Dzięki dziewczyny! Super się czyta, że moje rude włosy Wam się podobają

Ja już się przyzwyczajam do nich, ale najbardziej mi się podoba jak jestem wymalowana - trochę pudru i już cera jest śliczna

a bez makijażu to już tak fajnie nie wyglądam

a jak z karmieniem małej?
W nocy karmię tylko z cycka a w dzień po cycku daję jej butlę jeszcze - ile zje tyle zje, ale przynajmniej wiem, że brzuszek ma już na prawdę najedzony. No i karmienie max co 3 godzinki.
Wczoraj zważyliśmy Małą i waży 4620

Co prawda w ubraniu była, tak więc nawet odejmując to niej będzie 4500 to i tak super w tydzień przybrała 300 gram - bo tydzień temu miała 4200.
Po 2. Mam nadzieję,że Rysiu się nie wkurzył za te małe pogaduchy ? 
Coś tam pojęczał

hehehe
eh zazdroszczę fryzjera ja na razie nie mam szans a wyjście sama...
Ola spokojnie

Ja dopiero w w 6 tygodniu się urwałam i to tylko do fryzjera, talkże masz jeszcze trochę czasu

Mam pytanie do dziewczyn co mi pisały wcześniej o tym Aphtinie (czy jakoś tak na pleśniawki - Wy to stosowałyście po czy przed jedzeniem? I ile razy na dzień??
A mnie dziś czeka wizyta u gina

Z jednej strony się cieszę, a z drugiej nie bardzo bo nie wiem czy ta moja rana zagoiła się ok... Zdaje mi się nie, i chyba będę musiała iść do szpitala, bo kawałek skóry - taki paseczek średnio 1,5 - 2 cm nie przykleił się z powrotem i nie wiem czy to trzeba będzie uciąć czy co... Normalnie mówię Wam... wszystko po tym porodzie się u mnie pierd*** Nic nie może się zagoić normalnie... Także zobaczymy co lekarz na to powie.
A teraz zmykam bo moja Kluska na balkonie zaczyna się drzeć powoli gdy jej smok wypada