No to u nas trzeba było zapłacić przy spisaniu protokołu

Byliśmy dziś prosić o zapowiedzi... masakra.. mamy odebrać papierek dopiero 4 maja

Mam nadzieję, że nie zrobi problemu i odda nam i nie będzie chciał kolejnej koperty....

Daliśmy dziś do zwężenia Marcina garnitur...
Szukałam też sukienki na wesele i śniadanie dla Zuzi.. i znalazłam taką jedną śliczną w Smyku i jedną w Wojrusiu.. ale jeszcze chcę poszukać bo ta w Smyku to na śniadanie na dzień po

A ta z Wojtusia to na wesele.. ale była ecri.. i tak średnio pauje kolorystycznie do mojej sukni............. Ale tą ze Smyka kupię raczej na 100%

Co do figurek to zgadzam się z Ciriness.. naprawdo warto wydać kasę na taką figurkę.. nie musi stać na tv.. wiadomo, że teraz większość osób ma płaskie.. (chociaż my nie hehe).. ale to naprawdę taka pamiątka dla nas...

Poduszki nie kupuję.. specjalnych kieliszków dla nas też nie.. więc figurkę można kupić.. ale pani jeszcze nie odpisała więc naszej ceny nie znam..
Aaaa i mam już pomysł dla prezent dla Marcina... sama podpowiedziałam go jakiś czas temu Aiste.... wykupię mu godzinkę lub dwie na gokardach.... Oszaleje ze szczęścia

Co Wy na to.. ?? Chociaż na koszulkę może też się skuszę.. tylko ktoś by musiał projket mi zrobić

A teraz mała reklama:
http://www.facebook.com/pages/Szwarcfotografia/193882287319685Kto ma ochotę to zapraszam