Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 67858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
napiszcie mi, jak adresowałyście koperty?
np Jan Kowalski i Anna Kowalska = Sz.P. Anna i Jan Kowalscy? czy jakoś inaczej to piszecie?:P
Pewnie pytanie głupie, ale mamy możliwość dać w weekend kilka zaproszeń i chciałam nadruki na kopertach zrobić;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
nusiaku super zapro.. dla mnie tylko troche za gruba kokardka ale moza tak tylko wyszlo??
powiedz mi co w takim arzie ze starymi smiesznymi zaproszeniami? ;]
aa co do adresowania.. ja tym co dam osobiscie napisze tylko na kopercie Sz. P. Anna I Marcin Kowalscy z Dziecmi ;] a tym co wysle tak smao tylko ze z adresem hehe ;D

Offline nusiak
  • maniak
kokarda zrobiona ze wstążki 2,5cm, taka miała być ;) na zdjęciach trochę na dużą wygląda, ogólnie to jest taka opaska z kokardą założona na każde zaproszenie:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
wszystko bardzo mi się podoba  :D zaproszenia proste i eleganckie, takie jak lubię  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nice nice :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
 :brewki: :brewki: :brewki: sliczny kolorek tej wstazki

mysle, ze te koperty to tak jak napisalas :)

co do fita naszego jeszcze...faktycznie teraz zajecia 50 min >:( niby od tego tyg., ale we wtorek na pilatesie bylo normalnie, wiec dopiero wczoraj zauwazylam... :-\wcale mi sie to nie podoba...tyle siana a oni jeszcze przycieli 10min......ogolnie to sie zastanawiam czy nastepny karnet kupie :drapanie: :drapanie: :drapanie: idzie wiosna to bede biegac wiecej...tylko tego piletesu mi szkoda... :(

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
nusiak, Ty sama robiłaś zaproszenia????

jak tak to są super, swoich  to chyba nie pokaże  w takim razie :(

Offline nusiak
  • maniak
Dziękuję, właśnie mam przerwę i zaglądam na forum - siedzę nad gilotyna i wycinam wszystkie zaproszenia, łącznie z tymi do wypełniania i zawiadomieniami:P, ręka już boli;). Jednak napędza mnie myśl, że teraz w sobotę/niedzielę rozdamy pierwszych kilka sztuk ;D
Dopiero to do mnie dociera, że to tak na serio nie tylko przygotowania;D.... a zbombarduje mnie rzeczywistość 21 marca, jak odbierzemy obrączki...tak właśnie sobie nad tym myślałam i wpadłam podzielić się moją refleksją:P

xanth Twoje na pewno są piękne:). Jaka to satysfakcja, kiedy się zrobi coś samemu, a najważniejsze że PM mój też mówi, że są bardzo ładne, bo wcześniej miałam inny wzór i trochę się jemu nie podobał - niby za mało skromna okładka była, ale teraz mówi "noo widać różnicę, są ładne i proste"  :brawo_2:
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #1087 dnia: 10 Marca 2012, 10:27 »
Wow sliczne te zaproszenia!! i drukowalas sama tekst?? jestem pod ogromnym wrazeniem naprawde... sliczny papier i wstazka ma super kolorek :D  :skacza: :skacza: :brawo_2: :brawo_2:

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1088 dnia: 10 Marca 2012, 11:34 »
Dziękuję jeszcze raz:), cieszę się że się Wam podobają:). Tak drukowałam tekst, ale siedziałam trochę nad tym, żeby jakoś wyglądało;D. Wczoraj wycięłam wszystkie zaproszenia z personalizacją + dwa rodzaje zaproszeń do wypełnienia i zawiadomienia:). Miałam już dość wieczorem;D.
Podrukowałam też koperty (zaadresowałam), te które są do wręczenia, bo adresów do wysyłki pozostałych jeszcze nie mam:), ale 24 zaproszenia są już gotowe do rozdania  :skacza:.
Jak zwykle w sobotę już o 8:00 poszłam na siłownię, wróciłam o 10:00:P ;). Na 17:00 jadę do szkoły, a teraz idę ogarnąć co nieco;D, później jedziemy do rodziców PM (po szkole), więc będę forum podglądać tylko z telefonu;)
Oczywiście pamiętałam, że dziś dzień mężczyzny:P co by nie było... w końcu PM się postarał z okazji 8 marca, to ja nie będę gorsza;)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1089 dnia: 10 Marca 2012, 13:25 »
Zaproszenia bardzo ładne, proste i eleganckie ;D
A nad adresowaniem kopert się jeszcze nie zastanawiałam ;)

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
« Odpowiedź #1090 dnia: 11 Marca 2012, 19:46 »
śliczne zaproszenia :) az ciezko uwiezyc ze sa wlasnorecznie robione :) masz talent nusiaku!!

Co do adresowania kopert.. to my nie adresowalismy tych, ktore roznosilismy osobiscie.. hm nawet o tym nie pomyslalam szczerze mowiac. Po prostu dawalismy w czystych bialych kopertach

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1091 dnia: 12 Marca 2012, 08:09 »
ja koperty adresowałam dla wszystkich Sz.P. imiona i nazwisko, a te ktore wysylalam dopisywalam adres wiadomo ;)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1092 dnia: 13 Marca 2012, 11:32 »
Witam we wtorek, 13-go;D

Zaproszenia robiłam sama:D od początku do końca:) jestem z siebie dumna, bo na prawdę dostałam pierwsze pochwały;D, chociaż daliśmy dopiero 3 zaproszenia:), ale w weekend chcę dać kolejne 6:), na święta Wielkanocne szykuje się rozdawanie zaproszeń w rodzinie PM:D,
mam już większość adresów do wysyłki od strony PM, teraz załatwię jeszcze od swojej rodziny (będę dzwoniła w sobotę;)) i szafa gra;D.
Koperty zaadresowane, ale zrobiłam to szybko bo adresowałam je także za pomocą drukarki:P, taką samą czcionką jak jest na zaproszeniach:).
Oczywiście nasza lista powiększy się chyba o 7 osób :/, ale co tam.... to akurat do tego stołu, gdzie można kogoś wcisnąć:P, zresztą wiem już że 4 osoby nie pojawią się na 99%, ale zaproszenia damy i tak:).

Zastanawiam się nad terminem makijażu próbnego, wchodzi w grę tylko pon-czwartek :/, ogólnie bym go nie robiła....bo widziałam prace p.Justyny i myślę, że będę zadowolona, ale w sumie chciałabym obrać jakąś koncepcję;).
Chciałam najpierw w kwietniu, ale w czerwcu zacznę się po woli opalać i nie będę taka biała jak teraz:P, więc może umówić się tydzień przed ślubem, jak już będę miała urlop hmmm. Jakie dylematy:P.
W dalszym ciągu nie mam pojęcia gdzie się czesać, żeby sprawdzić tego fryzjera koło mnie, to musiałabym iść te z w maju najpóźniej, żeby później nie szukać kogoś na ostatnią chwilę....:/

Skrobnę coś jeszcze później, bo jestem w pracy :P
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1093 dnia: 13 Marca 2012, 11:42 »
na szybko jeszcze Wam napiszę, że znalazłam jeszcze jeden bukiet (te róże są niestety drogie:(, ewentualnie bym wzięła z goździków)...
Nie lubię gerberów, ale....te dwa bukiety różowe bardzo mi się podobają!!:D, zapytam o cenę;)
http://www.esyfloresy.szczecin.pl/images/slub/bukiety/roze_i_fiolety/PinkPanter.jpg
http://www.esyfloresy.szczecin.pl/images/slub/bukiety/roze_i_fiolety/PanterDuo.jpg

wtedy butonierka może być z tych róży, które są jako dodatek;). Podoba mi się zarówno biały jak i różowy:D

I jeszcze taki: http://www.esyfloresy.szczecin.pl/images/slub/bukiety/roze_i_fiolety/Sandra.jpg
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1094 dnia: 13 Marca 2012, 12:26 »
fajne te wiazanki ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1095 dnia: 13 Marca 2012, 12:32 »
Chciałabym dopasować coś do wzoru na sukni:

Trochę rozmazane zdjęcie, ale coś tam widać:P
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1096 dnia: 13 Marca 2012, 17:03 »
bukiety sa ładne, ale dla mnie zbyt bogate... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1097 dnia: 13 Marca 2012, 17:10 »
na razie obstawiam przy tym z różowych gerberów z białymi różami - z takiej róży będę chciała stroik do włosków:D
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1098 dnia: 15 Marca 2012, 10:33 »
Ale u mnie spokój:P w wątku znaczy się hehe.
Dostałam e-mail z kwiaciarni i jestem bardzo zadowolona:D, za kontakt z klientem mają u mnie 6+, tym bardziej że wcześniej zawracałam już im głowę;). Także mam wybraną kwiaciarnię i bukiet też!:D
Tylko myślę nad kolorem, tzn bardziej przemawia do mnie ten intensywny róż i chyba na niego będę stawiała:)
Kto by pomyślał, nigdy nie lubiłam gerberów hehe ale już wiele razy wyszło tak w życiu, że się czegoś zarzekałam, a tu bęc:P
http://www.esyfloresy.szczecin.pl/images/slub/bukiety/roze_i_fiolety/PinkPanter.jpg
http://www.esyfloresy.szczecin.pl/images/slub/bukiety/roze_i_fiolety/PanterDuo.jpg

Jakiś czas temu rozmawialiśmy ze znajomymi, którzy będą u nas grali na weselu i poprawinach, wspomnieliśmy o pomyśle zagrania i zaśpiewania Rodzicom piosenki zespołu Fasolki, puściliśmy im piosenkę: http://twojanuta.pl/mp3,12g9e,fasolki-smutne-reggae.html  
(dopiero jak się wysłucha całej, to wiadomo że jest fajna ;D, zwłaszcza refren) - powiedzieli, że to fantastyczny pomysł :brawo: . Pomysł ten mamy od samego początku i chyba zostaną takie podziękowania+ prezenty (prawdopodobnie jak pisałam wcześniej, zrobimy dla rodziców ich portrety ślubne, drukowane na płótnie, do powieszenia na ścianie;), albo coś innego:P).
Tym bardziej, że PM z kolegami będą  :koncert: na weselu kilka fajnych utworków:D. Ja śpiewać nie umiem, tzn nie mam talentu:P, ale....mam zamiar zagrać na gitarze basowej w tej piosence dla Rodziców, o ile do tego czasu poćwiczę;). Jak nie, to zostaje mi tamburyn hehehehe ;D.

Myślę też, nad podziękowaniem dla Świadków, tzn. mam zamiar zrobić takie paczuszki;D, dla Świadkowej będą to kosmetyki do aromaterapii;D+jakaś świeca zapachowa i winko :brewki:, a dla świadka pomyślę hehe na pewno wrzucimy tam whiskey....:P.
Wiem, że Świadkowa pomoże mi bardzo dużo:) tym bardziej że już planuje i w głowie organizuje panieński  :cancan:. Świadek też będzie mocno zaangażowany:D, dlatego uważam że miło im będzie wiedzieć, że doceniamy to co dla nas robią:).

Na pewno nie zamawiamy koszy z kwiatami dla rodziców, u nas będzie niestandardowo hehe:D

Wiecie, PM się tak rozkręcił, że jestem w tyle hehe.... z jego strony mam już wszystkie adresy, więc muszę działać teraz ja:D i zdobyć namiary na adresy z mojej strony:P, żeby wysłać wszystkie zaproszenia;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1099 dnia: 15 Marca 2012, 10:37 »
ja tez narazie mam w glowie gerbery na bukiet ;p z jakimis innymi kwaiatami ale nei wiem jakimi .. ;p
co do podziekowan super to wymysliliscie bedzie w koncu inaczej ;D podoba mi sie wasza wena a to ze zagrasz na basowej juuuhuuu to bedzie wypas ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1100 dnia: 15 Marca 2012, 10:47 »
Ogólnie basowa gitara ma piękne brzmienie:D, normalnie to niskie brzmienie nie powiem jak na mnie działa hehe. PM mnie uczył już trochę i podobno szybko łapię  :brewki:, to chyba w genach bo mój Tato grał swego czasu w zespole na gitarze basowej :P.

Z rzeczy ślubnych;), podkradłam Pandi z wątku zdjęcie, bo się zakochałam w tej fryzurze!! i Dziękuję za te fotki, bo mam już problem z głowy:D

z tyłu chciałabym coś w ten deseń:

Nawet sobie upinałam włoski tak na bok i bardzo mi się podobało:)
W weekend przyciemniam sobie włosy to ciemnego brązu, bo najlepiej się jednak w tym kolorze czułam:). Robię to teraz, aby do ślubu kolor był regularny i błyszczący;D

Sylwusia, pani mi napisała  że gerbera ma ogromny wybór jeżeli chodzi o barwy:D. Czytałam też, że są trwałe:) i cenowo mnie propozycja nie zabiła:P, więc w przyszłym tygodniu jadę do kwiaciarni osobiście;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1101 dnia: 15 Marca 2012, 11:28 »
A W KTOREJ TY KWIACIARNI ZAMAWIASZ?

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1102 dnia: 15 Marca 2012, 11:36 »
zdecydowałam się na Esy Floresy:)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1103 dnia: 15 Marca 2012, 11:40 »
ejjjj ja tez mialam ich na oku ma poczatku ;D ale zmienili chyba wystroj str w necie ;D to jest ta obok pierogarni?
mi tesciowa dzis polecila taka jedna obok szpondera na wyzwolenia.. podobno babka zyje swoimi kwiatami ;D i jedna kolo mc donalda obok baru extra dawnego  na niepodleglosci ;p

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1104 dnia: 15 Marca 2012, 11:45 »
Ta na wyzwolenia, to wiem gdzie:P,ale tej drugiej nie kojarzę;).
Ponieważ czasu na łażenie po kwiaciarniach mam mało, to po prostu wysłałam e-mail hehe, jako że odpisali mina prawdę super za pierwszym i drugim razem mają duży plus:). Zresztą kilka osób polecało mi tą kwiaciarnię kiedyś:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1105 dnia: 15 Marca 2012, 15:05 »
jejku, ja ciągle nie wiem, co z podziękowaniami dla Rodziców... :P podobają mi się różne pomysły pojawiające się tu, na forum, ale żaden nie wydaje mi sie odpowiedni, tzn. pasujący do mnie i do Rodziców  :D  co za niefart...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1106 dnia: 15 Marca 2012, 15:15 »
ja najbardziej bym chciala wyslac cala 4 ;p w sensie mama tata i karola rodzice gdzies.... nawet an 3 dni..
niestety pomysl ten nie jest na moja kieszen ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1107 dnia: 15 Marca 2012, 15:27 »
no my też mieliśmy taki pomysl, ale zrezygnowaliśmy z pewnych osobistych powodow  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #1108 dnia: 15 Marca 2012, 20:58 »
Fajna fryzura, a robisz próbną?

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1109 dnia: 15 Marca 2012, 21:22 »
Pewnie że robię próbną:), mam niemiłe przeżycia związane z fryzjerami i nie poszłabym na żywioł;)
[/url]  [/url]