Autor Wątek: asiek i artee mają juz miłosza  (Przeczytany 177401 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
asiek i artee mają juz miłosza
« Odpowiedź #1290 dnia: 26 Kwietnia 2007, 17:35 »
Cytat: "asiek"
Ale ostatnio zauważyłam,że jak mu ząłożę i powiem-idz do lusterka i zobacz jak ślicznie wyglądasz,och ech robię,a on tupie i się zachwyca przed lusterkiem,to potem nie zdejmuje,hihi.Ciekawe,czy to początki małego eleganta,hiihi.

Elegancik to z niego już jest :skacza:

A jak ja się ubieram do wyjścia, to Miłek robi "yyyy" z zachwytem(wiecie chyba jak) i mówi mama.Mam nadzieję,że to oznacza,iz podoba mu sie,w co mama się ubrała,hii

To musi byc fantastyczne uczucie gdy usłyszy się takie słowa od synka  :serce:  Fajnie masz Asiu :uscisk:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #1291 dnia: 26 Kwietnia 2007, 17:36 »
ubieram do wyjścia, to Miłek robi "yyyy" z zachwytem(wiecie chyba jak) i mówi mama.Mam nadzieję,że to oznacza,iz podoba mu sie,w co mama się ubrała,hii

jak słodko

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #1292 dnia: 26 Kwietnia 2007, 21:55 »
oj słodko słodko  :skacza: takie wyraziste to "mama" wtedy jest.

Wczoraj MIłek ładnie spał,nawet się wyspałam, dzisiaj pewnie już tak nie będzie,hehe.
Jutro mam sprawy w szkole(w pracy)do pozałatwiania,między innymi rozmowa z dyrektorem(że wracam na pewno) i wieczorem wróci mój mężuś, no i w niedzielę pakujemy się w dłuuuugą, czyli do Koszalina....

Aha,zapomniałam Wam napisać,że w sumie nianię na ten moment mamy wybraną.Może jeszcze jakas się znajdzie na rozmowę do nas,ale póki co ta pierwsza,co była wygrywa  :los: Więc jadę spokojna na 2 miesiące stąd.

Kartonyjuż prawie wszystkie popakowane, nie ma gdzie sie ruszyć hihi w domu,Miłek mi bardzo pomaga w pakowaniu,dokłada tam swoje skarby (np autka,hihi i potem nbędziemy cały miesiac po remoncie znajdować,hihi)
Pozdrawiamy

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1293 dnia: 27 Kwietnia 2007, 07:32 »
w niedzielę pakujemy się w dłuuuugą, czyli do Koszalina....

:buu:  :buu:  :buu:

no dobrze ze bedziesz do nas zagladac bo mama ma internet prawda ??  :drapanie:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #1294 dnia: 27 Kwietnia 2007, 12:39 »
asiek na pewno się będzie odzywać. Nie można tak 2 miesiące bez kontaktu wyjechać... :los:
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1295 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:51 »
Cytat: "Mariolka"
Nie można tak 2 miesiące bez kontaktu wyjechać...
jakby moaja mama nie miała netu,to na pewno bym zwariowała  :hahahaha:  :hahahaha:  :mdleje:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1296 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:56 »
zobacz jaka fajna data w liczniku :)

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1297 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:58 »
Cytat: "Martaxyz11"
zobacz jaka fajna data w liczniku
dzięki  :hahahaha:
jakas mało spostrzegawcza jestem...hih
ale to dlatego,że czekam na męża,właśnie juz wraca do domku z podróży z Monachium  :skacza:

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1298 dnia: 29 Kwietnia 2007, 18:45 »
więcej zdjęć ze spotkania mojego z asiek wkleiłam w swoim wątku. zapraszam.
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1299 dnia: 1 Maja 2007, 11:58 »
WITAMY WSZYSTYKICH
My w Koszalinie już od niedzieli.W Szczecinie trwa rozwalanie "zabudowy" gierkowej :-)))
MIłek się super zaaklimatyzował,w końcu z babcią się niedawno widział,więc luzik.Jedną noc to w ogóle pięknie spał,że ja się wyspałam wczoraj,ale za to dzisiaj dał popalić...Tzn o 23 obudził się z płaczem i dośc długo płakał-tak jeszcze nigdy nie miał(babcia go uspokoila).Nie miał temperaturki,więc zakładałam,że to zęby..
no i dziś wymacałam kolejnego.Tak jak przypuszczałam-posypią mu sie wszystkie na raz- no i ma juz 4 na dole i z lewej i prawej,a dziś 4 u góry (to chyba czwórki hihi) z lewej...A minęło zaledwie kilka dni od drugiego trzonowego..Jakiegoś katarku małego dostał,ale z tego co wiem,to podobno dzieci moga mieć i temperaturke i katar przy ząbkowaniu...
no a poza tym u nas brzydko i zimno!!!
Pozdrawiamy cieplutko

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1300 dnia: 1 Maja 2007, 14:26 »
zimno i brzydko w Gdyni również.Marcelowi też chyba ząbki idą. chyba 3 na dole. I on nadal nie pije nic... Życzymy udanego pobytu w Koszalinie

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #1301 dnia: 1 Maja 2007, 19:31 »
asiek, gratulujemy kolejnego ząbka  :brawo_2:
Dobrze, że mama tez ma internet to przynajmniej cały czas będziemy w kontakcie  :skacza:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1302 dnia: 1 Maja 2007, 20:59 »
o matko  :mdleje:  moze to jakas faza ksiezyca na zęby  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:

asiek, uściskaj go ode mnie i całuski dla Ciebie  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1303 dnia: 2 Maja 2007, 11:11 »
Tak jak przypuszczałam-posypią mu sie wszystkie na raz- no i ma juz 4 na dole i z lewej i prawej,a dziś 4 u góry (to chyba czwórki hihi) z lewej...A minęło zaledwie kilka dni od drugiego trzonowego

Wielkie brawa dla Miłoszka za kolejnego ząbka  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
Tylko szkoda że te dzieciaczki muszą się tak męczyc :sad:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1304 dnia: 3 Maja 2007, 12:48 »
:brawo_2: Szybko mu idą te zey  :drapanie:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1305 dnia: 3 Maja 2007, 12:50 »
Mariolka, martulka, Martaxyz11, wercia, dziękujemy kochane i cieszymy sie,że do nas zajrzałyście  :skacza:
Do tego wszystkiego jeszcze Miłkowi przypałętał sie jakiś katarek i kaszelek....No cóż.Walczymy syropkami,maściami i kropelkami oilbas.Sa świetne,nocka nie była taka zła.a cały pokój pachniał kropelkami.
Pogoda widzę taka sama na wybrzeżu  :mdleje: Ale dzisiaj może pójdziemy na taki plac podożynkowy u nas (Mariola wie :) ) i moze tam będzie coś się działo ciekawego.
Poza tym u nas wszystko ok!!
Pozdrawiamy Was wszystkich gorąco i życzymy ładniejszej pogody!!!

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1306 dnia: 3 Maja 2007, 12:57 »
ela, witaj Elu,czy szybko,to nie wiem(bo inne dzieci w jego wieku maja juz więcej zębów),ale na pewno szybko 4 na raz  :los:

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1307 dnia: 3 Maja 2007, 20:01 »
Ale dzisiaj może pójdziemy na taki plac podożynkowy u nas (Mariola wie  ) i moze tam będzie coś się działo ciekawego.
Asiu! to samo co od 10 lat.tam się nic nie zmienia :los:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1308 dnia: 4 Maja 2007, 12:03 »
Asiu! to samo co od 10 lat.tam się nic nie zmienia
hehe,w sumie o tym wiedziałam,ale poszłyśmy z Miłkiem sprawdzić,czy to nadal prowincja ten Koszalin...
ech, nie chciałabym już tu na stałe mieszkać...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1309 dnia: 4 Maja 2007, 12:34 »
Asiu! to samo co od 10 lat.tam się nic nie zmienia
hehe,w sumie o tym wiedziałam,ale poszłyśmy z Miłkiem sprawdzić,czy to nadal prowincja ten Koszalin...
ech, nie chciałabym już tu na stałe mieszkać...

ale miło chyba odwiedzić stare kąty?...
A jak zdrówko Miłka?

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1310 dnia: 4 Maja 2007, 22:24 »
Cytat: "merkunek"
ale miło chyba odwiedzić stare kąty?...

to tak!! mimo wszystko  :hahahaha:
Cytat: "merkunek"
A jak zdrówko Miłka?
dzięki  :taktak:
sama nie wiem.Ma katarek,którego nie nawidzę już,bo on się męczy,ja się męczę.Chociaż nie jest najgorzej,ale mogłoby być lepiej..
Ale na dwór chodzimy,kaszle troszkę,temperatury nie ma....
Chyba jest w miarę.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1311 dnia: 5 Maja 2007, 21:13 »
Chyba jest w miarę.

no to w sumie lepiej niz gorzej :)
 :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
usciskaj go do nas  :uscisk:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1312 dnia: 6 Maja 2007, 09:57 »
Chyba jest w miarę.

Ale jednak zawsze coś!
Też nie cierpie katarku ...
A jak dzisiaj ? OK ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1313 dnia: 6 Maja 2007, 22:12 »
Martaxyz11, ela, dzięki dziewczyny!!!
Miłek ma nadal katarek,w ciągu dnia jest gorzej,bo oddycha buzią,leci mu z nosa,ale jak jest na dworzu to mu lżej.A za chiny ludowe nie chce dać wydmuchać noska.A wieczorem wzięłam sie na sposób- jak wciąga kaszkę na noc,to ja z frida szaleję.Oczywiście Miłęk wyrywa ją rękoma,ale mniej,niż w dzień i z mniejszym wrzaskiem  :los: Bo ma zajętą buzię jedzeniem  :taktak:
Ale ponioeważ od kilku dni mamy tutaj takie atrakcje dla niego,to duużo przebywa na dworzu i wtedy jest lepiej.
Robię mu mnóstwo zdjęć,moja mama to się śmieje,że tylko z aparatem latam(a ja naprawdę często o nim zapominam,hihi), ale dopóki ich nie ściągnę u kogoś to Wam nie pokażę niestety.Ale mam u kogo,więc to kwestia czasu.A i tak musze to zrobić,bo muszę zwolnić miejsce na karcie kiedyś tam,więc wtedy je będę mogła Wam zapodawać  :jupi:
A co poza tym??
We wtorek szykuję się do Szczecina,bo muszę jechac na szczepionkę (swoją) i jadę na nią sama,bez Miłka.W sumie to PIERWSZY RAZ mój bez niego na taaaaak długo  :cegly:
Oczywiście się nie boję o synia,bo zostaje z babcią,którą nad życie uwielbia!! (powiem Wam,że ostatnio to miał fazę tylko na babcię  :blagam:)Mama moja miała wolne od środy do dzisiaj i  normalnie każdego ranka jak się budził - to nie chciał iść pokotłować się ze mną w łóżku tylko mówił ba-ba i koniec- szedł do babci...nawet mamie buzi nie dawał!!!!
Toteż nie boję się o nich,że sobie nie poradzą, tylko o siebie,hihi  :urwanie_glowy: .Ale to dobrze dla mnie zrobi - odpocznę,poczytam w pociagu (w przerwie między rozmowami z teściową,bo z nią jadę  :hahahaha: )
No a poza tym,to chyba ok.
Zrobiłąm odrosty,bo w niedzielę mam komunię chrześnicy tu w Koszalinie,więc jeszcze fryzjera zaliczę w tygodniu,a w niedzielę Miłek znów będzie z moją mamą.Żebym ja spokojnie mogła uczestniczyć w komunii chrześnicy i potem dojda na chwilkę do nas,bo to blisko,przywitają sie z bohaterką uroczystości i pójda znów do domku.Także Miłuś mój będzie miał atrakcji trochę poza mamusią w tym Koszalinie :skacza:
Nad morzem jeszcze nie byłam,bo za zimno,ale w Mielnie owszem-mojej mamy koleżanka tam mieszka i bylismy tam w sobotę cały dzień na świeżym powietrzu.
No dobra,rozpisałam sie.
ela, masz śliczne nowe fotki Dominisia u siebie w podpisie!!!!

POZDRAWIAMY WAS GORĄCO!!!!

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1314 dnia: 7 Maja 2007, 10:23 »
widzę,że pobyt upływa miło. to dobrze. a katarek pewnie zaraz przejdzie, tzn. po tygodniu.

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #1315 dnia: 7 Maja 2007, 11:03 »
:hello:
cmokaski dla Was  :przytul:

Jak tam udał się "samotny" wyjazd?  :skacza:

pozdrawaim Was serdecznie i oczywiście Babcie również - miłego pobytu w Koszalinie!
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Wercia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1316 dnia: 7 Maja 2007, 11:09 »
Asiu będziemy czekac cierpliwie na zdjęcia Miłoszka  :skacza:  A jeśli chodzi o samotny wyjazd to ja sama się zastanawiam jak to będzie jak Miesio z kimś zostanie a ja gdzieś pojadę :drapanie:  To chyba będzie naprawdę ciężkie ..... dla mnie :brewki: Tak już chyba wszystkie mamy mają :brewki:  Ten pierwszy raz jest najgorszy :wink:  Ucałuj Miłka ode mnie :przytul:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1317 dnia: 7 Maja 2007, 11:22 »
Mariolka, Tajusia, wercia, dzięki!!!
katarek tak-po tygodniu hihi.Nie wiem po co wymyślili różne leki na niego,skoro i tak mija jak nieleczony  :los:  :drapanie: No cóż,wiem wiem- by pomóc choć troszkę dziecku  :taktak:
samotny wyjazd będzie jutro  :mdleje:  Ale damy radę - babcia juz sie o to postara  :hahahaha:
Zostawianie Miłka na kilka godzin to już mam za sobą- oczywiście z moją mamą najczęściej wtedy zostaje (albo u nas jak bywa,albo tu w Koszalinie) więc 3 godzinki to luzik,nie mam problemu hihi.Ale cały dzień to już coś.A potem się zapowiada gdzieś w trakcie remontu cały weekend.Żebym mogła pojechac do męża i popatrzeć jak roboty idą w czymś może pomóc czy cosik wybrać...To będzie wyczyn hehe.
Ale ja sie tak w głębi duszy cieszę tym, bo Miłek musi powoli się przyzwyczajac do zostawania ileś czasu beze mnie!!!
No, to tyle.
Tajusia, miło,że zajrzałas do nas.Ja właśnie dzisiaj miałam w planie wpaść do Ciebie poczytać,co słychać.Ostatnio to jak tu siadam,to przelecę bo bąbelkach naszych i wylatuję stąd.Ale nadrobię,nadrobię  :los:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #1318 dnia: 7 Maja 2007, 11:42 »
Tajusia, miło,że zajrzałas do nas.Ja właśnie dzisiaj miałam w planie wpaść do Ciebie poczytać,co słychać.Ostatnio to jak tu siadam,to przelecę bo bąbelkach naszych i wylatuję stąd.Ale nadrobię,nadrobię :los:

u mnie bez zmian - spoko :)
w dalszym ciągu w trakcie remontu (niestety to taki duży remon- całego mieszkanka i do tego jest tam tylko mój mężuś sam lub ze mną dla towarzystwa i to tylko popołudniami i w weekendy wiec powolutku :) )

Ty za to jak pojedziesz to będziesz fachową siłą roboczą  :skacza:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1319 dnia: 7 Maja 2007, 12:16 »
Cytat: "Tajusia"
u mnie bez zmian - spoko  
w dalszym ciągu w trakcie remontu (niestety to taki duży remon- całego mieszkanka i do tego jest tam tylko mój mężuś sam lub ze mną dla towarzystwa i to tylko popołudniami i w weekendy wiec powolutku  )

Ty za to jak pojedziesz to będziesz fachową siłą roboczą
o to tak jak u nas,hihi.Porządny remont.
Ja to tylko z doskoku będę,jeśli w ogóle się okaże że tam będę potrzebna  :hahahaha:
No i jeszcze nie zajrzałam d oCiebie....ale nadrobię-na pewno... może w środę  :drapanie: