Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 270670 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1290 dnia: 9 Listopada 2011, 20:45 »
paulinka cuuuuuuuuuuudna suknia ;];]
buty nie moj styl ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1291 dnia: 9 Listopada 2011, 20:47 »
suknia bardzo mi się podoba :-)

buty również, ale wolałabym, aby nie były lakierowane :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1292 dnia: 9 Listopada 2011, 20:51 »
emm-a czy Ty masz już suknie? wydaje mi się, że tak się doczytałam w Twoim wątku....niestety nie śledzę nic na bieżąco i nic nie wiem...pózniej czytam wszystkich na raz i mi się wszystko myli...kto co ma :-\ ale chyba dobrze myślę...tylko fotki u Ciebie już nie aktywne....
mogłabyś mi przesłać?? plis plis :blagam: :blagam: :blagam:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1293 dnia: 9 Listopada 2011, 20:57 »
Kochana nie mam sukni!!!  :(
Właśnie w tym problem!!!
Ciągle upodobania mi się zmieniają i nie wiem, jaką chcę. Jednak jako że wesele spore, a Pan mlody wielki, najlepiej abym miala ksieżniczkę, co by w tlumie nie zniknąć ;-) Obecnie zauroczona jestem falbankami :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1294 dnia: 9 Listopada 2011, 21:01 »
oj tak....falbanki...mi się podobają te leciutki a'la morska piana(mi sie tak kojarzą ;)).....tylko co mi się nie podoba.... ??? ??? ??? i koronki i falbanki i księżniczki po przymierzeniu....ostatnio nawet pióra  :hmmm:

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1295 dnia: 9 Listopada 2011, 22:37 »
Witam :) widzę, że wszyscy już mają sporo załatwione.  My chyba troszkę powoli działamy. . . póki co mamy salę, foto i zespół.
paulinka - bardzo ładna suknia, właśnie w takim stylu szukam.  Mam tylko takie małe pytanie, ponieważ jeszcze jestem "świeża" w sprawach ślubnych, orientujecie się czy można bez problemu dorobić ramiączka do sukni?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1296 dnia: 9 Listopada 2011, 22:50 »
Z tego co wiem to doszywaja ramiaczka raczej bez problemu

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1297 dnia: 10 Listopada 2011, 07:57 »
Dzięki dziewczyny na żywo jest jeszcze piękniejsza tylko to chyba nie do końca jest typowa księżniczka :( ojej jak ja byłam na salonach (a zwiedziłam prawie wszystkie w szczecinie) to już sama nie wiedziałam czego chce i pióra i księżniczki i obniżony stan na prawdę ciężko było mi sie zdecydować a teraz czuje niedosyt chociaż w gruncie rzeczy wiem ze to ta :D

femme oczywiście ramiączka można bez problemu dorobić aczkolwiek poważnie sie zastanów czy nie popsują wyglądu sukni bo to różnie bywa

malinowa__mamba ehh faktycznie pięknie ta młoda wyglądała ale cóż w ogóle jest piękna więc nic dziwnego :)

A właśnie dziewczyny czy któraś z was będzie miała długi welon taki powyzej 2 m? Ponieważ ja trenu nie będe miała i zastanawiam sie czy by nie mieć takiego do kościoła  ???

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1298 dnia: 10 Listopada 2011, 08:16 »
mi te dlugie welony bardzo sie podobaja...szczegolnie zakonczone jakas koronka delikatna.....jak przymierzalam taki dopiety normalnie, gdzies u gory we wlosy to mi sie wydawalo, ze jak zakonnica wygladam  ;D ladnie bardzo wygladaja podpiete nisko-pod kokiem......oczywiscie wszystko od fryzu zalezy

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1299 dnia: 10 Listopada 2011, 08:20 »
malinowa_mamba też najchętniej bym poszła w martensach, albo glanach, bo tyle godzin w szpilach to nawet ja się zmęcze :D

a tak w ogóle, to masz ślub zaraz po mnie! :D będziemy przeżywać pewnie razem :D

Co do welonu, na ostatnim weselu na jakim byłam złapałam welon, był bardzo długi i ciągnął mi się po ziemi, ale fajnie wyglądałam w takim welonie mimo mojego niskiego wzrostu. (153! - jak ja suknie znajdę? ;( )

Nie ma to jak zakupy ślubne zacząć od kupna butów :D

A myślałyście już o fryzurach? Koki? Warkocz? Kłosy?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1300 dnia: 10 Listopada 2011, 08:30 »
XANTH tez właśnie skminiłam, ze my zaraz po sobie...a nawet ja po Tobie ;D bo inne dziewuchy z naszej bandy to już dawno po będą  8)
a buty w sumie neutralne, więc raczej nie ma opcji, ze nie będą pasować :)

Co do tych długich welonów, to widziałam też takie rozwiązanie, że później PM miała go podpiętego do bransoletki....nawet nieźle to wyglądało...

Fryzy--> póki co wiem jedno...ŻADNYCH PEJSÓW NA LOKÓWKĘ! dramatycznie to dla mnie wygląda :-\ plus taki rozlany kok na cała głowę :-\ blee
za to podobają mi się taki niesforne upięcia, nie hełmy, z warkoczami francuskimi...

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1301 dnia: 10 Listopada 2011, 09:34 »
XANTH długie welony są bardzo efektowne, widzialam na jednym ze ślubów, że PM miała długi w kościele, a na wesele przypieła sobie króciótki,żeby jej wygodnie było.

Co do butów to ja chyba szpilki tylko na ceremonie, a na wesele coś czuję, zę po pierwszym tańcu conversy albo coś jakieś baletki, bo pod suknia i tak widać nie będzie, a nie mam zamiaru cierpieć całą noc :)

Fryzury: żadne koki na czubku głowy ani tez staromodne pejsy! Raczej tak jak pisze malinowa, jakieś "niesforne upięcie" coś co wygląda naturalnie. Myślałam też nad rozpuszczonymi włosami tylko poupinanymi gdzie niegdzie jakieś naturalne fale, ale obawiam się ,że te fale rozprostują mi się w ciągu 5 minut :/ Chcialabym,ąby moje włosy wyglądały swobodnie, żeby nie były ulizane, ani żeby te wszystki spinki nie wbijały mi się do mózgu :) Zamiast welonu myślę,że będzie wolaka albo cos fajnego. Jakaś fajna spinka z piórkami.

Ostatnio coraz bardziej  podobaja mi sie suknie w stylu lat 50tych, taki do półłydki, ale niestety moj PM kupil sobie elegancki frak, wiec raczej bede musiala szukac czegos bardziej klasycznego.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1302 dnia: 10 Listopada 2011, 09:50 »
jeżeli chodzi o długi welon to dobrym rozwiązaniem jest tzw.podpinka po kościele można go odpiąć i zostaje krótki ja znalazłam za 400zł ale bede szukała taniej.

Fryzura hmm nawet nie mam żadnego sprawdzonego fryzjera co by mi krzywdy nie zrobił tzn. mam ale w Goleniowie... od stycznia zacznę chodzić sie pytać może gdzieniegdzie będą miały zdjęcia fryzur ślubnych chociaż. Ja bym chciała coś takiego jak w załącznikach

http://1.bp.blogspot.com/_6QkBU41c6M0/TSS8NcSn3YI/AAAAAAAAABI/8RvLd7hZlQg/s1600/Kokkwiat.gif
http://img42.imageshack.us/img42/6500/8aff1b73760c01fc7b23a8a.jpg
http://img195.imageshack.us/img195/3492/5919897271bevr2ty2.jpg

Warkocze są ostatnio bardzo modne ale mi sie nie podobają w ogóle szczególnie jak idzie nad czołem i wygląda jak korona :)

cherrypie wez pod uwagę to że jeśli na ceremonie założysz wysokie buty a potem baletki to suknia będzie dłuższa i będziesz przydeptywać ;)

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1303 dnia: 10 Listopada 2011, 10:47 »
Paulinka, ja generalnie jestem wysoka wiec te moje szpilki to nie beda 15cm heheh a nawet jak ciut przydepcze to co tam, suknia i tak na jeden raz plus sesja zdjeciowa :) Poza tym jak już pisalam, coraz bardziej podobaja mi sie te w stylu lat 50tych :) ale wiem, ze moj PM by sie wsciekl jakby taka suknie zobaczyl i pewnie by pomarudzil hehehe

Ta fryzukrka na czarnobialym zdjeciu fajnie wyglada :)

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1304 dnia: 10 Listopada 2011, 11:14 »
witam wszytskie nowe 12 :D coraz wiecej nas jest :D
ja z butkami tez kombinuje - mam z wysokim obcasem ale szukam czegos z nizszym do zabawy i na przymiarkach chciała bym tak dopasować zeby nie była ani za krótka ani za dluga :)

Offline Gonia90

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25-08-2012
« Odpowiedź #1305 dnia: 10 Listopada 2011, 12:55 »
Femme co do dorabiania ramiączek to jasne że można  ;D ja też mam suknie bez ramiaczek ale dwa miesiace przed slubem ide na pirwsza przymiarke i dorobie ramiaczka i chce zmarszczyc tiul na dole sukienki bo poki co jest prosty hehe  :D zdjecia nie posiadam, bo jak mierzylam w salonie to nie myslalam wtedy o zdjeciach a sukienke teraz wywiozlam pod stargard na wioske, zeby mnie w domku nie kusila hihi. .  na dniach tam bede wiec zrobie foto i dam na forum ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1306 dnia: 10 Listopada 2011, 16:03 »
hmm mi tez sie podoba ta fryzurka czarno biala ;]
co do butow ja  z moim prawie w jednym wzroscie ;[ tak wiec bede miala max 3-4cm buty ;p tzn obcas ;p
ogolnie mama wyjechala na week wiec mam z karolkiem wolna chate ;D w koncu hihi

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1307 dnia: 10 Listopada 2011, 17:32 »
hej dziewczyny !!! ta fryzurka na czarnym tle tez mi sie najbardziej podoba, ja bede musiala nad swoja pomyslec, nie chce miec koka z  calych wlosow,moze tylko troche upiete,zeby bylo praiwe jak rozpuszczone wlosy (bo mam loki) ale nie chce tak jakbym na codzien sie czesala,wiec mam dylemat - ale ta z tego zdjecia przykula moje oko

paulinka009 - ta suknia jest piekna !!!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1309 dnia: 10 Listopada 2011, 21:12 »
te upiecia powyzej mi sie podobaja

paulinka chyba nie myslalas ze mowie o czyms takim...hahaha
http://www.robertamsterdam.com/polska/tymoszenko.jpg

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1310 dnia: 10 Listopada 2011, 21:20 »
Malinowa - rozbroiłaś mnie ostatnia fotką ;-)

Mnie też podobają się naturalne upięcia, tzn. świadoma jestem że będzie we włosach mnostwo lakieru,żeby się nic nie rozwaliło,ale nie chcę, aby fryzura przypominała jakiś sztuczny twór :-/ chcę,żeby wyglądało jak najbardziej naturalnie...jakieś niesforne kosmki wlosow po bokach twarzy...ja mam naturalne wlosy bardzo kręcone, więc myślę,że powinno być tak dobrze :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1311 dnia: 10 Listopada 2011, 22:31 »
a czy ktos mi moze podpowiedziec jak wstawic foto ??? bo mam na kompie duzo roznych inspiracji...moze komus by sie cos spodobalo.......tylko jestem troche nieogarnieta w kwestii wrzucania tych zdjec :-[ :-[ :-[

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1312 dnia: 10 Listopada 2011, 23:37 »
ja wrzucam przez fotosik.pl tam wszystko pisze co zrobić żeby wrzucić zdjęcia na forum.

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1313 dnia: 11 Listopada 2011, 09:26 »
malinowa__mamba- tutaj masz opisane jak wklejać  fotki    https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=2381.0

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1314 dnia: 11 Listopada 2011, 10:25 »

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1315 dnia: 11 Listopada 2011, 10:37 »
Śliczne te fryzurki, też chciałabym coś w podobnych stylu :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1316 dnia: 11 Listopada 2011, 10:41 »
Ładne te fryzurki kto ma długie włosy to macie z czego wybierać . Ja mam krótkie włosy i niestey nie ma tyle prpozycji ale jakoś będe musiała wybrnąć i uczesac sie inaczej niż na codzień :)Jak macie jakies pomysły na krótkie fryzury to bym poprosiła :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1317 dnia: 11 Listopada 2011, 11:00 »
a jakiej długości masz włoski niecierpliwa ? bo jakby czymś je wspomóc to do ślubu jeszcze by się bujnęły :)

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1318 dnia: 11 Listopada 2011, 11:05 »
niecierpliwa zawsze mozna doczepic na dzien ślubu. Ja mam dlugie wlosy ale jak chce miec dluzsze i wiecej mam takie doczepiane na zatrzaski, widzialam, ze wiele fryzjerow je stosuje jak czesze na sluby, nawet doczepiaja do krotkich wlosow aby upiac z nich jakiegos koczka :) nic straconego mozesz troszke zapuscic, a reszte doczepic :)

A zdjecie z inspiracjami zapisane! Dzięki malinowa, fryzurki są świetne, własnie coś takiego bym chciała, albo takie romantyczne fale :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1319 dnia: 11 Listopada 2011, 11:31 »
proszę bardzo :)teraz jeszcze jakby ktoś powiedział gdzie znaleźć fryzjera, który to upnie :)