Dzięki dziewczyny! Wy to potraficie podnieść mnie na duchu

Choć wczoraj R. tez wbijal mi do łba że jest super, ale tak czy siak ja wiem lepiej

a w tle jaka pościel macie ładną,
To nie pościel

To są poduszki z kompletu razem z narożnikiem

Bardzo twarzowo, a cerę masz przy niem rumianą, taką zdrową.
Dzięki, juz się przyzwyczaiłam do tej rudzizny, ale powoli będę trochę neutralizowała ten kolor na bardziej blond, a w razie co zawsze można przefarbować

A cera faktycznie zrobiła się przy tych włoskach bardziej rumiana ale na zdjęciach tego nie widać - bladzizna jestem...
Ale macie śliczną córeczkę, szkoda tylko że wcześniejsze zdjątka nie są widoczne 
No nie widać, bo po jakimś czasie usuwam zdjecia z serwera...
ja tam podziwiam cię za organizacji w ogóle już i fryc zaliczony i ćwiczenia
ja mam czasem problem ze śniadaniem i jego organizacją a Ty hop siup i ruda
)
Ola bo mi śniadanie mężuś robi

Ja je tylko wcinam

Ale z tego wszystkiego potem w ciagu dnia zdarza się, że nic nie jem, dopiero jak R. wróci to obiad i koniec.
A fryzjer no tak - ale wszystko to jak R. jest w domku, a ćwiczonka mam 10 metrów od domku i w ciagu pół godziny już jestem z powrotem

Ale jak skonczy mi się ten karnet to już bym chciała chodzić na jakiś normalny fitness bo przy tym można się zrujnować finansowo

tak szybko zrzuciłaś ciążowe kilogramy
gratulacje jestem w szoku ja to pewnie zostane taka już po ciąży:/
Ty jesteś chudzinka na codzien, więc pewnie malutko przytyjesz i szybko zrzucisz

No mi faktycznie szybko schodza te kg, ale ćwiczenia + codziennie min 1 godz spaceru + MŻ + nie jedzenie słodyczy, fast foodów i picie alkoholu robią swoje.
A w ogóle co chciałam Wam napisać, to:
podłość ludzka nie zna granic!!!
Wyobraźcie sobie, że znów dostalam @! Tydzień temu się skończyła i dziś znów przyszła... No bezczelność...