no zwolalam drugiego kata meczyciela- moja maame na narade ;p i doslzysmy do wniosku znaczy sie ja zarzadzilam ze ten tydz do czwartku ( bo w pioatek idziemy an wieczor na romantiso kolacjosa) cwioczyc bedziemy codziennie wieczorem po 40 min zeby jak pojde na ftiness za kilkad ni nie spalic sie ze wstydu ze taki brak formy ;p
musze sobie narzucicc mega rezim bo za poltorej miesiaca ide mierzyc tzn zdjac miare na suknie ;p ciekawa jestem ile moze zleciec na 1 fazie w sb ;p pisza w ksiazce od 6-8 kg ale... ja po dukanie mma juz powalony metabolizm wiec pewnie tak pieknie nie bedzie ;] ale coz..
ustalilam wstepnie ze bedziemy jesc jajka na bekonie i tatar i poledwiczki grillowane z kalafiorem i brokulami klub mieszanka warzywna heheh ;p nie mam cos weny ;p ejdyne co mnie cieszy to to ze z rozsadkiem mozna oliwe z olwiek, smazyc knorr tzn ta margaryna do smazenia taka specjalna ;p i chce tego uzywac w granicach zdrowego rozsadku oczywiscie ale jedzonko pyyyyyyyszne bedzie anie takie cholernie jalowe

no i mozzarella light ;p;p fety nie lubie wiec ta mozzarella mnie mega cieszy bo wystarczy do mieska polozyc plaster i jzu pyszne danko ;p;p
zobacze co ty masz za przepisy u siebie moze cos pomodyfikuje i okaze sie ze ta dieta bedzie idealana dla mnie ( II faza- pozwala na pieczywo z pelnego ziarna i makarony i ryz ciemny a juz sie do tego w miare przyzwyczailam )
smieszne to ale juz zaczynam byc lekko podekscytowana jak kiedys za 1 razem na dukanie.. bo nie znma tej diety i nei wiem czego sie spodziewac ile schudne jak bedzie smkoawca jedzonko no tak jest jakos fajowsko ;?D