ojojojoj jak fajnie...też mi się taka marzy....a jakiej firmy? jaki model ?
kupiliśmy electroluxa ERB 4045. Jest suuper.zdjecie naszej lodówki

Już stoi w kuchni
Ale wiecie co, wkurzyliśmy się na tych co przywieźli.U nas są jeszcze pozostałości po poprzednim lokatorze i mamy ogromne bez sensownie pozawieszane pawlacze w przedpokoju i w kuchni (że nawet drzwi nie można zdjąć) i faceci chcieli nam zostawić lodówkę na środku przedpokoju,bo uważali że nie da rady jej do tej kuchni wnieść

Artur się wkurzył i mówi,ale spróbujmy tak i tak Oni niechętni,niedowiarki ale co?? wyszło na Artura

Wlazła!! Głupio im się zrobiło,ale oczywiście nikt nie zwrócił honoru.A jeszcze do męża mówi-możemy się założyć,że nie wejdzie.....Mówię na koniec-mogliśmy się założyć

Nic nie powiedzieli..Ech co za ludzie.Ale najważniejsze,że jest w kuchni!! Jeszcze jutro musimy zrobić małe zmiany w kuchni i ją dopiero włączymy.Ale już jest!!! Hurraaa
no!dzisiaj.A mój tak wstaje codziennie...
właściwie to coraz częściej mu się to zdarza, a po zmianie czasu tak mu chyba zostanie.Ale na szczęście po jakichś 3 godzinach idzie spać znowu na ok 1/2 i potem jak idziemy na spacerek,to pod koniec,jak się znurzy to ucina sobie kolejną drzemkę.
A dzisiaj w nocy to nawet chyba raz się obudzil do 23 i potem ok 5 no i potem całkowita pobudka.Ale niestety o 5 było podnoszenie i odkładanie.Ale usnął.
superowo miłek będzie miał pyszne domowe obiadki z warzyw, których w sklepach juz nie będzie
właśnie o to chodziło.Dzisiaj już dynię i brukselkę zakupiłam.
Moc buziaków i uścisków dla 9-cio miesięcznego Miłka, prawdziwego zdolniachy i słodziutkiego chłopaczka
A mamusi gratulujemy nowej lodówko-zamrażarki
Dziękujemy!!!
A co do dzisiejszego spacerku, to Miłoszek dostał do ręki "kawałek " śniegu i nie wiem,czy mu sięspodobał czy nie,ale obadal go i zauważył,że jest ziny.Potem powklejam zdjęcia.Może jutro.
Pozdrawiamy