niech szybciutko zdrowieje coby mamusia się nie martwiła
dziękujemy
Ech,jakoś pod górkę wciąż mamy z tym zdrowiem

,nie najlepiej NOwy Rok się zaczął dla nas....
Katar się skończył juz chyba we wtorek,kaszel prawie też,ale jeszcze czasem zakaszle,ale od niedzieli ta temperaturka niby nie zwiastuje nic złego-mocz i morfologia ok,ale.....
Może to zęby

?? Oby
Dzisiaj byliśmy na kontroli u pediatry,ale dodatkowo z wysypka jakąś od wczoraj po południu.... Jak nie urok to s...a

Nie wiemy jeszcze co to jest.Muszę obserwować,czy to od czegoś co zjadł, czy może rodzi się coś.... ech
A do tego wszystkigo (bo to bylo za mało

) w poczekalni,gdzie dzisiaj się wyczekaliśmy okrutnie (pani dr się spóźniła,potem pierwsze dziecko było w gabinecie b.długo,a kolejne..)a jak weszła mama z drugim dzieckiem, to p dr wyszła i powiedziała - proszę stąd przejść do innego gabinetu (dzieci zdrowych,na końcu korytarza)
BO 
ta dziewczynka ma
OSPĘ
No, a ponieważ ospa wykluwa sie okolo 3 tygodni,więc w najgorszym przypadku moje dziecko będzie miało jeszcze ospę za 3 tygodnie
Wiem,że lepiej jak dzieci w wieku dziecięcym przechodzą choroby typowe dla tego okresu,ale nie aż takie małe...
Ta dziewczynka na pewno zaraziła się w przedszkolu, a my ..... MAM NADIEJĘ<że jeszcze my nie ......
Pozdrawiamy