balsamów z efektem chłodzenia, masakra raz myślałam że zejdę hehe tak mnie trzepało;).

Czekam dziś na moją paczuszkę:D

Tak w ogóle, to kupiłam jakiś czas temu sobie buty, typowe zimówki i chyba są za płaskie, bo okropnie mnie bolą ścięgna przy kostce, masakra jakbym miała  jakieś usztywnione...:/. Musze poszukać jakieś wkładki co mi piętę podniosą, bo chodzić się nie da:/
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
Kurier przywiózł paczkę  :skacza: papiery są cudne:D

Podkład na winietki i zawieszki jest perłowy, mieniący się delikatnie złotem (sama nazwa Cameleon Light gold), papier na wydruk tekstów to bialutki o fakturze płótna:). Na wkładki do zaproszeń (które będą wyklejone tekstem) jest czerwony perłowy z drobinkami (jak moje koperty) :D
Do tego zamówiłam do planu gości i księgi gości na próbę papier perłowy,mieniący się o nazwie "różany"...jest boski:D.
Czekam jeszcze na cyrkonie;), bo zamówiłam na allegro:P i na moje tasiemki (też z allegro).

Do tego postępy, bo zgromadziłam literature do pracy, więc w sobotę mam zamiar się do tego bardzo przyłożyć:)... jak skończę szybciej pracę, to będe mogła prędzej wziąć się za winietki i zawieszki :D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wow fajnie ze tak syzbko ;]
ja juz sama nie wiem co robic..
z jednej str chcialabym robic sama z drugiej.. boje sie ze to slomiany zapal
a mama moja sie wydziera ze mam sama nie zabierac sie do tego bo szoda kasy i mam zamowic piekne i porzadne bla bla bla ....
dogaduje mi jeszcze ze jak to dla mnei taki duzy problem to ona zaplacic osobsicie za to.. ahh ta kobieta nic nie czaji ;p

Offline nusiak
  • maniak
no najlepsze " ja zapłacę" hehe u nas też jest "jeszcze 10 osób zaprośmy, jak jest to problem to my za nich zapłacimy"...pewnie, tylko położymy ich spać chyba w namiocie przy przystani hehehe będą mieli widoki;), a stolik dostaną taki dla dzieci...bo nie będzie miejsca żeby ich po ludzku usadzić tak jak chcemy:P. Oni myślą, że tu chodzi tylko o kasę... W sumie to też, ale to nasz dzień a nie rodziców, a normalnie czasami zachowują się, jakby własne wesele robili;). Tzn moi rodzice nie, jest luzik:P tylko z drugiej strony czasami jakieś rewelacje;)

Właśnie zakupiłam bransoletkę:D. Biżuterię już mam skompletowaną:)
http://www.i-beo.pl/userdata/gfx/bae80cc8c333bf5ad3c85cb3fa963d1c.jpg

Ostatnio zamówiłam tez na allegro 3 pary pończoch białych ;D w dobrej cenie, pończochy przyszły i są fajne:D.
Brakuje mi tylko butków i bielizny - stanik tylko po to, żeby go wszyć w suknię jeżeli się zdecyduję. W sumie mogliby go wszyć, zamontowałabym sobie jakieś extra push-upy, żeby trochę tam skakało:P. Kurde przypatrzyłam się wczoraj na siebie w ciuchach z siłowni (sportowy stanik) i normalnie albo mi się wydaje, albo te cycki gdzieś uciekły ;D.

Ja jeszcze w pracy siedzę, ale dziś PM po mnie przyjedzie, pojedziemy do domku się ogarnąć:D - bardziej ja, bo chcę się uczesać i przebrać ładnie:P - i idziemy na pifko i posłuchać dobrej muzy;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nusiak a gdzie piwkujecie? ;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a bransoletka super

Offline nusiak
  • maniak
dzięki:D, czekała chyba na mnie 17,5cm hehe chociaż mogłaby mieć 17cm, ale co tam:P, będzie luźna;)

Na razie umówiliśmy się ze znajomymi, trasę poznamy po 20:00:D
Pifkowanie w moim wydaniu = jedno piwa i mam fazę:D, oj kiedyś to mogłam wypić sporo, a teraz muszę mieć dzień:P
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
haha nsuiak to nie ejstem zawodniczka dla ciebie hehe ;p chociaz piwko szybko mnie scina.. gorezj jak piejemy wodke ;D wted mam lep ;p oj taaaaaak

mi sie zapowiada ciekawy weekend.
jutro podwojne ur znajomych
a w sobote wyjezdzam na nocke do kuzya na 2 latka chrzesnicy mojej ;p tez beddzie pewnie mini imprezka

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #854 dnia: 10 Lutego 2012, 09:59 »
Bardzo ładna bransoletka :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #855 dnia: 10 Lutego 2012, 11:47 »
A ja czekam na efekty robótek ręcznych :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #856 dnia: 10 Lutego 2012, 12:57 »
dorwałam się do aparatu:P, trochę lepsze zdjęcie biżu.... nie da się zrobić idealnie bo kryształy się baaardzo mienią:D

Tutaj moje winietki. WZÓR... dlatego krzywe hehe. Miały byś fioletowe wstążki, ale będą w kolorze ciemna fuksja:), jednak wzór został jaki był:P

tył winietki... Tu jest napis " Z życzeniami dobrej zabawy   Ania i Paweł   7 lipca 2012r."

Zawieszka (jak wyżej)

[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #857 dnia: 10 Lutego 2012, 12:58 »
Krzywusy są na zdjęciach, ale to tylko wzory:D produkty testowe hehe;)
Jak będę robić prawidłowe zawieszki i winietki, to wszystko będzie dopracowane;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #858 dnia: 10 Lutego 2012, 13:14 »
super ci to wyszlo ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #859 dnia: 10 Lutego 2012, 13:20 »
Zawieszki robiłam niemal identyczne :) winietki też wyszły Ci piękne :) ja robiłam 2w1 - krzesełka z migdałami w środku jako prezent dla gości i na krzesełku było imię i nazwisko - jako winietka :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #860 dnia: 10 Lutego 2012, 13:20 »
Ania ty zdolniacho ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #861 dnia: 10 Lutego 2012, 13:27 »
też chciałam robić pudełeczka na migdały, ale Pm kazał mi wyluzować:P bo będziemy dawali wódkę weselną na odchodne.... Nie powiem, że nie korci mnie zrobienie jakiegoś drobiazgu ale...;)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #862 dnia: 10 Lutego 2012, 13:40 »
ja też cały czas myślę o jakiś mikro prezencikach dla gości...mieliśmy z tego zrezygnować, bo to niby kilka zł, ale jak już się pyknie razy 150 to nagle się niezła sumka robi...

ale korci mnie nie powiem ;)

oczywiście robienie takich rzeczy samemu to już kompletnie odpada moim przypadku...
podziwiam Was dziewczyny... :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #863 dnia: 10 Lutego 2012, 13:50 »
;D mnie też ciągle korci hehe, ja to najchętniej bym tych pierdółek narobiła:D, ale największa frajdą (tak czuję) będzie robienie planu rozsadzenia gości:)ale to na sam koniec:)

Kurcze jestem taka zdechła po wzorajszym...:/, chyba jakieś lewe piwko było bo rano byłam chora na maxa - żołądek- a teraz taka dętka siedzę. Wypiłam 2 piwa wczoraj:/. Mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie bo na siłkę chcę lecieć:P.
Malinowa, byłaś już na "płaskim brzuchu"? kurde ja chciałam iśc dziś, a już miejsc nie było:P, zapisałam się na następny piątek;)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #864 dnia: 10 Lutego 2012, 14:04 »
a widzisz..ja się wczoraj zapisałam, bo akurat jak pakowałam :hopsa: jakaś Pani odwołała i się miejscówa zwolniła...więc śmigam dzisiaj, ale jeszcze nie byłam...
moich wyników też jeszcze nie było...ciekawe czy dzisiaj dostanę ???...coś się opieprzają... ;)

co do planu stołów-myślę, że się podejmę :D :D :D chociaż tyle... :P po prostu jest tylko jeden...a tych wszystkich pierdół w nakładzie 150 chyba bym nie ogarnęła nawet do sierpnia...zresztą jak mój usłyszał, że myślę w ogóle o zrobieniu czegoś własnoręcznie to się popukał w głowę  :bredzisz: :bredzisz: :glupek: ;D ;D

ale ten plan zrobię :) za dużo sobie życzą za zrobienie tego...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #865 dnia: 10 Lutego 2012, 14:13 »
My też dawaliśmy każdemu weselną, ale weselną każdy daje, więc dla gości, to tzw. standard :) atu mieli te krzesełka i uwierzcie dziewczyny, że każdy podchodził i pytał, czy to moja robota, kiedy potwierdzałam, każdy mi gratulował pomysłu i talentu, uwierzcie - pękałam z dumy :) było mi tak miło, że goście to docenili... oczywiście również gratulowali pomysłu na zaproszenia, zawieszki i księgę gości ( którą zamówiłam w jd style)

pozwolę sobie wkleić :D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #866 dnia: 10 Lutego 2012, 14:19 »
to się miniemy w szatni:P, bo ja zaraz po brzuchach mam zamiar przyjść ;). Teraz zbieram się po woli do szkoły, mam zaliczenie z informatyki hehe;).

Pięknie ci to Ania wyszło:), ja księgę też muszę robić od nowa bo tamta uległa wypadkowi podczas przeprowadzki:P

Męczę sąsiadów dziś muzyczką:P, a co... i tak pewnie większość w pracy....dziś mielę nasz szczeciński zespół Homorn, nie wiem czy ktoś kojarzy;) (wcześniej nazywali się sPiątkuNaSobotę), to tak na wyciszenie, a ogólnie lubię cały repertuar;), chłopaki dają radę:D, a na żywo to już w ogóle super;)

Ja lubię wiele gatunków muzyki, ale najbardziej kocham wyrazistość instrumentów:D, a najbardziej kręci mnie basowa gitara hehe dlatego mam zamiar nauczyć się na niej grać -pierwsze lekcje już były :D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #867 dnia: 10 Lutego 2012, 14:28 »
oj tak...głitara i perkusja :koncert: malinowa jak słucha tak głośno to wykonuje dziwne ruchy symulacji ;D (nie stymulacji :los: )
aż dziwne, że na zumbie tak ciężko mi to przychodzi :D :D :D ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #868 dnia: 10 Lutego 2012, 14:30 »
aha...Anjuszka pokłony :o :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #869 dnia: 10 Lutego 2012, 14:32 »
hehe moja kumpela powiedziała, że chyba na zumbe musi przychodzić po drinku hehe żeby się wyluzować:P
Ja pierwszym razem byłam mega spięta, bo czułam się jak wielki pająk machający odnóżami hehehe
Kurde jak mi się nie chce do tej szkoły jechać:P, ale może jak się rozchodzę to mi złe samopoczucie minie:P

[/url]  [/url]