witam się po długiej nieobecności. Dysk nam padł. Odciął mnie od świata i na dodatek na razie mamy problem z odzyskaniem danych, a tam fotki Majki z 3 miesięcy, niewypalone na płytę

Anelle, Oleńko - serdecznie gratuluję

My od kilku dni stopniowo wprowadzamy Nan Ha i mam nadzieję, że wkrótce zakończy się nasza przygoda z cuchnącym Bebilonem Papti. Looknęłam na te siatki centylowe i o zgrozo! Pod względem wagi to się ledwie mieści w skali

ale za to wzrostem nadrabia. Jutro szykuję się do wymiany garderoby na 68, bo śpiochy 62 to już takie jakieś napięte

Pieronica dalej nie chce leżeć na brzuchu, tylko na rączkach i to jeszcze w pionie. Nie uznaje ostatnio pozycji leżącej. Czasem ratuję się fotelikiem samochodowym - wpinam na stelaż i wożę po domu, zabawiam małą, a przy okazji pranie wywieszę, kuchnie posprzątam. Dziewczyny ile max dziecko może leżeć w takim foteliku?
A i mam jeszcze pytanko - kto wypłaca macierzyński? Zus czy pracodawca tępawa w tych klockach jestem

a dziś dostałam wypłatę o ponad stówę mniejszą od zeszłych miesięcy i nie wiem kogo ścigać